xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Xykon Fan Club'ta olmanın ayrıcalığını hissettim bu combatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Oha Xykon çat diye vurdu,ah V sende de olsa şöyle bir iki numara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yalnız şeyi düşündüm karşınıza xykon çıksa naparsınız? :D adam bildiğin iskelet uçuyor fln asdkasdkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yazık oldu vaarsuvius'a. şimdi yaklaşık 250 bölüm bu hatayı düzeltmekle geçer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 anaa bütün dayağı yedi valla ben bitirmez diyodum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 lichlere +str mi geliyor? adam bildiğin tavanı sökmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 duvar. v nin kırdığı parçalardan sanırım. buff filan atmıştır kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ecüğü çıktı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 arcane powerı brutal power gibi kullanmanın pek iyi bişi olmadığını görmüş olduk. orcinal V > berserk V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 #654 - of of of. en efsane bölümlerden biri oldu. prediction eminim ki bundan sonraki bölüm double olacak. hatta oots'deki bir combat uzun bir aradan sonra "smite evil" ile başlayacak :) mitd'ın yakında ne olduğunu da anlayacağız herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 link koyayım insanlara bir faydası olsun http://www.giantitp.com/comics/oots0654.html# ben bu ochulu çok sevdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 haydaaa, benim browser yine sapıttı. güncellemeyi görmüyo. ctrl+f5 yapıyorum, geçmişi filan herbişeyi sildim, hiçbir türlü göremiyorum. ninjacloakla görebildim anca. söylemeseniz hayatta anlamazdım yeni bölüm çıktığını:) paladin abi de feci dayak yiycek gibi, ama mitd ı adam etti ya, V kurtuldu sayılır işte. gerçi o öldükten sonra yeni işgence oyuncakları olarak V yi kullanmaya kalkabilirler, feci olur o. ama mitd ın ortama dalıp V nin bu sırada kaçması daha bi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 çok duygulandım :( vedaydı :( en baba karakter o. hll olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 MitD ı ilk defa çocuk ruhlu salak bi ikincil karakter rolünden çıkardı merak ettim şimdi nolucak http://www.giantitp.com/forums/images/smilies/oots/mitd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bölümü beğenmeyen bir tek ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ne bilelim abi biz? Kim beğenmiş kim beğenmemiş onun istatistiğini mi tutucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ben tuttum Evet abi bir tek sen beğenmedin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 axedice said: Ne bilelim abi biz? Kim beğenmiş kim beğenmemiş onun istatistiğini mi tutucaz? pms lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 OMFG yeni bolum!.. No more spells...no more goblin...no more lich then. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bundan böyle hep iyi tarafı seçecem oyunlarda. paladin olacam. öyle hayran kaldım üstada ölmez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 OFFFF O-chul süperdi ya. MitD a gerek kalmadan Xykon u tepeliycek görünüşe göre^^ Bu bölümün şerefine; O-Chul facts (gerçi çok önceden açılmış, ama yeni yeni anlam kazandı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 "smite evil" hiç bu kadar mutlu etmemişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oha oha ? OHA ? nasıl be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 "No more spells... No more goblin..." Süper bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 vay anasını be heheh o konudaki bazı laflar süper bu arada hehe "When O-Chul falls, the gods have to atone" There's no Monster Manual. Only creatures O-Chul allowed to live. CR actually stands for Chul-Rating. It refers to how many nanoseconds it takes for O-Chul to kill one of them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar