Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: Bloodlines çıktı.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

valla bizde de onlardan olsa yavaşlamaz sanırım alexi.. :-p

ama athlon 2800, 512mb ram, radeon 9800pro ile fotoroman gibi oynanmaması gerek. ya oyun bitecek ya da benim malk gibi kafayı üşüteceğim.. :-o baştan oynarım diyordum ama mümkün değil böyle, şu loading süreleri üstüste eklense hl2'yi bitirirdim o sürede. abartıyorum gibi görünebilir ama 3 saatte chinatown'da 4-5 quest yapabildim ancak, dedelere git gel olayı acayip vakit aldı her giriş çıkışta koca mahalle baştan yüklenecek diye..

bethesda'ya bir kere daha hürmet ettim, herifler kaç yıl önce o grafiklerle dev gibi dünya olan oyun yaptılar ve sadece bir kere yüklüyordu, sonra oyunu kapayana kadar aynı yere girerken anında yükleniyordu. nwn de iğrençti her defasında baştan yükleme olayında ama bloodlines aşmış bu olayı, oynadığım en zevkli oyunlardan biri ve grafik olarak da bayıldım, gerçek bir şehirde geziyormuşum hissini yaşatabilen 1-2 oyundan birisi ama ölüm kardeşim takas dosyası olayı ve yükleme.. 512'ye 256 ekleyeceğim yılbaşı geçsin, aklımda vardı zaten bloodlines son çiviyi çaktı.. :hmm:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistemim amd 2000 512ddr ve 128mb gf4 mx440. Bende 2 yer dışında rahatsız edici bir takılma olmadı ve load süreleri de o kadar uzun değildi (bazen yazıları bitiremiyordum alan load edilene kadar). İlginç. Ati ekran kartları böyle bir takılmaya yol açıyor desem ne alaka load sürelerinin bu kadar farketmesi?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

ya benım hafıza baya dolu belkı yavaslatıo olabilir.
bende p4 3.2,512 ddr,128 gforce4 5200 var.Loadlardan sonra saga sola baktımmı bıda takılmıyor.ama o saga sola bakarken baya kasıyor.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sistemimde bu kadar load'ları uzun süren ve hdd okuyacağım diye bu kadar takılan bir oyun olmadı şimdiye kadar ki ut2004, doom 3 ve half-life 2'yi de denedim, sadece doom 3 max ayarlarda göçmüştü.. :) bloodlines'da hd'den okumadığı vakitlerde kaymak gibi akıyor oyun herşey köklenmiş olduğu halde ama özellikle şehirlerde gezerken neredeyse sürekli sanal belleğe baktığı için oyunun 10 sn bile durduğu oluyor..

oyunun kısayoluna

-heapsize 512000

ekledim, planetvampire forumunda biri önermiş ama fayda etmedi. sanal belleği adamın dediği gibi ram'in 1,5 katıyla sınırladım, serbest bıraktım, buradan birinin dediği gibi 2-3 gb yaptım gene aynı. kesin bir konsol ayarı olması lazım sanal belleği daha verimli kullanan diye düşünüyorum ama nedir bulamadım..

half-life 2 güllük gülistanlık oynanırken bunda böyle işkence çekmek trajikomik.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ınanılmaz bir şarkı yaa uff..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ewt kesinlikle[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

İşte gurbun solisti aplamız..Gidip alsammı albumunu acep cok sevdim sarkıyı
[spo1=Taksici]Taksici %90 caine.Neden?
1-)Kehanetin dogru olması gerekmez ki o japon vampirler buna inanmıyorlar bile.
2-)Bitiş demosunda etrafında jackte bile olmayan hayvani bi aura var.Ki jack elder gibi bişi ise bu aşmış olmalı
3-)Jack e "Farewell vampire" diyor.Demekki olayın beyni bu adam.Bide dikkatimi çeken kindred yerine vampire demesi.Vampirler kendi aralarında kendilerine kindred diyorlar ama bu eleman demiyor garip tabi.
4-)İnanılmaz karizma bi sesi var ki konusmalarıda guzel.[/spo][signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla (atıyor da olabilirim) camarilla kendi arasında kindred, sabbat cainite diyor. veya onun gibi bişey. tabi bu savı çürütmek gerekirse "intimidate klanlar ne diyor?" da diyebiliriz, evet.
insanlar bilmiyor tabi kindred=vampire olayını:) bu açıdan taksici insan mı? diye çelişkiye düşsem de daha taksici ile dialoga girmemiş olduğumdan susuyorum.[signature][hline]beş hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

cainite caine dolü gibi bişi.Onun soyundan gelen
Yani ademoglu gibi bişi.
kindred bizim amerikalı vampirler icin syleniyor ya da o tur ıcın.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...