Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kleberson Besiktas'da !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben başka takımlarda imza atılana kadar, bizde de parası düzenli olarak ödendiği söylenene kadar transferi bitmiş saymıyorum :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Ağustos 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Warmı bu gece hiç bi yerde futbol bilmemnesi 90 dakika gibilerinden yoksa yarın mı ?[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Mesaj tarihi:
Appiah iyi futbolcu. Ama yetenekleri sinirli. Hucumda bir +'si yok. Kleberson ise biraz daha `ortalama` bir oyuncu. Defansif anlamda Appiah kadar iyi degil ; ancak teknigi daha iyi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
@cintonic: sen nasil bi adamsin sen nie her topicde provokasyon yapiosun ben anlayamadim seni, bir de 2pac yorunge disina cikmasi da senin ateslemenden oldu 1-2 gundur baya yuksek performans gosteriosun hayirlisi

bu arada kleberson umarim hayirli olur... appiahla kleberson ayni tipte oyunlar bakalim hangsi daha cabuk uyum saliyip takimina yardimci olacak :)[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
kleberson iyi oldu beşiktaşın uzun süredir transfer etmek istediği bir isim takıma faydalı olacağını düşünüyorum... bakalım bekleyip göreceğiz sakatlık vs gibi sorun çıkmazsa faydalı olur bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Mesaj tarihi:
Resmi site mi bilmiyorum ; ama verdiginiz sitedeki Kleberson hakkindaki aciklamalar cok komik. `Ingiltere'de taraftarlarin sevgilisiydi.`, `Brezilya'da takimi sampiyon olurken bas rol oyuncusuydu.`, `Scolari, `Brezilya'nin en iyisi Kleberson` dedi.` gibi.. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Mesaj tarihi:
2002 Dünya Kupasında Brezilyayı taşıyan isimlerden biriydi.
Mükemmel oynuyordu.
Umarım hala öyledir...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Umarım başarılı olur beşiktaşta.Kendisi için üzüldüm ama.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.

[Bu mesaj Cintonick tarafından 07 Ağustos 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olm hastamısın sen ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
kariyerine yazık etti adam ama sakat falanmış sanırım yoksa pek işi olacagını sanmıyorum buralarla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
anleka oynadığı hiç bir takımda gerçek mana da başarılı olamadığı için kendisi gibi başarısız bir takıma gitmeyi tercih etti...

Kleberson manchester da sürekli yedek kalıyorsa bir oalyı vardır.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
Zuahahha ben anladım ki bunların topu futboldan anlamıyor.

15 yıldır Değişmez oyuncuyu Kleberson gibi bir yetmeye değişiceklermi
eheueu
Üstelik Roy keane ?

Kleberson u kadroda oynatmak için fener azizi kovar be[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
  • Yeni Oluştur...