copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 arkadaşlar ben 60 oldum; son 2-3 haftadırda tek yaptığım; scholo/strat/ubrd arasında mekik dokumak bu durumda oyun benim için if de oturup instance gruplarına girmek haline dönüşmeye başladı.... bu iki hafta içerisinde tek yapamadığım şey pvp; lvl 60 olduğum 2-3 haftadan beri BG dışında tek bir pvp raidi yada buna benzer tek bir organizasyon görmedim. BG dışında gördüğüm tek olay instance girişinde yada camp bölgelerinde arada sırada küçük grup çatışmaları...BG da sıraya giriyorum bekle allah bekle. bekle allah bekle.... sıkılıp instance raide katılıyorum. raidin ortasında sıra geliyo, eee haliyle bg'a gidemiyorum... 1) bu oyunda aktif pvp yapılan tek yer BG'mı yoksa ben bişeyi gözdenmi kaçırıyorum? 2) item düzmek oyunun mutlak amacı olmamalı... her ay yeni bir instance çıkartıyolar. oyuncularda süreki bir boss öldürme çabası var... instance gezmekten pvp organizasyonları yapılamıyo... 3) BG bana çok abuk geliyo... kocaman bir dünya varken pvp yi küçücük bir alana sıkıştırmışlar... BG yerine oyuncuların kendi kendine belirlediği alanlarda doğal pvp ortamlarının oluşmasını yeğlerdim.. biraz sıkılmaya başladım ben wowdan.... ve bu oyun böyle devam ederse çok sıkılan olur gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Böyle hisseden tek sen değilsin.Bende şuan aslında pvp-rp serverları bekliyorum.Bir tane hunter yada warlock açmayı düşünüyorum.Ama büyük ihtimal ile hunter açcam.Bol bol night elf avlarım artık:)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 neden tek başına pvp yapmıyorsun onu anlamadım? pvp ille raid ya da grup halinde yapılmaz ki? ki tek yapmam diyorsan, guildden 2-3 arkadaşını alıp avlanmaya çıkın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: copperelf, 16 Ağustos 2005 10:50 tarihinde demiş ki: 1) bu oyunda aktif pvp yapılan tek yer BG'mı yoksa ben bişeyi gözdenmi kaçırıyorum? 60. lvl alliance'ler horde kasabalarını basıp lowbieleri kesip duruyor. eğer hordesan bu 60. lvl alliancelara dal. hem pvp yapmış olursun hem lowbieleri korumuş olursun. ayrıca pvp yapmak için etrafı dolaşman gerek. ashenvale'e git. olmadı direk stormwind çevresini dolaş. spesifik pvp yeri olarak biryer yok, senin gidip contested territory'lerde dişine göre adam araman lazım. spesifik pvp yeri olarak bir tek bg'ler var işte.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 neden tek başıma pvp yapmıyorum? 1) lvl 52 den sonra playerların %90 instancelarda lvl 60 oluyor.. instance partileri/raidleri belli merkezlerde toplanıyor. ally'lar için IF baş merkez... Tutupda hordeların kentini tek başıma basamamki... 2) acık zonelarda takılan +55 ler genellikle quest amaçlı ve grup takılıyolar. onlarada tek tabanca dalınmıyor. solo takılan ve zone da lvl kasan oyuncuları tek tek arayıp bulmakda acayip zahmetli.. 3) millet mageleri nasıl kesiyor anlamıyorum; warriorum daha bir mage alamadım bugüne kadar.. roguları zaten bulabilene aşkolsun... hepsinden önemlisi casterları tek yakalamak çok zor 4) benim sorunum zaten pvp için ekip bulamamak. herkes instance/BG derdinde. haklılarda; Bg kolay rank almanın en hızlı yolu... Bg da geçireceğin bir saatde toplayacağın puanı açık alanda 1-2 günde toplayamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bg hakkında bende aynı şeyleri düşünüyorum. Herkes şöyle diyor "gank olayları bitti ama." BG durumu olmasın herkes world üzerinde pvp yapsın,ben her dakka ganklenmeye razıyım.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: copperelf, 16 Ağustos 2005 11:17 tarihinde demiş ki: neden tek başıma pvp yapmıyorum? 1) lvl 52 den sonra playerların %90 instancelarda lvl 60 oluyor.. instance partileri/raidleri belli merkezlerde toplanıyor. ally'lar için IF baş merkez... Tutupda hordeların kentini tek başıma basamamki... 2) acık zonelarda takılan +55 ler genellikle quest amaçlı ve grup takılıyolar. onlarada tek tabanca dalınmıyor. solo takılan ve zone da lvl kasan oyuncuları tek tek arayıp bulmakda acayip zahmetli.. 3) millet mageleri nasıl kesiyor anlamıyorum; warriorum daha bir mage alamadım bugüne kadar.. roguları zaten bulabilene aşkolsun... hepsinden önemlisi casterları tek yakalamak çok zor 4) benim sorunum zaten pvp için ekip bulamamak. herkes instance/BG derdinde. haklılarda; Bg kolay rank almanın en hızlı yolu... Bg da geçireceğin bir saatde toplayacağın puanı açık alanda 1-2 günde toplayamazsın +1 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yanlış şirketin oyununu seçmişsin, item üzerine kurulmamış blizz rpg'si yoktur. bg'ler ise sağda solda gank squad'lardan ibaret pvp'yi bir üst seviyeye taşıyor, beğenmemişsin yapılacak birşey yok. ben de bg'ler olmasaydı çoktan sıkılırdım oyundan..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 oy oy diablo oynasaydın tam bitmiştin. diabloda oyunun belli sınıralrı vardır geri kalan yerlerde kimse oynamaz oyun kurmaz 1. baalrun (xp kasmak için adamalr durmaksınız günde 100e yakın baalrun yaparlar taramalı gibi, her biri 10-15 dk sürmez. oyuna bağlanana kadar bitirirler helldekiler) 2. cow run ve mephisto run (item için ve para) 3. öle çok nadir gidilen işte benim gibi oyuncuların karakter açmaktansa yavaş yavaş toplarım para deyip gittiği yerlerde travincial, ice crown, son acttaki karını portal açtığı yer (adını unuttum) yani blizzin oyunları böle, adamların tek amacı ist toplamak (diabloda altın gibi bişi, item alım satımı için) adam kasıp her yeni adama özel düşen şeyleri biriktirmek falan. robotlaşma çok normal :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Diabloda olay skill tree + itemdı yani Burdada talent build + item çok deişen bişii yok ha bi de rank olayı var yeni renk olarak[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 oyunda contested areaları kendi topraklarımıza katalabilme olayımız olsa süper pvp olurdu bence[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bg gelmeden önce ashenvale da çok iyi pvp vardı tam lvl 20-30lar için, sırf o yüzden bu levellarda uzun süre kaldım çokta eğlenceliydi sonra bg denen olay geldi bitti bütün pvp.. bg eğlenceli ilk başta ama sonradan bayıyo çok gidince. ben nedense pvede her zaman biraz sıkılmışımdır hep karakterini pvpye hazırlamak için geçilcek engel gibi görmüşümdür, instance falan güzel gerçi grupla gidip yendik oley oley diye sevinmekte iyi ama aynı bossu tekrar tekrar kes devamlı milleti healla heala healla healla healla healla healla 3 saat boyunca beynim pörtlüyo şöyle karşıma yapay olmayan zeka lazım kaçsın kovalasın vay iyi oynuyo bu adam gibi bişeyler diyebiliyim 40 yılda bir çıkıyo istediğim pvp, pvp serverdada olmasam hiç çekimiycek... elimde patladı biraz oyun :/ edit: said: nameless13, 16 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: oyunda contested areaları kendi topraklarımıza katalabilme olayımız olsa süper pvp olurdu bence katılıyorum, quest npcleri spawn etmek için alanı ele geçirmek gerekmesi falan çok zevkli olabilirdi hatta [signature][hline]trees and i are one... [Bu mesaj Mirluin tarafından 16 Ağustos 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bildigim kadariyla oyle bir sey planliyor zaten blizz. bg gibi iki grup madenleri ve sehri ele gecirmek icin savasacak filan. para kazanip bina dikme varmi bilmiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ewt öle bşi üzerinde çalışıolar...hatta kale kuşatmalarıda olucak onun içinde çalışmalar war catapult ve ballistalar fln kullanılır hale gelicek..ele geçirilen yerlerde npc ler spawn olucak gard...trade fln gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 World üzerinde öyle bişi yapmazlar... Instance olur gene. Instance olayı yaş,ufacık sınırlı alanlarda olmuyor bu iş. "Siz girin şu dövüş ringine kapışın hadi bakim" der gibi... Özgür olmalı oyuncular [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 16 Ağustos 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 world üzerinde nden olmasınki ? mesela southshore ve tarren mill in ortasındaki kule.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Olmuyo işte,başladıkları savaş sistemi ötürü böyle devam etmek zorundalar. Coming soon bölümüne bakarsan şu var: "Player vs. Player Battlegrounds - Siege Weapons"... Başka bişi yok bununla ilgili. Hep bg yapacaklar. Kısalıyo oyunun ömrü gittikçe[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Sam, 16 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki: item üzerine kurulmamış blizz rpg'si yoktur. blizz'in wow disinda (ki onu da ayip olmasin diye sayalim :P) rpgsi mi var? ;) :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 diablo war rphsg role play hack slah game[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 23.07.2005 Hatun Kisi: yanlismisim lezbienlik asla asla asla bisi. BonePART: o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bence BG nin gelmesi cok kotu oldu, raid ve pvp yi bitirmesede, honor point kazanmak icin oyuncular BG yi tercih eder oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 BG bence çok keyifli oldu hehe normal serverda oynayıp PvP server keyfi yaşatıyor :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Tek amacın item ve lvl kasmak olduğu bir oyun istemiyorum, Senaryoya dayalı bir oyun istiyorum , içinde gerçek zamanlı olayların yaşandığı o an serverda olan oyuncuların gördüğü olmayanların kaçırdğı bir oyun istiyorum, görevlerin şu adamı 5 kere öldür , şu herifler konuş , şu adamı öldür içindekileri lootla tarzından öteye gitmesini istiyorum, gerçek zamanlı kuşatmalar , racial liderlerin ordunun başını çektiği raidler istiyorum, furionu emerald dreamden kurtarmak , illidanı görmek istiyorum evet çok şey istiyorum.RP-PVP serverlar gelirse eski raidler sık sık olacaktır bana göre çünkü bu bir savaş rpsi olduğundan sık sık raid yapacaklardır.Şu an bende sıkılmaya başladım oyundan ama blizzard hero classlar,yeni raceler, yeni alanlar diye oyunun ömrünü bir süre daha uzatacaktır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Warsong yüzünden sıkıldım bende oyundan adamlar bayragı alıp kaçıyo sonrada pvp honor puanı alıyolar adam kaçıyo dövüşmüyoki ne honoru kardeşim :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 30+ Bogachan Human Warrior lvl 60 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 engin, valla düşün daha dün uo oynuyorduk egen şükür bu oyunlara. ama harbiden o istedikleirni ben de istiyorum, ama bu oyundan bunu beklemiyorum. aslında aklımda öle bir oyun var ki of of, tamamen gerçek zamanlı. 2.dünya savaşı olcak, subay/teğmen altı bütün rütbeler bilgisayar olcak ama sadece insan komutasında olcak. savaş gerçek olcak, belki 1 yıl belki bir kaç ay sürecek belki de gerçekten 1-2 kuşak eskideki insanlar kadar başarılı olursak 4 yıl devam ettirebileceğimiz bir oyun düşünüyorum. neyse belki ilerde olur böle oyun da ben göremem.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Bogachan, 16 Ağustos 2005 16:12 tarihinde demiş ki: adamlar bayragı alıp kaçıyo sonrada pvp honor puanı alıyolar adam kaçıyo dövüşmüyoki ne honoru kardeşim :) aldırmayacaksın, aldırırsan kaçmasına izin vermeden kesiceksin. takım oyunu işte. ben yeni yeni başladım bg ye ve çok seviyorum. çok heyecanlı ve de zevkli. belki de hep biz (horde)yendiğimiz için bana zevkli geliyor bilmiyorum :P[signature][hline]--------------------------------------------- power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar