Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 bi yerde hi father dıyosun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Oyunun ses dosyalarını didiklediğin zaman taksici sesinin oldugu dosyalar "cain" diye geçiyor zaten de ben hi father da hatırlıyamadım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Oyunun başında esmer bi thinblood seer vardı, is that the father behind falan diye heyecan yapıyordu. Yes demiştim, daddy's home. Meğer Cainden bahsediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Birde Tv ile muhabbete girdi, hatta tuna fish li saçma salak bi espri bilke anlattı oyun sonlarına dogru. Ama bir türlü su konusan stop lambasını bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Yanlış hatırlamıyorsam Brujah barına doğru giderkenki son dönemeçten dönmeyip devam edince karşına çıkan Stop işareti idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hangi stop oldugu onemli degil ama gayet random bir olay, boyle sakin sakin yolda giderken birden yanindan gectigin tabelayla konusmaya basliyorsun... "NO, YOU STOP!" Malkavian oynamak, oyundan alinan zevki 10a katliyor, baska karakter cok banal geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sıkıştırılıp, aceleye getirilmeseydi troika daha neler yapardı... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Jeannette ilk diyalog mükemmel zaten. En sonunda. "Un til next time our shattered selves collide again..." Birde hemen her karakterin size "Oh shit! You are a fuckin' Malkavian/Malk" Tepkisi var. Birde Skelterin. "Fuckin' malkavians damned insight. I hate that thing. ıt's dangerous. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Damsel => Damn Sail Baya gülmüştüm :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 malkavian dialoglarını oyun senaristliği okulu olursa onda okutulmalı, yazan kişinin elini öpmek isterim birgün karşılaşırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 hehehe süper. canım çekti lan sizin yüzünüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben malkavianla bi daha bitirdim. Şimdi gangrel kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 WoD dünyasının hastası olan ben bu oyunu herhalde 10-12 kez falan bitirmişimdir toplamda. Tüm clanları deneme filan. Sapık gibi oynamışım anasını satayım, zamana yazık o kadar:D Ama o Cain şey ile hiç karşılaşmadım, çünkü ilk malkavian çıkmıştı bana onda diyalog takip ettim geri kalanda daha hızlı geçmeye başlamıştım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Böyle bi oyuna, kusura bakmayın da, UP! Hayatımda ilk kez adam gibi oynadım ve yaklaşık 1 ay önce bi toreador ile bitirdim. Geçen hafta malkavian açtım ve 2 gün önce o da bitti. Şimdi bi tane brujah açtım, pata küte dalmak istiyorum, bakalım ne olcak. Yalnız, karakter yaparken ne kadar anket doldurduysam hepsi de gangrel öneriyo bana. Bi türlü açamadım gangrel, acaba diyorum brujah'yı boşverip gangrel açsam da camarilla ile mi takılsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 gangrelde camarillayla takılmazki zaten, gangrel ac iyidir gangrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Ehe şimdi aklıma geldi de öyle bi söyleyeyim dedim. İlk oynadığımda, sokaktaki herkes dalıyo bu ne biçim oyun diye kenara atmıştım. Şimdi anlıyorum, meğer nosferatu seçmişim sdfas Neyse, açtım bi tane gangrel, oynuyorum. Oyun sonunda ne yapayım onu bilemedim, prince'in azmanıyla uğraşmak istemiyorum pek de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 sayıklamayın ya gangrel gangrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bloodlines o açıdan başarısız bi oyun, pek çok yerinde combattan kaçınmak ve alternatif çözümlerle ilerlemek mümkün değil. 5 farklı sonun 4ünde princein azmanıyla kapışıcaksın, sadece prince e hizmet edersen şerifle takışmıyorsun ama o da çok saks bi seçenek :P Bide camarilla oynamak istiyorsan Tremere ol asıl. Maxla birlikte Princein arkasından iş çevirip tam camarilla tadı yakalıyorsun. edit : vazgeçtim spoiler yaptım. Bide birini unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Tamamdır yarına kadar bu gangrel biter, bi tane de tremere açarım. O haven'da gözüm vardı zaten sdfkjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BİLADER YOK BÖYLE OYUN BİTİRDİM TÜM CLANLARLA YAHU GODDAMNA MADAFAKIN BİÇIZ fazla gaz olmuş kusura bakmazsınız arıtk. oyunu nosferatu ile oynamadım , oynayayım mı? değermi. Lütfen aydınlatınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 animalism hoş gibi.uzaktan böyle bişiler atıp öldürmek filan büyücü tadı yakalıyabilirsin nosfe yle...görünmez büyücü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yalnız Gangrellar sosyal açıdan aşırı zayıfmış onu öğrendim. En son bi Malkavian ile bitirince şok etkisi yarattı resmen. Neyse, devam yine de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bu arada oyunu orjinal kapağında bir yerde bulmam mümkünmü? evde ışık altında sergileteceğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 up başka topikte görünce gaza geldim yan questi olan clan var mı? gangren bitirdim bitek. malkavian oynıcam, ama tremere de düşünüyorum. malkavianla oyunun yarısını oynadım zaten. öneri lütfeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Malkavian ile 1 kere kesin oyna. Combat kısımlarını geçebilmek için zaten istesende istemesende silah kullanıcaksın. Gangrel ile melee gitmişsindir büyük ihtimal, Malk ile de ranged git. 3. defa oyuna başlarsan Tremere oynarsın. Benim hatırladığım kadarıyla clan görevi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar