Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Explosive Runes Abjuration [Force] Level: Sor/Wiz 3 Components: V, S Casting Time: 1 standard action Range: Touch Target: One touched object weighing no more than 10 lb. Duration: Permanent until discharged (D) Saving Throw: See text Spell Resistance: Yes You trace these mystic runes upon a book, map, scroll, or similar object bearing written information. The runes detonate when read, dealing 6d6 points of force damage. Anyone next to the runes (close enough to read them) takes the full damage with no saving throw; any other creature within 10 feet of the runes is entitled to a Reflex save for half damage. The object on which the runes were written also takes full damage (no saving throw). 6d6 sanırım yeterli olacaktır. no saving throw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 :D müthiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ahahahahaha harika ya ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sonunda V den beklediğimiz hareketler... =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 3. levelde 1 slotu sürekli bu büyüye ayıran başka bi wizard tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 AHAHAHAHAHA hadi yine kurtardı karizmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Oh be V,ha şöyle beklediğimiz hareket sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Sufi said: 3. levelde 1 slotu sürekli bu büyüye ayıran başka bi wizard tanımıyorum Acayip işe yarıyor ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 #660 geldi. umarım mass hold person'dan kurtulmuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 phylactery nin de kırılması gerekmezmiydi o patlamada? en azından sağlam hasar görmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bisuru chant ward fln vardı uzerinde zaten, pek bi komamıştır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ShadowFury said: phylactery nin de kırılması gerekmezmiydi o patlamada? en azından sağlam hasar görmesi? Sanırım 3 sayı önceydi, phylactery nin baya bir koruma büyüsüne sahip olduğundan söz ediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tam bilgili değilim de, standartta 20 hardnessi varsa 6d6' dan max 16 damage almıştır, 40 hpsi olduğuna göre cismin pek de etkilememiştir gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 xykon'u ilk kez kızmış görüyoruz. hani geri döndüğünde kaçmamış olurlarsa feci kayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Yazar inatla Xykonu koruyor,başka villain olmadığı için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bir de forum threadlerinde yazanların aksini yapmaya gayret ediyor gibi tsusiko falan var, devralır onlar xykonun yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 daha evvel de 3-4 defa o-chul'un vurduğunu varsayarsak, birkaç darbe sonucunda kırılabilir. xykon'un da phylactery'yi bırakıp bunları öldürmeye kasması garip olur aslında, zaten kaçacak bir yerleri yok ama vardır rich'in bağlayacağı bir yer elbet. ben snarl'ın devreye girmesini bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 snarl ile ilgili okuyucuya daha caktirilmayan bir twist var bence, hatta blackwing'in "so beautiful..." diye bakakalmasi bunun ipucu falan. O yuzden zannetmiyorum ki snarl daha devreye girsin. Xykon'daki "Simdi anani laciverde boyadim" pozu da guzelmis bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 HellHound said: Xykon'daki "Simdi anani laciverde boyadim" pozu da guzelmis bu arada Ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bence 4-5 bölüm öylesine geçicek, #666 da Snarl çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mitd de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 659. bölüme gülmeye geldim. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben de gülmemişim sanırım selam, lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar