Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW introsu hakkında

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Harbi o introda paladin yok.
Zaten neyini koyacaklarki abi, düşünsene eleman oyunu alıo, accountu açıo hevesle, "bi intro izliim" dio.
Sonra bi bakıo ki, abinin teki birden bööle toparlak sarı birşeyin içine girio, ciuv ciuv parlıo bööle, yıldızlar falan, sonra elinde yeşil bir parlama görülüo ve 10 saniye içinde pufffff, yok..

Mage falan zannederler alimallah :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

lol gangren...

oyun introları zaten fix olur, tek bir tane intro olur. fanatikler belki amatör birşeyler yapmıştır da, bu intro kadar kaliteli olmaz onlar da.
belki expansion gelirse ikinci bir intro daha eklerler.

ayrıca o introda paladin yoktu, ama rogue da görmedim ben.

wow introsunu sevdiysen, warcraft 3 ve frozen throne da oyna. birkaç küçük video koymuşlar bölüm sonlarına. onları da seversin sanırım. diablo 2'dekiler de benziyor buna.
bir de eski olsa da starcraft var. wow'la kıyaslanınca çocuk yapmış gibi olsa da, 6-7 yıllık video olmasına rağmen, blizzard yapmıştı sonuçta. çok eğlenceli ve hoş videolar onlar da..[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Haziran 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Feci gaz bir video valla.

Özellikle dwarfla taurenin kapışmalarına hastayım, ee ne de olsa savaşçı millet ikisi de :-P

ekran siyahtır. bir tane "tık" sesi duyarız
ardından tüfek ateşlenir ve gürültülü bir patlama sesi çıkar. ateş yüzümüzü yalayıp yanımızdan geçerken, dwarfın yanındaki ayı bunu sinyal olarak algılar ve ağzından salyalar akıtırken tauren'e doğru koşmaya başlar.
tauren, "yeni kopardığı meşe odunuyla" ayıya güçlü bir darbe indirir.

en son olarak ise tauren bu odunla kafamıza lök diye vurur.

valla bu iki kısımda sanki ordaymış gibi hissediyorum.
o savaşın atmosferini, iki tarafın öfkesini felan çok iyi yansıtmışlar.

Hani warcraft 3'ün başında human vs orc orduları bir vadinin iki tarafından birbirlerine doğru koşarak saldırır, şarkı en gaz yerine girer, üstelik gökten alevler yağmaya başlar.
işte orda ben "warcry" atasım, aralarına girip savaşasım geliyor.
aynı hissi bu introda da yaşıyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Ağustos 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu en baştaki tauren amcada shamanlık var orası doru böle eliden yaprakları ezip mulgore'a bırakıyo falanya shamanıstık.

Ha ama evet soncuta mevzu bahıs taurenler butun bır ırk otcu, keş hepsı bunu yapabilir.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Sosyal ağlarda paylaş

beni en çok etkileyen human mage'di ama orcla NE kapışması da güzeldi. aslında hepsi güzel ya, çok iyi vidyo. ama benim human mage i görünce kalbim hızlanıyor gerçekten. sanırım abartıyorum bu sadece bir oyun.

bu arada bende katılıyorum blizzard bence en iyi introları yapıyor, diablo vidyolarını bazen oturup tekrar tekrar izliyorum :) starcraftda da vidyoları araya serpiştirmişler zaten oyun başlarında sonlarında konuşmalar geçiyor ordan olay anlıyorsun, hatta okurken ağzım açık kalıyordu ardından da vidyo geliyordu, böle uzayda adamlar sigara içiyor, zergler terranların gemiyi almış terranların komuta gemisinie bağlanıyor içerde zerglerle terranlar kapışıyor felan of of. :) grafikleri görseniz dandik ama çok sürükleyici :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
naddz, 04 Ağustos 2005 15:07 tarihinde demiş ki:
said:
soldier1905, 04 Ağustos 2005 14:49 tarihinde demiş ki:
Demekki videodaki mage noobmuş :)

LOL evet, zaten allience mage idi. :)

rofl :D

abi bidyoda dwarf hunter'a dalan Tauren tabiki bir Shaman, bana elindeki odun Totem'i simgeliyo gibi geldi..zaten ilk başta savaşlar başlamadan öncede Tauren'i Mulgore'da gösterirken arkasında totemi duruyo..

video gerçekten süper; bi konu vardı WoW baymaya mı başladı diye..o arkadaşlara "vidyoyu birdaha izlemesi" önerilmeli :)

gazz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...