Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ABİ SEN NAAPTIN YA MEAUEHUEHUAHEUA :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 evet darth maul çok yavaş darth dagger diycem de o da çok güçşüz kalıyor :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 off off... :lol:[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyide o ordu kurulma emrini palpatin vermiyormu abi? adamın adını kullanıyor sadece dooku da tyraeli kullanıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Milamber, 05 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: iyide o ordu kurulma emrini palpatin vermiyormu abi? adamın adını kullanıyor sadece dooku da tyraeli kullanıyodu Count Dooku'nun kullandığı Darth Tyrannus'du ve onu sadece kullanmıyor Sith'ler arasındaki ismi[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tamam işte öteki jedinin isminide ordu kurulması amacıyla kullanıyor palpatin adam siyasi bir idol yaw hayran kaldım planlarına. politika işte kullanıp herşeyi yapabilirsiniz bakınız palpatine bakınız hitler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 2 sinide kesecek tek bir adam var... dark vedır[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Jade, 05 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Darth Maul yavaştır ?!?!?!?!?!?!? vader dicektin dimi yavaş diye ahahaha adam virgüle kadar okumuş başlamış saydırmaya AHAHAHA.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Harbi Mando cok pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh bea Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yaf Okadar Dikkat Kesmissiniz Ki anlıamıonuz...Maul Dio....Topuz Dio....Silah Dio Yavaş Dio....Katana Dio Kılıç Dio...Hızlı Silah Dio...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Espriye kustum zaten bide doru duzgun okumadan hemen yanıtlaya sarılanlara kustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kenshin tomahaigatto star wars ta katanın maulun ne işi var burası haçlı sefer yeri diil ki[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 darth maul güzel adam böle boynuzlu neym.. seviom ben onu[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum sen ne diyosun cuce[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy [Bu mesaj FallenAngeL tarafından 06 Ağustos 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yeah, that's better=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 06 Ağustos 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Kenshin tomahaigatto star wars ta katanın maulun ne işi var burası haçlı sefer yeri diil ki Öeh.[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 e yuh yani asfdgdfghdf gece gece koptum :D[signature][hline]Ah be şebo metal müzik yaPsa nerdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abi fallen öldürdün bizi :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Eskiden daha yavaş dövüşülürmüş dedem öyle dedi hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bi espiri bombası attık ortaya..cevaplar daha da bomba oldu...emaeuha[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:30 tarihinde demiş ki: Kenshin tomahaigatto star wars ta katanın maulun ne işi var burası haçlı sefer yeri diil ki ahaha:=) dimi bencede diil,ne dio mandoo öle ya dimi?[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 4. filmde obi wan ila vaderın kapışması insanı öldürüyor zaten. O pvpyi izlerken ömrümden ömür gittiğini hissediyorum.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: BOccOB, 06 Ağustos 2005 11:38 tarihinde demiş ki: bi akıllı maul daha hızlı vader yavaş savaşıyo demiş... vaderın olduğu film 1970 lerde maulunki 200 lerde çekildi, bunu hesaba katarak konuşuyrsundur umarım, gördüğünle kalıyorsan eğer... evet çok akıllıyım ben, di mi cevat abi? tabii ki sadece tek bir filmden bahsetmiyorum. zırh ve mekanik parçalar içindeki bir adamın, bir insan çevikliğinde olamıycağını söylüyorum. zaten bahsi geçen çizgi romanda da maul vaderdan daha hızlı dövüşebiliyordu.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hıza taktınız bence. bütün olarak görün. insan stratejisini kendine göre belirler.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kendi zayıflıklarını kapayan bir teknik izlio olabilir mace windu da çok hızlı dövüşmüo ama kodu mu oturtuo yoda nın boyu kısa plo koon un üç tane yamuk parmağı var,ki adi nin head shot yeme olasılığı çok yüksek :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar