Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The order of the stick

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Roy gelsin V dayak yesede olur.

Ha yiyecekte, nasıl yiyeceğini bilmiyoruz daha.

Yahu böyle diyoruzda, şimdi lich'i indirip yerine geçip topumuzu ters köşeyede yatırabilir... Bellide olmaz.

Mesaj tarihi:
nereye indiriyor ya! o kim ki? alsdladl adam mı v?
giant'ı kışkırtmak için resmi forumda şöyle bir mesaj atasım var. gaza gelip açığa çıkartır belki v hakkındaki en büyük sırrı!
Mesaj tarihi:

652

HOOOOOOLY SHIIIEEEET Xykon bildiğin anal rape with no lube eyledi V üstünde. Ama daha iyi olmuş V buldu gücü taktik maktik sallamadım iddqd modunda geziyordu.

Mesaj tarihi:

OHAAAAA

Tamam V nin sağlam dayak yiyeceği belliydi de, Xykon dan bu kadar çabuk ve kesin bi dayak beklemiyodum ben. Bir süre eşit güçte giderler diyodum.

V ye yazıklar olsun. O gücü böyle heba etmesi çok ezikçe bişey oldu. En azından MitD ın ortaya çıkmasına sebep olsaydı ya!

Neyse, belki kendisini toparlamasını sağlayacak bi büyüsü filan vardır da devam ederler.

Mesaj tarihi:

baldurs gate 2 den beri nefret ederim level drainden, sırf o yüzden zevk alamadım bölümden, ne kadar heycanlıydım halbuki yeri yerinden oynatıcak bi duel olcak diye =(

Mesaj tarihi:

go

abi dediğimiz oldu sonuçta en güçlü wizardları bağladılar ama adamlar oyunda kalmayı becerememişler ehehhe ölmüşler o kadar epic olsalar bir yolunu bulurlardı xykon gibi :D yedi bitirdi v yi euehueh ii oldu artiz elelelim gücüyle havalara girdi

Mesaj tarihi:

v'nin cinsiyeti

liche lighting atmak ne alaka? :D ya kendini bir bok zannetti ondan oldu. salak herif o kadar güçlü olsalardı onlarda lich fln olur devam ederlerdi yaşamaya :d + şu var ölümlü tüm büyücülerden güçlü bir hale gelmiş olabilir ama xykon bildiğim kadarıyla ölümsüz :D eueheuh daha çok top edecek bir şey değil bu. epic speller gitti birazdan yere çakılır. xykonunda 26lvl veya üstü olduğu söyleniyor ki feci sopalayacak eğer yardım fln gelmezse. red cloak var meydanda diğer kızda gelirse gg v. belki paladin bir şekilde heala fln basar diyecemde v evil olduysa o işler mi belli olmaz

Mesaj tarihi:

omm..

Chain Lightning mantikli bi hareketti.. lich disindaki iki dusman ve esas olarak arkadaki rune leri kirmakti amac..
Sunburst un maximized hali 50d6 gibi bi rakam koydu liche ama sanirim savelerini atti X..level drain disinda X in pek bi sansi yoktu..

Ama acikcasi Wish atabilirse V isler degisir..

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...