Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 halloldu, cok saolun =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Protean lvl 5te warform diyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum, galiba şu seri katil questindeki gibi bişeydir.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 evet warform yapınca o garip yaratık biçimine dönüyorsun oyunda kurta dönüşemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Giovanni mansion nerde bilen var mı ? gecenin bu saatinde kafam durdu ii ce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Taksiyle gidiyorsun oraya. Malkavian Primogen in evi gibi[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 İnat ettim o load sürelerine rağmen toreador karakterimle oyunu bitirdim. Yaw böle eğlenceli bir oyun olamaz. Her ne kadar deli gibi bug lı ve yavaş çalışsada gene de KOTOR dan beri oynadığım en sürükleyici rpg oyunuydu. Şu oyun daha iyi optimize edilmiş olsaydı her clanla tek tek bitirirdim oyunu. Load süreleri gözümü korkutuyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 uhuhu evet denedim werewolf olabiliosun.:(:(:(..Ben beyaz bi kurt olmak istiodum halbuki.. Ya oyunda neden multiplayer yok? acaba bunun massive multi hali çıkarmı?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo1=:(ühü heatherım]canım heatherımı oldurduler.Bende katanayı bırakıp kaptım baltayı yermısın yemezmısın..[/spo] Bu arada katanadan iyi silah buldum.Bizim fat larry questinden ve sabbat questinden sonra fat larry e gidiosun orda adını unuttugum ingiliz anahtarına benzeen bir silah var.Katanadan iyi.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Oyunun multisi pek bı halta benzemezdı ki zaten combatlar son derece falso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 aa benzer benzer...Ama 3 ırk olcek,insanlar fampirler werewolflar(yada o et yiyen manyaklar). 3 u birbirine gircek işte.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Suark sen de çok şey istemişsin be Vampirlerin klanlarını ve combat sistemini zar zor oturtmuşlar zaten. Bir de hunter ve werewolf clanlarını dahil edip multiplayer yapsınlar istiyorsun :) Direk whitewolf kuralları kullanan mmorpg yapalım istersen :-P said: Suark, 29 Aralık 2004 02:44 tarihinde demiş ki: uhuhu evet denedim werewolf olabiliosun. werewolf olamıyorsun. Werewolf dediğin hayvani büyüklükte bir kurt-adam oysa gangrellerin savaşformu (savaşformu terimini de ilk bu oyunda duydum) garip bir yaratık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 wolfwere diyek ozaman bis ona..(Bg2 rule ekiekiekei)... [spo1=dabıl spoylır]Ya yalnız ninesin karizmaya bittim werewolfu kesmis herif.. Ya ben su caponların ordayım 4 tane jade bilmemne buldum onları tasların uzerine koydum ama bi mok olmadı :)[/spo][signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo=jade quest] ee ben de uçurumdan düşen werewolfu haklarım :-P jadeleri doğru sırada yerleştirmen lazım. dikkat edersen jadeleri aldığın masaların orta kısımları farklı. ortadaki masaların da orta kısımları farklı. yani ne? aldığın jade'in masasının aynısından ortadaki çemberde bulucaksın. 4 oda var biliyorsun, her odadan bir jade alıyorsun. odalarda bir sembol var. hangi masanın hangi jade istediğini, geri odalara gidip, masalara ve sembollere bakıp anlıyabilirsin.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyla alakası yok ama, Bonec öm attım kutuya bi bakar mısın?[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Tenks bone. Ya nie fampirleri ememiyoz?Diablerie yapcam ben:) ha bu arada mezarlıktaki eleman vampir diil emebiliyoz.Ama adam bizi biliyor.E nerde masquarade?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum [Bu mesaj Suark tarafından 29 Aralık 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kendinden güçlü vampirleri diablerie yapabilirsin. diğerlerinin sadece kanını emebiliyorsun. redemption'da vardı kanını emmek. sende kan yoksa yoldaşının kanını emerdin mesela. diablerie de yapardın, çok pis discipline elde etmiştim düşman vampir elder'larını diablerie yaparak :) ama bloodlines'ta yok, belki de koyarlarsa kısır döngüye girebilir diye yapmamışlardır. kimleri yapabilirsin ki? nines, jack, prince, sheriff, maximilan... zaten onlar da quest veriyor, saldırıp diablerie yapsan bile questler kısır döngüye giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Oyunun screenshot ları falan varmı bi bakalım güzelse alalım[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 http://www.vampirebloodlines.com/[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sonunda bitti.Sufer bitti. [spo1=bitti]Şu an cainin seslerinin hepsi winapta çalıyor.Acep o bizim cain mi?Bu arada sheriff fazla basit olmamış mı?[/spo][signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: HerenIstiaron, 29 Aralık 2004 14:14 tarihinde demiş ki: Oyunun screenshot ları falan varmı bi bakalım güzelse alalım daha iyi grafiklere sahip hiçbir rpg yok.. (mmo olmayanlardan elbet)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 oyunda bi kitap buldum lahit(turkcesi bu mu ole diyosunuzda :) ) onun tarihini anlatıyodu 1058 yılında julius the gra.. diye biri ottoman ulkesinde Ankaranın yakınlarında bulmus ama hic acılmamıs vs aklımda kalanlar bunlar baya guzel guzel anlatıyo olayı :) su an anarch lara katıldım nines ilk once cinli kadın ı sora lacroix i oldurecez dedi cok gaz oldum :) bu arada ilk defa bu kadar buyuk bi werewolf gordum nines i falan alması cok guzel goruntulerdi :) nasıl kurtuldun diye sordugumda werewolf un kafasını gostermesi falan cok kral adam mıs..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 spoiler koyuyoruz ama degilmi? bende bitirdim bu arada =) anarch bitirdim, bakalim 4 farkli son daha varmis, bir ara onlara da bakarim.. simdi bastan beri sakindigim spoilerlara bir bakayim bastan itibaren =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo=suark] o taksici caine değil, eski sayfalardaki tartışmalara bak :D[/spo][signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo1=sherif nasil oluyor?] meele iseniz neredeyse imkansiz sherif'i oldurmeniz. eger tremere degilseniz iki kati imkansiz. ama hala bir yol var, spot lightlar. tam o ucube yaratik ustunuze ucarken spotlari yakiyorsunuz, yaratik donup kaliyor bir sure. bu surede katanayla olsun, hallowbrook'tan aldiginiz super silahla olsun bir guzel eziyoruz. sonra yaratik tekrar havalaninca obur spota kosuyoruz ve yukaridaki islemleri tekrarliyoruz. eger tremere iseniz yaratik tepenizden ucarken araliksiz purge yapiyorsunuz. bunun icin gerekli kani da zirt birt yukari cikan swat ekiplerinden tedarik edebiliyorsunuz. ama tabiki en temizi firearms kullanmak heralde. [/spo] [spo2=taksici]ayrica taksicinin caine olabilme ihtimali var hala pek tabi. yani hersey spekulasyon da olsa taksici antedeluvian degil bence. yani bu kadar objektif ve tarafsiz olmazdi herhalde 13 antedeluviandan biri olsa. ayrica antedeluvian'lar nekadar kardeste olsa bu kadar samimi olmalari pek olasi degil, taksici ve jack'in. ayrica sahildeki kizin father diye hitap etmesi pek normal degil. caine olabilir pekala. ayrica caine taksicilik yapmaz demisiz, ne yapacak ki? ilk insanlardan biri bu, ve ilk vampir. yani yapacak pek bir isi kalmamistir sanki, genel olarak.[/spo] [spo3= prince] simdi prince hakkinda net birsey soyleyemiyoruz. dovusmus olsak belki, ama neler yapabilecegi hakkinda hicbir fikrimiz yok gibi birsey. ayrica verilen kapasitemize bakilinca evet ana karakterimiz 8th generation, ki bu da bayagi bir coskun demek, bu da meluselath'iz demek oluyor normal timeline'da. yani oyunun gectigi zaman diliminden bir sire'imiz olmus olsa, thin blood olucaz neredeyse, 13-14. generation'a denk geliyor. yani buradan sunu cikartiyoruz, bizim sire'imiz 7. generation'dan, prince bunun gibilerden daha ustun olmasi gerektiginden (aslinda gereklilik degil de, var sayim diyelim) 5-6. generation diyelim. ki farkindaysaniz antedeluvian'lardan sadece 2-3 basamak geride. varmaya calistigim sonuc su, bizim tek basimiza LA'deki butun vampirleri silip supurmemiz tuhaf degil okadar, su halimizle ortalama bir sehrin prince'i olacak durumdayiz, bakmayin neonate dediklerine =)[/spo] [spo4=Kueijin,Jack&Taksici]axedice'in Kuei-jin yorumuna katiliyorum, yani kurguda bir hata goremedim, jack ve Kueijin liderinin gemiden sarkafigis'i acip icine dinamit dosemesi konusunda. ayrica messeraah!'in vampir olmadigi belli olduguna gore, arkeolog'un soyledikleri birebir dogru kabul edilebilir, yani noble'larin dusmanlarinin kanlarini icmesi hadisesi. ayrica beckett'in korktugu gayette caine olabilecek taksicimiz olabilir.sonucta ikisi ayni sehirde. birde `there's a disturbance in the air` dedikleri de taksici olabilir, hatta odur herhalde diyorum.[/spo] [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 30 Aralık 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 [spo1=sheriff]Melleyim ve shereriffi cok rahat aldım.nasıl alıyoruz?ordakı spotları acınca yarasamız yere dusuyor ve bı gusel kesyoruz.[/spo] [spo2=taksici]Taksici eger cain degilse kahinattaki en karizmatik adam.Hatta en sonda soledigi cumle direk caina gidiyor.[/spo][signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar