Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sheepte regen = %1500[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir shaman olarak druide yeniliyorsan zaten seninle tartışmaya değmez kusra bakma. Nature's Swiftnessi silen shaman gördüm ben. Druidin Shamana karşı instantlar dışında büyü yapması imkansız. Nature's swiftness ile 1 kere healing touch atabilir sadece. Hotlari zaten siliyor shamanlar. Daha başka heal yapamaz.Druidde dps inanılmaz derece az. Healları güçlü olduğu için böyle. Healı olmayan druid hiçbir işe yaramaz. Ee ben sana büyü atamıyorsam,kendime atamıyorsam rootlayıp ne yapayım? Kaçmaktan başka... Yani druide yenilmeyi nasıl beceriyorsun gerçekten merak ettim :) [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Ağustos 2005 06:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Açıyorum azımı yumuyorum gözümü yeter diyecegim artik Ortalama olarak neredeyse her classdan kastım 60 ladım oynadım bir kısmınız zaten tanıyorsunuz beni. En uzun süre oynadigim classlar shaman ve mage Şimdi başliyalim Shamanin Purge si var çok efektif ? Bir priestin bir lock (pet) un dispell i yokmu üstelik self cast i da var veyahut bir palanin cleanse si çok mu aşiri mana yemekde onlar yokza çok mu aşırı cooldownmu var ? tutupda misal shamanin az mana yiyor priestin çok moduna girmeyin shamanin mana pool u ile priestin mana havuzu bir değil class based olarak. Shamanin Shocklarivar! (hade ya) Shamanin shock u 6 sny de bir atilio büyü bozuyo yaaa yahu her classin diger classlara göre bir oynayiş düzeni var warrior un 2 tane mage in 1 tane lock un 1 tane priestin 1 tane vs vs herkezin interruptu var lakin her class karş class a karşi ayni özelliklere sahip degil. ayrıca mana/dmg oraninida göz onunde bulundurun. Shaman 2h takio (baksen) (talentle tabi) Şimdi misal bi ctf ye bi av ye girdin karşisa 700-800 atack powerli % 25 üstü critli 225den yukari dmg i olan bi warrior veyahut ortalama düzeyde bi iki rogue var affedersin o 2h i shamanin gözüne sokarlar o zaman kalkan adönmezse .... Windfurry çok dmg verio ( /cry) yahu alah aşkkina 1.5-2 vuramayan class kaldimi ? adam cloth giyiyo 1.5 k wf yapiorsun imba shaman dior ama 2 dkk once warriorla kapişmiş kafasina yedigi min 1500 lük mortali ww yi executeleri unutmuş veyahut gözüne giren 1500-2000 arasi ambush u fiti fiti iki vurup 3-4 combo ile yedi 1-1.5k evis critlerini 2k üzeri yedigi pyro 1.3-1.5 lik mind blast dmglarini unutuyor o arkadaşlar yahu herkez 1k nin üstünde vuruyor % 20 ihtimal vuracakda 3 vuruşan 1-2 tanesi crit olackda ölme eşşem ölme.... Shamanin heali var (yok deve) Priestin heali çok daha güze priestte shield var palada sheield var MANA HARCAMADAN 8K YA KADAR HEAL YAPABLIYOR KENDINE MELE HITTER E KARSI ! druidin healleride mis... Shamanda travel forum var çok da güzel insaf eyleyin druid travel from spamla spamlaya 2342423 x frost shockun frost boltlarin novalarin rootlarin arasindan cikmiormu ben isterimki biizmkide instant cast olsun ama % 30 a düşsün . Shamanda totem var kardeşim resist str felam vario yaaa karşıt class palayi karşilaştiralim Shaman str totem atti Pala kendini buffladi Shaman palayi purgeledi pala toteme kodu totem gitti Shaman reisst totem atti pala AURA Acti toteme kodun gitti aura ?! ya bu boyle sabaha kadar uzaar uzaar gider kardeşim Shaman imba degil neden WORLF OF WARCRAFT EŞİT DEĞİL 1 VS 1 Major heal ceken yada immi shout ile yallah yapip bandaj basan warrior u kesemez shaman nie ? mana yettirmez mana poti cekeerse mortaldan dolayi heal -% 50 alacagindan hp yettiremez ama yoo yahu hiç bişi bilmiyorsan çek bi free action yar kafasini... poison cleansing toteme koyup blind atıp bandaj basan rogue shamanin kafasini gözünü açarmı açar. shamanin manayi yarıdan aşagı cekip sheep bandaj evoc ceken mage shamanin kafasini yararmi yarar demonologist lock shamanin kafasini yarabilirmi yarabilir Prot/ret pala shamanin kafasini yarabilir yarabilir Shadow priest shamanin kafasini yarabilirmi yarabilir Herşey oyuncuda bitiyor uffacık çocuklarin bile yaptigi teknikleri yapamayip karşisindaki karakteri tanimayip shaman a ezilp sonra gelip burada hüveveee shaman cok güçlüü hüveeee diye ağlamayın kardeşim Kalbinizi kırdıysam çok özür dilerim ama burada ağlıyan oyuncularin yeterince pvp yeteneğinin eyahut ekipmanin olmadiğini düşünüyorum...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 NS nası siliniyo buda iyi Sana bi purge atarım adını unutursun, gibi bişey olmuş . Shamana onu yaptırdın bunu yaptırdında be arkadaşım, yere hiç mi tremor/grounding/magma mıdır nedi sürekli atan koymuyosun class a göre Totemleri wandlamak falan öle herkezin harcı değil, egrei oturup dogru konusalım, domuz gibi ap/wf ehcnant alıyo melee olarak. interrupt/snare eden instant castleri var, köpek oluo koşabiliyo combatta. Paladin ve shaman easy mode kesinlikle Ha shamanda daha çok skill/talent var ve düzgün dizilmiş talent agaclarıda. Paladinde sucky bi class ama kafayı bozan insanlarda gayet güzel pvp yapabilyo paladinle, tabi MC lootundan nasibini almıi engineerlar sadece. yoksa retribution gidiym arcanite reaperıma crusader enchantliym diyenler değil.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Pek çok denyimli Priest Druid ve shaman a karşi kapişirken Ns animasyonunu gördükleri gibi fear + dispell basar yada shamanlar purgeler yad lock bindledigi tuşda gezer çeker dispell i bilindik bişi ns nin dispell edildigi.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Nası bi insan instant cast spell i atamadan dispelletebilir,yani bu cidden mümkün mü? Druid/shaman oynamadım NS magic ozaman, ben PoM / Inner focus gibi bişey sanıyorum[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bide bişe sorcam, purge e resist oluyomu? Dispeller bazen resistliyo çünkü[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Evet nature resistinle alakali olarak resit oluyor.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Sensible, 10 Ağustos 2005 06:16 tarihinde demiş ki: Bir shaman olarak druide yeniliyorsan zaten seninle tartışmaya değmez kusra bakma. Nature's Swiftnessi silen shaman gördüm ben. Druidin Shamana karşı instantlar dışında büyü yapması imkansız. Nature's swiftness ile 1 kere healing touch atabilir sadece. Hotlari zaten siliyor shamanlar. Daha başka heal yapamaz.Druidde dps inanılmaz derece az. Healları güçlü olduğu için böyle. Healı olmayan druid hiçbir işe yaramaz. Ee ben sana büyü atamıyorsam,kendime atamıyorsam rootlayıp ne yapayım? Kaçmaktan başka... Yani druide yenilmeyi nasıl beceriyorsun gerçekten merak ettim :) Zaten senin gibi tavır koyan kimselerden genelde uzak duruyorum .. Dostum olayı sen kesemiyorsan bla bla gibi s.dik yarıştırmaya çekme bence.. Madem o kadar iyi biliyorsun 10.000 armor lu Bear form druide 400 400 vuruyorsun degil mi ? LoL LoL[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor [Bu mesaj CapriceXante tarafından 10 Ağustos 2005 06:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Resist dedimde magelere invisibility falan vericeklerine priestlerdeki shadow focus benzeri bi talent koysalar bari. MC lootunu alan +100 all resist i cebinde biliyo.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Regalya, 10 Ağustos 2005 06:33 tarihinde demiş ki: ....Herşey oyuncuda bitiyor uffacık çocuklarin bile yaptigi teknikleri yapamayip karşisindaki karakteri tanimayip shaman a ezilp sonra gelip burada hüveveee shaman cok güçlüü hüveeee diye ağlamayın kardeşim..... Oh be.. Sonunda diğer classlarıda hesaba katarak yola çıkan birisi çıktı.. + sonsuz yazacam ama ascii kodu varmı bilmiyorum :D[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Virtue-L, 10 Ağustos 2005 06:45 tarihinde demiş ki: Nası bi insan instant cast spell i atamadan dispelletebilir,yani bu cidden mümkün mü? Druid/shaman oynamadım NS magic ozaman, ben PoM / Inner focus gibi bişey sanıyorum Hayır öyle değil o olay,nature's swiftnessı basınca olmuyor heal. Nature's swiftness sıradaki büyüyü instant yapan bi özellik. Önce ns atacaksın ondan sonra heal atacaksın. Bir keresinde bir shamanla kapışırken kritik bir noktada heal atmam gerekti. Nature's swiftness bastım,arkasından healing toucha adam silmiş ns'yi. Ben bakakaldım ekrana "oha" diye[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Ağustos 2005 07:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet maalesef oyunu aylarca oynamış etmiş lakin oyun mekaniğinden bihaber sürüyle arkadaş var aramızda.. pope zaten iki örnek vermiş, "her işi yapıyoruz ama hepsinde zayıfız" palavrasını çürütmüş, kimseden gık çıkmamış. buyurun yazın madem zayıfsanız neyde zayıfsınız.. bir de mc'ci onyxia'cı arkadaşlar var, onlar da "pve'de zayıfız" diye yakınmışlar ki kimse pve'de güçlü olduğunu iddia etmiş ya da bunun için eleştiriyor değil. ragnaros'u kim asmış kim kesmiş umrumda değil benim. her sınıf girebiliyor mu instancelara? her sınıf ekmeğini çıkarabiliyor mu? evet. öyleyse geçiniz.. pvp'de şamana bakıyoruz neler var: (pve zerre kadar ilgilendirmiyor dediğim gibi) her işi yapan totemler. hatta başkalarının yapamadığı işleri yapan totemler. grounding, tremor, earthbind totemleri resmen pvp'de tek başlarına über şeyler. "yok değil" diyen varsa bıraksın oyunu.. (lol "silsin charını" diyecektim de çok belli olmasın gönderme) bir de dmg totemleri var ki 2 şaman her çeşit totem atıyor, hangi birine vuracaksın. totemleri tek tek öldürmek 1dk alır sadece be, hele bazen 3-4 şaman oluyor artık hepsi herşeyden atıyorlar, magma mı ararsın searing mi. portatif magecikler taşıyorlar yanlarında sanki nukeleri yokmuşçasına.. healing wave'in lesser olanı da normal olanı da deli gibi efektif. lesser heal zaten priestinkine denk. yuh diyorum sadece. paladin lesser healinin 2,5 katı. talentla nature's swiftness alınabiliyor ki pvp şamanların çoğu elemental/restoration gidiyor, NS + healing wave ile şaman 1500 hp fazlaymış gibi geziyor.. instacast nukeler. şimdiiii, manayı dmg'ye çevirebilmek büyük bir nimet. ve bakıyoruz, oyunda manasını dmg'ye çevirebilen ve aynı zamanda heal büyülerine sahip tek sınıf hangisi? doğru bildiniz, şaman. (druidde güdük bir moonfire var sadece kaydadeğer) ve peki bu şoklar sadece dmg mi veriyormuş? hayııııır. bunların slow effectlisi var, (%50 slow) spell interrupt edeni var, (2sn, 5-6sn cooldown var zaten al eline daggerı rakip healleyebiliyor mu bakalım) dot koyanı var. (hani rogue'lar kaybolamasın diye) e peki dmg'lerine, mana costlarına bakalım neymiş: oyunda mage dışında hiçbir sınıfın dmg büyülerinden daha verimsiz değiller! ve talent alırsanız da 1100 critliyor rahatça bu şoklar, ulan 1100 critleyen kaç tane büyü var oyunda? windfury var. şimdi bu windfury proc şansına sahipmiş, iyi. neymiş peki, hit başınaymış proc şansı. seal of command gibi dk başına değilmiş, daggerla da iyiymiş 2h axe ile de yani. peki napıyormuş? 2 extra attacks. 1 değil, 2. hani oyunda zaten herkes ikişer ikişer vuruyor da, 2 attack yetmez diye 3 yapmışlar. peki sadece bu muymuş? hayır, bir de extra attacklar 655 (yazıyla altıyüzellibeş) attack bonus alıyormuş! 655 attack bonus nedir biliyor musunuz siz? 46-47dps ediyor, 3.80'lik silaha +180 dmg filan ekliyorsun vuruş başına! ve iki defa böyle, bir de normal vuruyorsun! talent ile flurry, (warriorların alamadığı lol) parry (healli ya da nukelü tek sınıf yok parry'li) filan alınıyor onlara girmiyorum bile hiç.. lvl 20'de ghost wolf. earthbind + improved ghost wolf > divine shield. bunun da aksini ispatlayabilecek tek babayiğit yoktur burada. bir de invisible olsaymış bari, zaten saydam böyle, nick yazmasa tepesinde dibine gelmeden seçilmiyor. rakibin hızını debufflamak yetmedi bir de kendin hızlan şaman, hatta combatta mounta binseydi kökten çözüm.. aaa yazık bu şamanda bloodlust yok halbuki wc3'te vardı. tüh tüh.. vah canıım.. wc3'teki şaman UNARMORED idi! wow şamanımız ise mail+kalkan giyiyor bir de dilerse parry alıyor (rest treeden fedakarlık eder gene uzaktan yakından 1-2k vurur) üzerine.. ve başlıbaşına (şamanın pvp olayları yaz yaz bitmedi be) purge.. 75 mana ile düşmandan ikişer ikişer buff kaldırıyorsun. buff dedik iyi güzel de peki neleri kaldırabiliyorsun: - power word: shield (bunsuz priest = ölü priest herhalde herkes bilir artık bunu) - ice barrier (mageler talentla alıyor dklarca cooldown) - bütün paladin blessingleri (physical immunity veren blessing of protection ve yukarıda oyunun ustası gibi "freedom kullanın" diyen şaman kardeşimizin yazdığı blessing of freedom dahil, şaman purge + frost shock atıyor çakılıp kalıyorsun öyle, 20sn cooldown bunda, öbürü 5dk cooldown) - bütün paladin sealları ("abiiii paladin kaç dmg vurdu biliyor musuuaaaan" diye yazan arkadaşların bilgisine) - heal over time büyüleri (priest heallarının bir bölümü, druidin hot olmayan healı yok zaten lol) - yüzlerce mana ve hatta reg harcayan, her çeşit buff, isterse 3dk isterse 1 saat süreli olsun (mark of the wild, fortitude, arcane int ve böyle gider) şamanda ne eksik: - plate - blink - divine shield oyunda ne varsa şamanda hepsi var, (başka tek bir sınıf yok her işi yapabilen) hiçbir alanda da zayıf değil.. (ne heali zayıf ne melee/nuke dmg'si, rakamlarla getirin yazın ne neymiş) not: bonkıraşır "jack of all trades" martavalını hala satmaya çalışıyorsun ya, blizz PR sayfasından baka baka sallamasan bu kadar :-p ekleme: bir de şaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Oh be :) Sonunda birisi açıklamış mantıklıca. Üşeniyordum valla bukadar uzun uzun anlatmaya Shamanların diğer classlara göre üstün olduklarını kabul etmeyenler bana göre kompleksli insanladır. Milleti oynadıkları karakter üstün olduğu için yendiklerini değil de,kendileri üstün olduğu için yendiklerini düşünmek isterler. Shamanın overpowered olduğuna hiçbir güç inandıramaz onları... [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Ağustos 2005 07:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yani şamanlarla bile konuşurken, hepsi nası bi chara sahip olduklarını biliyolar kimse inkar etmiyo, bununla beraber çok akıllıca davranırsan(lock için konuşuyorum) kesme şansım var geçen günbi şamanla duel yaparken 5% kala öldüm, onda da son saniye bi şok yedim instant a basamadım. yani demek istediğim şamanlara sorarsanız locklar için "piece of cake" derler, ama buna rağmen yinede yenebiliyorum. ha owerpowered mı evet ama imkansız degil :)[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sevgili Sam bunu belki 20 kere yazdigimiz halde anlamak istemiyorsun 1100 critliyen adam element shamandir neredeyse 10 shamanin 7 sinin enhancement oldugunu unutmamalisin element alirsa bodoz giderse ns den gitmese bile enhancement in nimetlerinden eksik kalir ve ben tekrar idda ediyorum pala bodoz heal basip kalkan taksin shaman bodoz shockla dmg kussun shamanin manasi biter ve ölür o yüzden lütfen shocklar 1200 vuruyor demeyi birak insaf et. Soc la Wf yi shamanin mele dmg ile paladinin kini karşılaştirmaman gerektiğini sende biliorsun. Hala totemleri dertetkmekdesin yahu o armorla ortalama bi silah diyelim fist of mol takan bi elementt shaman hani shocklari 1200 vuruyorya ondan sana wf ile 90-120-200 max gibi komik hasarlar verirken 1h silahinla toteme 1 tane kondurmak sana ne kaybettirir eger shaman sürekli olarak purge totem shock kombinasyonunda giderse devamli olarak büyü kullandigindan spritten gelen mana regenini kaybedecek manasi bitecek köpek gibi kacmak yada kalip ölmek zorunda kalacak ? Yeterince fikir edinemediysen misal Zalgradis in veyahut Scorpion un movielerini seyret movie izlenerek savaş ögrenilirmi ögrenilmez ama fikir sahibi olunur. Ha ben tek el+ kalkan takmam kardeşim dersen nasil shaman rogueye warrior a öpe öpe shield takmak zorunda kaliyor sende shaman karşi öpe öpe tek el takacaksin. Healler efektifmi paladan daha efektif evek priest ? druid ? druidde yokmu ns humanda dwarfda fast hil yokmu hala benim healim kötü diyorsun divine shield + 2x bandaj 3k heal 0 mana lost over 500 mana regen from 150+ sprit ? Evet searing totem ve magma totem cok efektif çok manyak bişi lvl 5mob un yanina koyarsin searing totem 3 sny de bir 40-54 vurur 300 mana harcarsin moba abi halt olmaz mob toteme bi koyar totem mefta ne oldu lvl 5 mob un dibine magma totem atarsin 805 MANA 3 sny de bir 75 vurur mob a bi halt olmaz mob koyar toteme totem mefta. lvl 1 mob un dibine fire nova totem atarsin gene eşşek kadar mana harcarsin başlarsin dua etmeye inşallah vurur ama ne olur lvl 1 yaratik totemi koyar koymaz döner bi tane cakar toteme ne oldu aldin totemi eline totemler öyle efektifki palanin bufflari yaninda hiç kalir çünkü palaya dispel gerekiyor toteme lvl 1 mobun dmg i kafi deli bişi.. "1100 critliyen kac büyü var" demişsin mind blast koyabilirmi koyabiir Coc-frost bolt (frost mage sen) koyabilirmi koyabilir Soc otututrdumu ottururmu oturtur Pyro 2k yi geçermi arcane powerle veya normal 1400 ü yaslarmi yaslar Shadow bolt-burn koyabilir mi kayabilir Fire ball koyarmi koyar Star fire (talentle) koyarmi koyar Ambush backstab evis koyarmi koyar Mortal strike (duruma göre ww hatta heroic) koyarmi koyar 1k koymayan class kaldimi kuzum ? Dediğim gibi biz düşmandan kaldiriyorsa sende kendinden kaldiriyorsun ayrica priest ve lock da gayet etkili disspele sahip 75 mana purgeliom sen lvl 1 soc u kac manaya ation ? :) Baktinki resist bulamiorsun Nature resist potion sudan ucuz bulmasi yapmasi kolay deilmi ? Zaten pala ile birebir shamani karşilarştirmak 1. dereceden yanlış ikiside farklı kulvarın koşuculari. Earthbind 45 manaya bi ton adami yavaslatiosun mage lvl 1 frost nova ile nabio 8 sny root ? :) hadi toteme cakiosun bi tane iki sny gidio yavaşlatma novaya nabican ? :) Ki bi paladin nasil ay yavaşladim diyebilirki kaldira kaldira koştur çok mu mana yiyo cleanse ? gibi gibi :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 10 Ağustos 2005 08:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 regalya ne mobu sen ne diyorsun yahu? pvp diyorum yukarıda yazdım üstüste, bana ne be mobdan. mob vuruyormuş da bilmemneymiş, ben mi türkçe mi konuşmuyorum siz mi türkçe anlamıyorsunuz? 10 şamanın 7si enhancement filan değil doğrusu, enhancement ise de yakından 2k vurur uzaktan 500 vurur. uzaktan 500lük spell atan kaç sınıf sayabilirsin bana? warlock, mage, başka? yok mu başka? ve bu adam gidip 2k vuruyor yakından sonra. kaçamıyorsun da druid, mage filan değilsen.. "Soc la Wf yi shamanin mele dmg ile paladinin kini karşılaştirmaman gerektiğini sende biliorsun" o niye? birinin canı can da öbürününki patlıcan mı? "sana wf ile 90-120-200 max gibi komik hasarlar verirken 1h silahinla toteme 1 tane kondurmak sana ne kaybettirir" 4 saniye. adamın koyduğu her totemi kırmaya çalışırsan zaten onun manası bitmeden sen ölürsün orası kesin.. "humanda dwarfda fast hil yokmu hala benim healim kötü diyorsun" aynı oyunu mu oynuyoruz? "Healler efektifmi paladan daha efektif evek priest ? druid ? druidde yokmu ns" druidi anladım da öbürlerini ne demişsin anlamadım cidden. evet druidde veeeee... druidde var. başka da yok kimsede. bu arada druid leather giyen ve okkalı nuke atamayan bir sınıf burada bilmeyenler varsa diye.. "divine shield + 2x bandaj 2.5k heal 0 mana lost over 500 mana regen from 150+ sprit" aaa bu 2,5k healthi 12sn'de harcatabiliyormuş şaman ne ilginç. sen bir de duelmiş gibi yazıyorsun hadi onu da geçiyorum.. "Soc otututrdumu ottururmu oturtur" önce soc proclayacak, bu proc dodge/miss/parry olmayacak, sonra bir de crit olacak. ve tabii rakibe vuruyor olacaksın, öyle 30 yarddan 6sn'de bir hoooop atamıyorsun.. frost bolt, shadow bolt, star fire, cone of cold, pyroblast bunların hepsini kullanan sınıflar kalkan bir yana mail bile giymiyor ve healingleri yok. rogue ve mage gibi sırf dps'den başka birşeyleri olmayan iki sınıfı yazıyorsun, bir de healing ve oyundaki en çok üçüncü armor değerine sahip sınıf olan şamanla kıyaslıyorsun. mortal strike demişsin warrioru da ekle. 1k vuruyor dediğin sınıfların hiçbirinde aoe slow effect, heal, mail+kalkan bunların hepsi birden yok. sadece biri var aynı anda.. 75 mana purgelersin ben 47 mana ile soc açarım, sen 4sn'de bir 28 mana ile benim dps'mi yarıya düşürürsün. sen hesapla hangisi daha avantajlı.. "Zaten pala ile birebir shamani karşilarştirmak 1. dereceden yanlış ikiside farklı kulvarın koşuculari." yanlış, biri diğerinin yerini tutuyor iki ayrı factionda.. "Earthbind 45 manaya bi ton adami yavaslatiosun mage lvl 1 frost nova ile nabio 8 sny root ?" evet mail+kalkan giyiyor mage, NS ile instant heali var çok büyük sorun o yüzden. hele geçenlerde bir tanesi frost nova + ghost wolf yaptı bakakaldık öyle.. "hadi toteme cakiosun bi tane iki sny gidio yavaşlatma novaya nabican" toteme çaksan bile 6sn sürüyor etkisi. daha konur konmaz bile çaksan bu böyle. alliance oynayın deneyin, kendiniz görün bunu.. "Ki bi paladin nasil ay yavaşladim diyebilirki kaldira kaldira koştur çok mu mana yiyo cleanse ?" evet cleanse ile kaldırdığın gibi 6sn'lik slow effect geri geliyor. tabii şaman 40 manaya totem atmış, sen 200-300 mana cleanse spamlersen kendi üzerinde belki 2sn filan kazanırsın..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Sam, 10 Ağustos 2005 08:51 tarihinde demiş ki: regalya ne mobu sen ne diyorsun yahu? pvp diyorum yukarıda yazdım üstüste, bana ne be mobdan. mob vuruyormuş da bilmemneymiş, ben mi türkçe mi konuşmuyorum siz mi türkçe anlamıyorsunuz? 10 şamanın 7si enhancement filan değil doğrusu, enhancement ise de yakından 2k vurur uzaktan 500 vurur. uzaktan 500lük spell atan kaç sınıf sayabilirsin bana? warlock, mage, başka? yok mu başka? ve bu adam gidip 2k vuruyor yakından sonra. kaçamıyorsun da druid, mage filan değilsen.. "Soc la Wf yi shamanin mele dmg ile paladinin kini karşılaştirmaman gerektiğini sende biliorsun" o niye? birinin canı can da öbürününki patlıcan mı? "sana wf ile 90-120-200 max gibi komik hasarlar verirken 1h silahinla toteme 1 tane kondurmak sana ne kaybettirir" 4 saniye. adamın koyduğu her totemi kırmaya çalışırsan zaten onun manası bitmeden sen ölürsün orası kesin.. "humanda dwarfda fast hil yokmu hala benim healim kötü diyorsun" aynı oyunu mu oynuyoruz? "Healler efektifmi paladan daha efektif evek priest ? druid ? druidde yokmu ns" druidi anladım da öbürlerini ne demişsin anlamadım cidden. evet druidde veeeee... druidde var. başka da yok kimsede. bu arada druid leather giyen ve okkalı nuke atamayan bir sınıf burada bilmeyenler varsa diye.. "divine shield + 2x bandaj 2.5k heal 0 mana lost over 500 mana regen from 150+ sprit" aaa bu 2,5k healthi 12sn'de harcatabiliyormuş şaman ne ilginç. sen bir de duelmiş gibi yazıyorsun hadi onu da geçiyorum.. "Soc otututrdumu ottururmu oturtur" önce soc proclayacak, bu proc dodge/miss/parry olmayacak, sonra bir de crit olacak. ve tabii rakibe vuruyor olacaksın, öyle 30 yarddan 6sn'de bir hoooop atamıyorsun.. frost bolt, shadow bolt, star fire, cone of cold, pyroblast bunların hepsini kullanan sınıflar kalkan bir yana mail bile giymiyor ve healingleri yok. rogue ve mage gibi sırf dps'den başka birşeyleri olmayan iki sınıfı yazıyorsun, bir de healing ve oyundaki en çok üçüncü armor değerine sahip sınıf olan şamanla kıyaslıyorsun. mortal strike demişsin warrioru da ekle. 1k vuruyor dediğin sınıfların hiçbirinde aoe slow effect, heal, mail+kalkan bunların hepsi birden yok. sadece biri var aynı anda.. 75 mana purgelersin ben 47 mana ile soc açarım, sen 4sn'de bir 28 mana ile benim dps'mi yarıya düşürürsün. sen hesapla hangisi daha avantajlı.. "Zaten pala ile birebir shamani karşilarştirmak 1. dereceden yanlış ikiside farklı kulvarın koşuculari." yanlış, biri diğerinin yerini tutuyor iki ayrı factionda.. "Earthbind 45 manaya bi ton adami yavaslatiosun mage lvl 1 frost nova ile nabio 8 sny root ?" evet mail+kalkan giyiyor mage, NS ile instant heali var çok büyük sorun o yüzden. hele geçenlerde bir tanesi frost nova + ghost wolf yaptı bakakaldık öyle.. "hadi toteme cakiosun bi tane iki sny gidio yavaşlatma novaya nabican" toteme çaksan bile 6sn sürüyor etkisi. daha konur konmaz bile çaksan bu böyle. alliance oynayın deneyin, kendiniz görün bunu.. "Ki bi paladin nasil ay yavaşladim diyebilirki kaldira kaldira koştur çok mu mana yiyo cleanse ?" evet cleanse ile kaldırdığın gibi 6sn'lik slow effect geri geliyor. tabii şaman 40 manaya totem atmış, sen 200-300 mana cleanse spamlersen kendi üzerinde belki 2sn filan kazanırsın.. ya sam sen değilmiydin bir önceki gün paladinlere uzaktan ki mage range i kadar mesafeden execute benzeri büyü verilmesini savunan?şimdi tutmuş shaman nerf diyosun?can-patlıcan benzetmesi burdada gecerli.hangi meele sınıfı 30 yarddan 600 veya 850 damage veriyo?warriorda bile öküz gibi rage gerekirken pala komik mana ile hk alıcak[signature][hline]Yeni papaya ucaktan inip vatikana ayak bastıgı anda gazeteci sormus: sayın papa vatikandaki genelevler hakkında ne düşünüyorsunuz? papa:vatikanda genelev varmı? ertesi gün büyük manset:papanın ilk sorusu,vatikanda genelev varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kisa kisa geçcem Benim anlatmak istedigim ben 800 mana harcicam lvl 1 mob un vuruşu ile bile ölen totem birakicam sen donup koymassan o sana üç beş dmg verecek ikisini karşilamassin çünkü sen Combat medicsin ben Field caster combanantim. Paladin pasif olarak muazzam işler başarir shaman agrasiff olarak. Sam iyi bi pala ile iyi bi shamanin savaşi diş etken gelmezse minimum 5-10 (Şans faktörleri hariç)dakka sürer sen 4 saniyeyi çok önemli görüyorsan bundan sonra tartışmaya girmiyecegim. orada priest demek istemiştim Durid leather gyen okkali nuke atamayan bi sinif evek shamanda plate giyemeyen okkali buff cleaner olamayan bi class dimi. "aaa bu 2,5k healthi 12sn'de harcatabiliyormuş şaman ne ilginç. sen bir de duelmiş gibi yazıyorsun hadi onu da geçiyorum.." Anlamadin sanirsam balon+bandaj+bandaj daha oöncede söylemiştim Bless. prot- Divine shield recently bandage efektini yok ediyor yani bas istedigin kdar bandaji misal bi rogueye karşi 5 kere bandaja tabilirsin hiç araliksiz "xxx casteden sınıflar kalkan bir yana mail bile giymiyor ve healingleri yok" Hepsine uygun başka yetiler verilmiş kalkan ve mail giyemeyen druid tepe armor a ulaşabiliyor Kalkan ve mail giyemeyen priestin sheildi maşşallah dedirtiyor fear i heallerini saymiyorum Kalkan giyemeyen ama mail giyebilen hunter fake death + fr trap ile güzel güzel cakior bandajını kalkan ve mail giyemeyen mage blinkle minimal darbe ile gezip sheep le aye güzel atiyor bandajini kalkan ve mail giyemiyen warlock fear ve howling teror ile güzel güzel basior bandajini Kalkan giyip üstüne mail yrine plate giyen warrior immi shout ile bandajini güzel güzel basior plate ve kalkan giyen pala balon bandaj blessing prot bandaj hammer of justice bandaj veyahut bandaj yerine heal atarak gayet güzel healliyor kendini kalkan ve mail giymiyen rogue blind + bandaj ile gayet güzel healliyor kendini VS VS Kalkan ve mail giymiyenlerde güzelce oynuyormuş heal yapabiliormuş dimi. "75 mana purgelersin ben 47 mana ile soc açarım, sen 4sn'de bir 28 mana ile benim dps'mi yarıya düşürürsün. sen hesapla hangisi daha avantajlı." ikisde spamlanabilir dps kaybi minimal. "yanlış, biri diğerinin yerini tutuyor iki ayrı factionda.. " digerinin yerini tutmuyor zir class olarak geçmesine ragmen ikisnin kulvari çok farkli biri saga sola shock ata ata ziplayan agresif deli diğeri saga sola cleanse buff salip duran bi manyak alakalari yok "evet cleanse ile kaldırdığın gibi 6sn'lik slow effect geri gheliyor. tabii şaman 40 manaya totem atmış, sen 200-300 mana cleanse spamlersen kendi üzerinde belki 2sn filan kazanırsın." Earthbind 15 sny cooldown cleanse ?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 10 Ağustos 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bir shaman olarak kesinlikle Sam'e hak veriyorum. Karşımızdaki rakibimizin anasından emidiği sütü burnundan getirmek gibi bir yeteneğimiz var. Rakibimizin her türlü buff'ını yok edip talent düzenine göre spell'le yada elimizdeki silahlarla anormal damageler verebilir, gerektiğinde kendimize heal atabilir yada 1sn yede wolf olup arazi olabiliriz. Ama Sam'in unuttğu çok öenmli birşey var. Biz shamanlar bunu sadece 1v1 yada karşındaki adamlar işi iyi bilmiyorsa 1v2(taş çatlasa 3) ye kadar yapabilirsin. Bunu yaptıktan sonra da yere oturup düşmanın seni kesmesini beklemekte kesinlikle daha acısız bir yöntem. Nedeniyse mananızın bu karşılaşmadan sonra 0 olması. Tamam bir karşılaşmanın başında belki çok hızlıyız ama ortadan sonrasında kesinlikle tükeniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sam Sana inanılmaz derecede katılıuyorum.. Shaman Üstün bi sınıf olmus.. Bu ardakaşımız bazı konularında haklı ama senin cvp larına gore verdikği cvp la bence mantıksız.. önce bi alliance oynasın shaman ile pvp yapsın..( hani biz bilmiyoruz ya ?) sonra ben onu burada SHAMAN NERF yazarken goreceğime emimin..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ozi bende senin bir palaya karsı oynamanı merak ederim özellikle bg de.aynı lvl imdeki bir pala yı bg de öldürmem nerdeyse imkansız,adamı öldürmem yaklasık 1 dakika sürüyor ve arada kesinlikle kesılıyorum,adam yürüyen tank,ne ararasan yapıyor,cok yavaslıktan sikayet ediyorlar ama yanlarında hunterla,veya trinketle,swiftnessle dolasıyorlar.hem ayrıca bu oyun mmorpg değilmi?karsılıklı factionlarda 2 karakter varki herkese komusunun tavugu kaz görünürmüş[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: damdaki_kedi, 10 Ağustos 2005 10:21 tarihinde demiş ki: ozi bende senin bir palaya karsı oynamanı merak ederim özellikle bg de.aynı lvl imdeki bir pala yı bg de öldürmem nerdeyse imkansız,adamı öldürmem yaklasık 1 dakika sürüyor ve arada kesinlikle kesılıyorum,adam yürüyen tank,ne ararasan yapıyor,cok yavaslıktan sikayet ediyorlar ama yanlarında hunterla,veya trinketle,swiftnessle dolasıyorlar.hem ayrıca bu oyun mmorpg değilmi?karsılıklı factionlarda 2 karakter varki herkese komusunun tavugu kaz görünürmüş sevgili dostum pala ya bende zorlanıyorum :D (işi bilmediğimden deil) vuruoz vuruoz invul olup heel lio kendini bizde evo muz varsa kurtarıoz kendimizi yoksa senin gibi olmeyi bekliyoruz.. benimde büütün dot larımı dispelliyor.. tokatlıyor.. tarımar ediyor :D ama shaman a fazla şansımız olmuyor ( eğer ilk tokat bizden gelmez ise)[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darina Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oyy shamanlarda aglar olmuşya way WoW un haline.[signature][hline]"Death is only the begining" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben shaman değil mage im.karsı tarafta paladini nasıl öldürmekte zorlanıyorsak,sizinde bu tarafta shamanı öyle öldürmenizin zor olmasını yada tersi rahatca öldürebilmesini istiyorum hepsi bukadar.[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar