Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darth Maul vs. Darth vader

Jade

Öne çıkan mesajlar

said:
Milamber, 05 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
iyide o ordu kurulma emrini palpatin vermiyormu abi? adamın adını kullanıyor sadece dooku da tyraeli kullanıyodu

Count Dooku'nun kullandığı Darth Tyrannus'du ve onu sadece kullanmıyor Sith'ler arasındaki ismi[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jade, 05 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
said:
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

Darth Maul yavaştır ?!?!?!?!?!?!?
vader dicektin dimi yavaş diye

ahahaha adam virgüle kadar okumuş başlamış saydırmaya AHAHAHA.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya
Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yeah, that's better=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 06 Ağustos 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi fallen öldürdün bizi :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

4. filmde obi wan ila vaderın kapışması insanı öldürüyor zaten. O pvpyi izlerken ömrümden ömür gittiğini hissediyorum.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 06 Ağustos 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
bi akıllı maul daha hızlı vader yavaş savaşıyo demiş...

vaderın olduğu film 1970 lerde maulunki 200 lerde çekildi, bunu hesaba katarak konuşuyrsundur umarım, gördüğünle kalıyorsan eğer...

evet çok akıllıyım ben, di mi cevat abi?
tabii ki sadece tek bir filmden bahsetmiyorum.
zırh ve mekanik parçalar içindeki bir adamın, bir insan çevikliğinde olamıycağını söylüyorum.

zaten bahsi geçen çizgi romanda da maul vaderdan daha hızlı dövüşebiliyordu.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

kendi zayıflıklarını kapayan bir teknik izlio olabilir mace windu da çok hızlı dövüşmüo ama kodu mu oturtuo yoda nın boyu kısa plo koon un üç tane yamuk parmağı var,ki adi nin head shot yeme olasılığı çok yüksek :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...