Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Way, 27 Aralık 2004 16:20 tarihinde demiş ki: lol bende o bolumu oynadım kacmalı atlamalı bisi yok tu diye hatırlıyorum o ruhu serbest bırakmak icin otelde buldugunuz seyi therese?! e vermeniz gerekiyor janeatte cok yalvarıyo bana ver vs diye ona vermeyin yoksa fail olur :) ben o hataya dustum ordan biliyorum ask dogru dusunmemi engelledi :) malkavian isen janeatte'e verince sonradan sana aşk mektupları falan yolluyomuş (malkavian oynuyorum ve bana yolluyo, bi sitede okudum sırf malkavlara yapıyomuş) zaten ilk konuşmada malkaviansın senle çok eğlenicez falan diyodu.[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo=taksici] dojorel, çocukluğun boyunca amerika başkanı olmak istediğini düşün. sonra 40-45 yaşlarında bu dileğin gerçek oluyor ve ABD'nin başına başkan oluyorsun. Peki sonra? İlk yaptığın iş hemen bir dondurma arabası satın alıp, her gün insanlara dondurma satmak oluyor. Devletle veya halkla hiç ilgilenmiyorsun. Böyle birşey olmaz. Cain'in de o kadar yıl sonra çıkıp taksi şöförü olması gibi. Ses dosyalarında "Caine" yazmasının nedeni, Caine'e gönderme yaptığı için. gman olayı gibi. Modelin adı g-man idi, karakterin adı yoktu, herkes G-Man demeye başladı. Aynı durum burda da var. Ayrıca Caine'in dünyaya tekrar gelişi Gehenna, Apocalypse yani kıyametin habercisi. Adam tüm elder ve antedelivuan vampirleri kesip biçip kanlarını emicek, açlığı dinmiycek kaos çıkacak. Belki de yeni bir vampir nesli başlatıp dünyayı ele geçircek... Ama bu açlığını boşverip, küçük bir sahil kasabasına geliyor, ne için? Yeni doğmuş bir vampirel chit-chat yapmak için. Ayrıca bu zaman ve bu dünya ile ilgili hiçbirşeyi merak etmiyor, pat diye taksi kullanmayı öğrenmiş üstelik Caine'den 3. kişi olarak bahsediyor. Redemption'u oynamışsan bilirsin Christof'un modern çağa geldiğinde neler çektiğini. Hadi Jack öğretti diyelim birçok şeyi, peki neden jack? Jack kim ki Caine gibi üstün bir varlığı sakinleştirip bize komplo kurmak için onu kullanabiliyor? Caine geniş düşünmek yerine neden bir piyon rolu oynuyor? vs vs vs [/spo] [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Aralık 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo=karakterimiz] jack'in 5. nesil, prince'in 8. nesil, sire'ımızın 10. nesil, bizim de 11. nesil olduğumuzu düşünüyorum. kesin birşey yok sanırsam, benimkiler de varsayım zaten...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo1=Oyunun Sonu]arkadaslar ben bitirince bu prince laf etti bana aptalsın vs gibisinden bende cekip gittim jack te o mumya ile yan yana otururken yanına bi adam geldi o kimdi bilen var mi?[/spo] yani bide oyunun tum questlerini yaptım onla konus bunla konus cogu bitiren kisiyle konustum hic birinin ghoul u olmamis mesela ben bi gozluklu kıza kanımdan icirip iilestirdim yanıma geldi bi daha ayrılmadı vs onla konustum yaptıgı seyler falan anlatıyodu herkesle konustum yapılacak gorev kalmadı ole bitirdim.. ama oyunda eksik olan bisi var oyun sadece action gibi keske rp olayını daha ii yapsalardı bi oyunu basında janeatte/therese ile guzel guzel konusuyosun baska bisi yok ki? yani sırf action olsun diye sokaktaki fai.e lere para verip kanlarını emdigimi bilirim yapacak bisi bulamadım.. oyundan maksimum zevk almaya calistim ama istedigimi vermedi acıkcası keske action olayını fazla abartmıyıp biraz rp olayına onem verselerdi ben birileriyle konusmak istiyorum..charisma nin verdigi etkilerle birilerini etkilemek istiyorum ama yok yani olmuyo charisma i 5 yapsa ne degisek sadece oyunun baslarında neatte de ise yarıyo baska oyunu bitirdim sole guzel guzel eglendigim diyalog gormedim.. tam miroglu gii olmus karakter dun boktun bugun koktun olayı guzel islenmis yani benim kafam almadı belki vampirleri ii bilmedigimden..simdi bizi kandırıyo bi vampir yataga atıyo bizi vampir yapıyo prince masqu.. olayını bozdugu icin bizi vampir yapanı olduruyo..simdi bizi vampir yapan butun guclerini bize mi verdide bu kadar guclu oluyoruz?ne biliyim belki 250 yıllıktır vampirdir deneyimleri bize gecmistir o yuzden bu kadar guclu oluyoruz? sacma geldi yani surda 1 hafta once vampir olmus birinin gidip sheriff i miing Xion u oldurmesi bunlar yapılabilecek kolay isler olsaydı nines veya jack yapardı? o tabutun icine nası bomba konuldu hala anlıyamadım?eger ki bu gorusu bende destekliyorum anarch lar ile kueljinler tabutu alıp icine bomba koyudlarsa niye nines kueljinleri oldur diyo? yoksa dusundugum gibi oyunda herkes bizi kendi cıkarları icin mi kullanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 bi de oyunun baslarında prince bizi dominate edebilirken bi kac gun icinde ne degisti de oyunun sonunda bizi dominate edemiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Way bi sürü spoiler yapmışsın valla yazınca, hiç de spoiler tagına almamışsın onları :) tabut olayını anlamak için eski sayfalara bak, axedice uzun uzun birşeyler yazmıştı o konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 e kardeşim zaten oyunun başından über bir tip olsak ne anladık oynamaktan, hellsing'deki alucard gibi önümüze gelen bir tekme modunda gezeriz zaten öyle olsa heh[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Oyun bittiği anda dediğim şeyi söylüyorum. "E sikerim ama." Yani çok pardon saygı ve sevgi ama sikerim hakkaten. Şöyle oldu : [spo1=Sonu böyle]Gittim hacı herşeyi biçtim, anarchız eyvallah.Prince'ın karşısına geçtim.Lölö yaptı anahtarı ver dedim ve oyunun başından beri masasında duran mektup açacağı (vampir hacı şeklinde) bir işe yaradı.Bizim eleman süper biçimde gırtlağı kesti önce sonra karnına sapladı falan. Olaman, böyle bitemen, anahtarı ver, lölö dedi.Geberdi. Bizde açtık Ankaradan çıkan Safra kesesini.Ne çıktı içinden "Boooom / Jack :)" . Yetmezmiş gibi, bi de şezlong çekmiş lahitten çıkan şeyle pot içiyor ibiş.[/spo] [spo2=Driver the Babs]Driver konusuna gelirsek, adamın Caine olduğu şüphe götüren birşey çünkü Book of Nod'u okuyan varsa aranızda Caine'in öyle muhabbet yapmayıp direkt işe başlayacağını biliyorsunuz. Ha ama adamda eşşekvari bir siyah aura vardı, burdan anlıyoruz ki bişi yani, aşmış birşey en azından.Caine olabilir.Ancak "As I said blood of caine, farewell vampire." demesi çok hoş.Kendinin Caine olduğu idda ediyor ve daha da ilginç olan Jack'i sorduğumuzda öylesini pek göremiyorum diyor.Burdan demek istediğini şöyle çıkarıyoruz ki, eski generasyondan adam kalmadı be abi diyor elemanımız. Ha Driver yazıyor yukardaki liner'da ama baştan beri öyle.Caine olması muhtemel diyorum.[/spo] [spo3=Lacuna Coil]Dikkat ederseniz yatağımızın üstünde bir Lacuna Coil posteri var, oyunda Swamped parçasıyla bitiyor.[/spo] When you're taught through feelings Destiny flying high above all I know is that you can realize it Destiny who cares as it turns around and I know that it descends down on me It's just another day the shame is gone hard to believe that I've let it go Destiny can't replace my life Scary shadows of my past are alive Destiny who cares as it turns around and I know that it descends with a smile It's just another day the shame is gone it's hard to believe that I've let it go away It's just a melody it bleeds in me hard to believe that I've let it go Hoş bir gönderme doğrusu =). Bir adam vardı, yüzünün yarısı yarıktı, destiny destiny der dururdu.Acep o n'oldu ?[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bitiş parçası sufer zaten. [spo1=taxi]Ya bone haklısın bende dusundum onları hanı ne zaman gelıyorda araba kullanmayı ogrenıyor fln.Ama ne diyeyim adam fazla karizmatik ve cok gizemli.[/spo] [spo2=prince]Ya bu herif madem bizden ustun madem venture nie iki darbeyle yatıyor?insan fortitude fln acar orda.Ezik cnm[/spo][signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum [Bu mesaj Suark tarafından 30 Aralık 2004 08:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 [spo1=karakterimiz]bonec, ben oyle oldugumuzu dusunuyorum diye birsey yokki? toplam ve bir seferde kullanabildigin bloodpoint'e bakiyor generation hesaplari, yani 11. generation bir vampire, simdi kural kitabima erisemiyorum ama, 5dot thaumaturgy alamiyor mesela, yada diger disiplinleri. bir seferde 4 blood point harcamak oyle herkesin harci degil. buradan bizim 8. generation, sire'in 7. generation oldugu kesin. geri kalanlari sadece varsayimlarla bulabiliriz.[/spo] [spo2=taksi]ayrica herseyin conspiracy oldugu world of darkness'ta kimin gercekte ne oldugunu kim bilebilir? yani book of nod bile kandirmacadan ibaret olabilecekken.. caine hic varolmamis bile olabilir, sadece vampir tarihinde cok tutulan bir senaryo =) ama eldekiler isiginda caine in torpor'da oldugunu varsayiyoruz. neden? cunku ortalikta degil. ya hic boyle birsey olmadiysa? ya hic torpor'a girmediyse? en son far east'e yolculuk ettigini, sonrada tarih sayfalarina karistigini biliyoruz. yada torpor'dan bir sure once uyandi diyelim, yani modern dunyaya alismak icin onunde hala bi eternal life i var degil mi? hayir madem varsayimlarda bulunuyoruz, genis dusunelim azicik =) [/spo] way'in sorusuna gelince, [spo3=biz biz]Vampire the masquerade'de karakterinin gucu dogrudan sire'inin generation'iyla alakali. yani sire'in nekadar yuksek generation'a sahipse o kadar guclu oluyorsun. karakterinin blood point'leri direk olarak generation'ina bagli. generation'in yukseldikce ilk generation kabul edilen caine'e yaklasiyorsun cunku. bunu da diablerie dedigimiz seyle yapabiliyorsun, Lacroix'nin bukadar obsesif bicimde sarkafigis diye tutturmasinin sebebi de bu. kendinden generation olarak buyuk bir vampirin kanini icerek tuketirsen onun generation'una yukseliyorsun. biz de oyle kolay bulunan bir generation'a sahip degiliz hani, oldurdugumuz sabbat vampirlerinin (andrei'yi incelemedim, muhtemelen bize yakindir.) 12-13. generation'dan olduklarini varsayarsak, onlari kolaylikla ezip gecebilmemiz dogal-tek bir generation bile dev gibi farklar yaratabiliyorken. kitabima ulasabilsem sayilarla aciklayabilicem ama malesef, boyle oldu bu seferlik[/spo] @suark [spo4=prince] Prince kendine asiri guvendiginden dominate'in bize isleyeceginden de emin oldugundan kendini hic rahatsiz hissetmedi farkettiysen konusmanin basindan beri. yani kendisine karsi cikan birini farkettiginde olabilecek kadar bi tedirginlik sergiledi, o kadar. yani domine edemeyecegini anladiginda bir panik oldu farkettiysen, beklemiyordu bunu. bizde o saskinliktan faydalandik tam olarak. adam biliyor yoksa dovusmeyi. ayrica generation olarak bizden ustun bile olsa biz field agent kivaminda bisiyiz. adamsa diplomat. bizim daha iyi dovusmemiz de oldukca olasi. yani minion'lari varken pek savasmiyordur tahminimce.[/spo] [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 30 Aralık 2004 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dojorel tarafından 30 Aralık 2004 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Tamamda Suda var eger bizim sire 7. generation olsaydı bizi embrace etti diye ekllesini almazlardı. Genc bi vampir oldugu icin bizi embrace etmesi yasak. e 7. generationda kallavı bı olay genc menc değil.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ilk oyun mu yoksa 2. oyun mu deseler hic dusunmeden ilk oyun derim ilkindeki o gorevler falan cok guzeldi gorunmez olup celerity acıp dalmak falan acayip guzeldi pek olmamıs gibi geldi bana bitirdim cok guzel egleniyosun ama bi klasik yaratılabilecekken bole bi oyun olması hayal kırıklıgına ugrattı..beklenti meselesi benim dedigim ama bloodlines tan en az 3-5 kat daha guzel bi oyun yapılabilinirdi..ilk oyunu source motorunda yapsalar su an ki oyundan kesin daha guzel olurdu.. bi de yukarda yazdıgım son da bitiren olmadı mı jack in yanında olusan adam kimdi cok merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Yalnız bızım oynadıklarımızda (orjınal alan varmı bılmıyorum) ınanılmaz fazla bug var o yuzden sımdı degerlendırmek yanlış olur[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 oyunun grafiklerinde yavaslıgında bi sorun var o yuzden sevmedim demedim ki sadece vampir oyunu diyince aklıma mistik fantastik vs seyler geliyo ornek olarak Bloodomen vampire in ilk oyunu falan.. bu resmen action oyunu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 cuce her sekilde embrace icin prince'den izin almak durumundasin, onun bolgesinde. masquerade'i korumak icin gerekli seylerin basinda geliyor embrace'i kontrol etmek. dogum kontrolu gibi, ama cok daha sIkI versiyonu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 OY, içimde patladı oyun. ATI radeon 9600 de new game load game yazması gereken ekran açılmıyo simsiyah. halbuki h2 çatır çatır çalışıyo. Yardımcı olabilecek varsa yanaşsın...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 oyun inanılmaz miktarda ram mi istiyor yoksa motoru mu verimsiz kullanıyor anlamadım gitti, ana caddeye çıkmaktan, dükkana girmekten korkar oldum. oyuna ayırdığım vaktin çeyreği alanların yüklenmesiyle geçiyor ya.. sırf bu oyun yüzünden ram ekleyeceğim makineye ama kafi gelecek mi onu da bilmiyorum, düz yolda yürürken bile tarıl tarıl hd çalışmasından işlemci ve ekran kartı rahatça oynatacakken fps 0.25 filan oluyor, 4 sn'de bir kare görüyorum.. :) illallah dedirtti ya, inadına da oyuna bayıldım yani işe bak.. beğenmeseydim doğrudan uninstall..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Oyun oynatıor be abim.. Nosferatuyla bitiren varmı? ya bide cok komık bı olay var zıplayıp sag yapın ınınce bida zıplayıp sol yapın..Direk efe mod.. O kollara hastayım[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum [Bu mesaj Suark tarafından 30 Aralık 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 sam hic bosuna masraf etme, 1028mbram, yine ayni sekilde oyuna harcadigim zamanin dortte biri yuklemeye gidiyordu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Sam, 30 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: oyun inanılmaz miktarda ram mi istiyor yoksa motoru mu verimsiz kullanıyor anlamadım gitti, ana caddeye çıkmaktan, dükkana girmekten korkar oldum. oyuna ayırdığım vaktin çeyreği alanların yüklenmesiyle geçiyor ya.. sırf bu oyun yüzünden ram ekleyeceğim makineye ama kafi gelecek mi onu da bilmiyorum, düz yolda yürürken bile tarıl tarıl hd çalışmasından işlemci ve ekran kartı rahatça oynatacakken fps 0.25 filan oluyor, 4 sn'de bir kare görüyorum.. :) illallah dedirtti ya, inadına da oyuna bayıldım yani işe bak.. beğenmeseydim doğrudan uninstall.. cümle cümle aynını yaşıyorum, bende silemedim nedense:) öss var hadi yüklü kalsın yeni oyun almayacam diyorum, ama bu merette 15 dakka oynanamıyorki kardeşim, oyun süresi olarak 15 dakka oynasam, genel zaman yarım saati geçiyor yükleme süresi davasına:) oyunda güzel yahu, patch neyinde işlemedi, inadınamı yapıyor bu adamlar:D bu oyunu port ed(eme)yen elemana kafam girsin.[signature][hline]beş hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bunu yazmayı cok dusundum bu fikrimden donermiyim diye ama bence vampire:bloodlines oyunu bi kere bitirilip rafa kaldırılacak bi oyun.. tamam her klan da ayrı bi guzellik diyalog olayı var ama yani ben brujah ile bitirdim sırf diyaloglari ii diye gidip malkavian ile bitirmek sacma gibi geliyo bi rpg oyununda hele multiplayer i da yoksa oyunu bitirdikten sora tekrar oynama istediginin olusması cok onemlidir ben bunu bulamadım tabi bulan arkadaslar vardır ama ben cidden bi daha oynayamam.. misal su an bile vampire: redemption i tekrar bitirebilirim onun havası bi ayrı idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 StRencher şurdan bak sorunun için Ayrıca oyundaki buglarla ilgili q&a[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 30 Aralık 2004 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 hmm teşekkürler axedice. inceliyorum hemen[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Daha oyun yavaşlamadı bende.[signature][hline]Why don't you just... chill out ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ya yavaşlamıo.Loadlardan sonra saga sola donerseniz sorun gidiyor sadecee saga sola donmenız lazım once[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar