Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bir süre önce, "İnsan Hakları Savunucuları" sayesinde Leyla Zana serbest bırakıldı. Bir anda bir takım medyanın gözdesi haline geldi. Şimdilerde kafasına estiği gibi konuşabiliyor. Ama o "İnsan Hakları Savunucuları"nın gözünde terörden dolayı ölen 30bin-40bin insanın hakları önemsizdi. Bu tip olayların sonucu şimdilerde bu PKK olayının altı kazılmaya başlandı. Ancak olan olaylar, tartışmalar bana bir Komedi filmini andırıyor. - Başbakan, Federal bir Devlet yapısına sıcak baktığını ifade eden açıklamalarda bulundu. Bunun da büyük nedeni "Kürtler" üzerineydi. Türkiye'yi farklı soylara göre farklı bölgelere ayırmayı düşünüyordu. Bu yüzden "Türk" demekten kaçınmakta, "Türkiyeli" gibi saçma bir söz kullanmaya başlamıştı. - Birkaç ay önce Başbakanımız, "Bizim için Kürt sorunu yoktur" gibi bir açıklamada bulunmuştu. - Şu son günlerde çok tuhaf olaylar ve tartışmalar yaşanmaya başlandı. Başbakan, Diyarbakır gezisinde "Kürt sorunu vardır" gibi açıklamalarda bulundu. - Kürt aydın, Türk aydın gibi ayrımlardan bahsedildi. Bu Kürt aydınlar, Türk aydınlar kimler olduğu söylenmese de, Türk aydınların Kürt aydınların hakkını yeddiği söylendi. - Laz, Çerkez, Gürcü diye ayırmanın hiçbir önemi yoktur. Oysa ısrarla Kürt-Türk diye ayırmaya çabalayan bir takım tuhaf insanlar türedi. Amaçları Kürt ve Türkleri ayırmak, böylece iki kesime de zarar vericek bir yönteme doğru koşturmaya başladılar. Laz olsun, Çerkez olsun, Gürcü olsun, Kürt olsun, bunların hepsi Türk halkıdır, ve Türktür. - PKK sorunundan "Kürt sorunu" olarak bahsedilmeye başlandı. "Terör" demeye çekinenler aynı zamanda Türk-Kürt tartışmasını alevlendirecek ifadelerde bulunmaktadır. Bunun üstüne, yıllarca insanlarımızı öldürmüş köyleri yağmalamış PKK örgütüne "terörist" değil "siyasi parti" gözüyle baktıklarını ifade etmektedir. - 30 binden fazla kişiyi katletmiş, güneydoğu bölgesinin ekonomisine ağır zararlar vermiş, hatta birçok askeri şehit etmiş bir örgüte karşı hamlede bulunup, örgütü göçertmemiz gerekir. Apo'yu ele geçirmek bizim için büyük bir artıyken, İmralı'da bu adamın PKK'yi yönetmesine göz göre göre izin verdik. Üstelik hala neredeyse her gün askerlerimiz şehit olmakta. Bu konuda kesin bir tavır bulunmamız gerekirken pasif takılmaktayız. - Güneydoğudaki yollar sürekli mayınlanmakta. Askerlerden yolların asfaltlanması için talep gelmesine rağmen Başbakan bunları umursamamıştır, para yok demiştir. Ama sonra "neden yollar asfaltlanmadı" sorularına Başbakan "bize talep gelmedi" gibi suçlamalarla karşılık vermiştir. Güneydoğuda her gün farklı bir asker şehit olmasına rağmen, Başbakan bu olaylara çok soğukkanlıkla bakmaktadır. - Aydın olup olmadığı belli olmayan, pazardan toplanmış gibi seçilen kişilerin ne şartlarla "aydın" sıfatı verildiği belirsiz bir grup insan toplandı, ve Başbakanla PKK üzerine tartıştı. Gazeteciler Konseyiyle buluşmayı reddeden Başbakan, böyle bir "aydın" konseyine hayır demedi, sıcak baktı. Neden bu kadar kolayca bu iş oldu onu da çözemedim. - Bu garip Aydın toplantısı sonucu, PKK'nın aslında iyi niyetli davrandığını, oysa bizim boşuna günahlarını aldığımızı ifade edecek açıklamalarda bulunuldu. "Güvenlik/özgürlük dengesinde ağırlığı özgürlüğe verin" gibi şeyler konuşuldu. Güvenlik olmadan hangi özgürlükten bahsediyoruz ki? İpini koparan istediği şekilde "özgürlüğünü" kullanacak mı? Zaten yeterince başıboş davranan bir milletiz, iyice suyu çıkarılcak. - Sürekli askerlerimizin şehit olmasına rağmen, eminim kabak bizim milletin başına patlıycak. PKK'nin yaptığı terör olaylarınun suçu TSK'ya atılcak. PKK'nin barışçı amaçlara sahip olduğu ama bizim ordunun sürekli PKK'yi kışkırttığı iddia edilcek. Korkuyorum olaylar bu yöne doğru kayacak. Son olan olaylara bakarak benim görüşlerim bunlar. Sonumuz ne olcak bilmiyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Insan Hakları kadar da fuzuli bir meziyet olamaz. Delikanlı adam kendi hakkını kendi korur ya.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kinaye yaptın di mi alexi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 *ciddi olmadığını umar*[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Çok komik bir ülkede yaşıyoruz ama alıştık artık . Bunları okudukça kin beslememek mümkün değil ya PKK'ya nasıl siyasi parti gibi bakabilirler ? Deli oluyorum işte o herife ya düşük bel pantolona ceza getirmeye kalksın anca o . Neyse siyaset pek gerek değil burda sustum ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Helalll.. İnsan hakkıymış. Askeriyenin resmi sitesinde masum binlerce ölen bebeklerin resimleri vardı. Onların hakkını kim savuncak ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yanlız bone siyasete kayabilme potansiyeli olan bi konu açtın gel de toparla bakalım şimdi heh .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 her konunun siyasete kayabilme potansiyeli vardır zaten. ben sadece bizim milleti ilgilendiren bir konu açtım. "Türk-Kürt ayrılması", PKK'nin terör eylemleri gibi şeyler bizim yaşantımızı altüst edebilen şeyler. Bundan dolayı siyasilerden çok halkın sorunudur bence.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 farklı soylara göre bölgelere ayırmak demek yerine "ülkemizi biz parçalıyoruz" dese daha iyiymiş[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Olayları yaşmamış, 90ların sonundan itibaren konuyu takip etmiş kişilerin bu türde yorumlar yapması son derece doğal. Ancak ufak bir iki sorum olacak. 1-) Ölen 40 bin kişiden sürekli bahsedilir. Bunların kaçını PKK öldürdü kaçını Devlet 2-) Diyarbakırda trafik ışıklarını zamanında kim sarı kırmızı mavi renklere getirdi. 3-) Bu ülkede Kürtçe kaset üstünde bulundu diye işkence gören kişilerden kaçı mahkemelerde hakkını arayabildi. 4-) PKK'nın ateşkesi bozmasının ve tekrar eyleme başlamasının ana sebebinin artan demokrasi ile birlikte halkın artık onlardan başka zeminlerde de hakkını aramaya başlaması sounucu etkinliğini yitirmesi olmasın sakın. 5-) Demokratik gelişmelerin gerilemesi ve askeri tedbirlerin eski seviyesine çıkartılması PKK'nın zaten istediği şey olmasın sakın. 6-) Göze göz kana kan denilirken bu akacak kanın sadece onlara ait olacağı varsayımı nasıl kurulmakta. Geçmişte dökülen kanları temizlemek için bugün daha fazla kan dökmek ne derece doğru. Bugün dökülecek kanları da yarın daha fazla kan dökerek mi temizleyeceksiniz. 7-) Kürt sorunu (ekonomik, kültürel vs. vs.) çözülmeden PKK bitse yerine MKK'nın kurulacağını göremiyormusunuz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Atatürk Türklük kavramını önemserken Tayyip Türkiyeli'yizden bahsediyordu. Şimdi de açıkça Türkiye'yi bölmekten bahsetmiş. bunun artık siyaseti, politikası kalmamış. Tayyip'i siyaset tartışması olarak görmeyelim.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 butun Kurtleri keselim sorun morun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yıkmaya calisiyorlar ama insanalrın cogu farkinda ve tepkileirni sert bi sekilde koyuyorlar onlar ne akdar koparmaya calissalarda daha cok birlesecek bu millet[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yazıda bir hata var,Kürt-Türk diye ayrılmaya başlanmadı. Kürtler bunu diyen,"biz kürtüz Türk değiliz". Kendilerina ait toprak-devlet isteyenler de Kürtler. Sen onlara ısrarla Türk desen ne değişecek ki. Biz Kürtüz Türk değiliz diyo adamlar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: jazzyjam, 16 Ağustos 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Atatürk Türklük kavramını önemserken Tayyip Türkiyeli'yizden bahsediyordu. Şimdi de açıkça Türkiye'yi bölmekten bahsetmiş. bunun artık siyaseti, politikası kalmamış. Tayyip'i siyaset tartışması olarak görmeyelim. dün star tvde çıktı akşam tayyip.yakın takipte.senin konunada degindi..insanlara bok atmak yannis.hele bazi insanların deidklerini yuttuktan sonra..dün izleseydin starı yutardın o msjını bence[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Sensible, 16 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: Yazıda bir hata var,Kürt-Türk diye ayrılmaya başlanmadı. Kürtler bunu diyen,"biz kürtüz Türk değiliz". Kendilerina ait toprak-devlet isteyenler de Kürtler. Sen onlara ısrarla Türk desen ne değişecek ki. Biz Kürtüz Türk değiliz diyo adamlar benim bi sürü kürt arkadasim var hep hiçbiri de biz ayri devlet istioruz demiyo ülke icin canını verecek tipler bu pkk zart zurt bunlar millerce ötede denizin karisinda koltuguna kıcını dayamıs dunyayı yönettigini sanan 3 5 salagin oyunlari kanmayin inanmayin güclü olun[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj Ancalagan tarafından 16 Ağustos 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DonCorleone, 16 Ağustos 2005 14:14 tarihinde demiş ki: butun Kurtleri keselim sorun morun kalmaz lol.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DonCorleone, 16 Ağustos 2005 14:14 tarihinde demiş ki: butun Kurtleri keselim sorun morun kalmaz Hadi gidelim.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: tahakiraz, 16 Ağustos 2005 14:19 tarihinde demiş ki: said: jazzyjam, 16 Ağustos 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Atatürk Türklük kavramını önemserken Tayyip Türkiyeli'yizden bahsediyordu. Şimdi de açıkça Türkiye'yi bölmekten bahsetmiş. bunun artık siyaseti, politikası kalmamış. Tayyip'i siyaset tartışması olarak görmeyelim. dün star tvde çıktı akşam tayyip.yakın takipte.senin konunada degindi..insanlara bok atmak yannis.hele bazi insanların deidklerini yuttuktan sonra..dün izleseydin starı yutardın o msjını bence herkesin herşeye verecek bir cevabı vardır. önemli olan gerçeği anlayabilmek..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: insight, 16 Ağustos 2005 14:25 tarihinde demiş ki: said: DonCorleone, 16 Ağustos 2005 14:14 tarihinde demiş ki: butun Kurtleri keselim sorun morun kalmaz Hadi gidelim. ee butun Don lar bole yapar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Ancalagan, 16 Ağustos 2005 14:23 tarihinde demiş ki: benim bi sürü kürt arkadasim var hep hiçbiri de biz ayri devlet istioruz demiyo ülke icin canını verecek tipler bu pkk zart zurt bunlar millerce ötede denizin karisinda koltuguna kıcını dayamıs dunyayı yönettigini sanan 3 5 salagin oyunlari kanmayin inanmayin güclü olun Bende birsürü Kürt tanıdım. Hepsinin ortak özelliği inanılmaz "Kürtçülerdi". Devamlı Kürtlüklerinden bahsederlerdi,yüceltmeye çalışırlardı. Yine bunlar gibi başka bir Kürt tanıdığımın da pkk ile bağlantısı ortaya çıktı ihbar ettik. Açık açık Kürtlere devlet diyeinini görmedim tabi ama kalplerinde yatıyor. Azınlıktan millet olmaz,bunu anlamıyorlar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Sensible, 16 Ağustos 2005 14:31 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 16 Ağustos 2005 14:23 tarihinde demiş ki: benim bi sürü kürt arkadasim var hep hiçbiri de biz ayri devlet istioruz demiyo ülke icin canını verecek tipler bu pkk zart zurt bunlar millerce ötede denizin karisinda koltuguna kıcını dayamıs dunyayı yönettigini sanan 3 5 salagin oyunlari kanmayin inanmayin güclü olun Bende birsürü Kürt tanıdım. Hepsinin ortak özelliği inanılmaz "Kürtçülerdi". Devamlı Kürtlüklerinden bahsederlerdi,yüceltmeye çalışırlardı. Yine bunlar gibi başka bir Kürt tanıdığımın da pkk ile bağlantısı ortaya çıktı ihbar ettik. Açık açık Kürtlere devlet diyeinini görmedim tabi ama kalplerinde yatıyor. Azınlıktan millet olmaz,bunu anlamıyorlar Bunlar bizim doguyla ilgisizligimizden kaynaklaniyo gereken milli egitimi vermedigimizden doalyi oluyor zaten adamlar asiri bi asiretci toplum ve sürekli bilgileirni yeni nesle aktariyo ama devlet egitimi arttirsa orda doguyla egrcekten ilgilense hicbiri dert etmez inan bana . .cogunu sikayeti aynı türkler bizi sürekli eziyo hede de hödöde dedim ne alakasi var lan fln analtip duruyo adamlar mesela aslinda biraz bizimde dıslamamiz sen adamı siz kürt alahın kırosu sittr ulen derseniz ki bende diodum :D adamalr aaa biz madem istenmiyoruz yıkariz lan devleti kendi birligimizi kurariz diyo vede zaten türkiye bu bölgede hakkaten en güclü devlet bunu bilen bati toplumlarida bizim güclenmemiz icin elindne geleni yapip bu adamalri gaza getirip iyice körükleyip iclerindeki atesi ellerine silah verip üzerimize saliyolar bak mesela benim askerden gelmis bi arkadasim avrdi kafasının yanında kursun izi var sıyırmıs iran sınırıında bi operasyonda cocuk anlatiyo öldürdükleri teroristlerin elinden M_16 Colth silahalr cıkıyo agir makineliler mesela vietnam savasinda amerikanın kulandigindan fln iste mezvu biraz da bunlardan[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Genelleme yapmis bazi arkadaslar yine Kurtler vs. diye. Her Kurt Kurdistan hayalimi kuruyo zannediyorsunuz anlamiyorum. PKK'nin kokunu kurutmak gibi birsey suphesiz cok zor. Cunku cahil adam cok, artik onlara neler vaad ediliyorsa veya ne sekillerde tehdit edilip PKK'ya katiliyorlarsa her zaman askerimize ve vatanimiza karsi savasacak adamlar bulacaklardir. Son olarak sunu unutmayinki bu ulkede cok guclu bir yapiya sahip olan bir ordu var. Hepimiz oyle yada boyle askere gidip silah tutmayi ogreniyoruz. Yarin bu ulke daha buyuk tehditlerle karsilasirsa emin olunki o ordu yine bir ihtilal yapmaktan kacinmaz. Ataturkcu gencliksek bize verilen emaneti sonuna kadarda korumasini bilecegiz.. (Biliyorum biraz gazla yazdim ama vatandan uzakta olunca duygular daha bi kabariyo..)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kürt devleti kurulmasını isteyen kesim bu ülkeden ekonomik , türk-kürt ayrımı vs. bilimum şekillerde çekmiş kişiler. biri kürtüm dedigi zaman tedirgin veya nefret dolu gözlerle ona baktıgımız anda düşünmemiz gereken şeyler bunlar. bariz ayrımcılık yapılıyor. ben şahsen biri kürtüm dediginde nefretle bakıyorum halbuki o gözle bakmak istemiyorum çünkü oda türkiye vatandaşı , türk milletinin bir parçası. biri lazım diyor gülüyoruz biri kürtüm diyor huylanıyoruz. düşüncelerden çok duygular hakim olmuş yıllarca süren bu tartışmadan sonra. bu tür ayrımlar ztn kürtleri daha ziyade illegal işlere itiyor. kapkaç vs onların fişteklemeleriyle patlak verdi. aynı şekilde kumar , silah kaçakçılıgı vs. bilimum pis işte hep kürtler var. dışlandılar zamanında sonrada kendi yollarını çizdiler. sözüm ona ülkücülerin bu konularda çok büyük hataları var. bilinçsizce düşünmeden tepkiler verdiler toplumda böyle bi dışlama duygusu oluşturdular. bu düşüncelerim sadece belli bir kesim için geçerli , her kürt bu şekilde düşünmüyor tabii. maddi durumu/egitimi iyi olanlar pek tınmaz bu tür konulara.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DonCorleone, 16 Ağustos 2005 14:14 tarihinde demiş ki: butun Kurtleri keselim sorun morun kalmaz Zırt pırt bunla karsilasiyorum gecen günde şirketteki bi hatun hepsini naziler gibi yakıcan sorun morun kalmaz demişti yani ne diyim gelin yakın kesin ondan sorada en ufak bi isyan etmede bölücü bu gebertin pezvng i oh ne ala. Millet caddesinde de duvara yazdıkları gibi "Türksen öğün değilsen itaat et" sonuçta olay budur ben şahsen artık daraldım gidip intahar mı etmek lazım Kürt olduğum için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar