Sensible Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 WoW'ın introsu şimdiye kadar izlediğim en harika intro movie. Bunun farklı versiyonları da var mı? Buna benzer şeyler yani. Mesela içinde paladin olan falan?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 varsa süper olur gerçekten, hop oturup hop kalkmıştım izlerken. hop hop.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Harbi o introda paladin yok. Zaten neyini koyacaklarki abi, düşünsene eleman oyunu alıo, accountu açıo hevesle, "bi intro izliim" dio. Sonra bi bakıo ki, abinin teki birden bööle toparlak sarı birşeyin içine girio, ciuv ciuv parlıo bööle, yıldızlar falan, sonra elinde yeşil bir parlama görülüo ve 10 saniye içinde pufffff, yok.. Mage falan zannederler alimallah :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 lol gangren... oyun introları zaten fix olur, tek bir tane intro olur. fanatikler belki amatör birşeyler yapmıştır da, bu intro kadar kaliteli olmaz onlar da. belki expansion gelirse ikinci bir intro daha eklerler. ayrıca o introda paladin yoktu, ama rogue da görmedim ben. wow introsunu sevdiysen, warcraft 3 ve frozen throne da oyna. birkaç küçük video koymuşlar bölüm sonlarına. onları da seversin sanırım. diablo 2'dekiler de benziyor buna. bir de eski olsa da starcraft var. wow'la kıyaslanınca çocuk yapmış gibi olsa da, 6-7 yıllık video olmasına rağmen, blizzard yapmıştı sonuçta. çok eğlenceli ve hoş videolar onlar da..[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Haziran 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 WC 2'den beri Blizzard'a intro ve outro konusunda rakip tanımam. WC 2'de Demon ve Dark Portal'ın yıkımı, Diablo 1'de Diablonun ölümü, vs. vs. eskiden beri iidirler :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ahhh o intro ahh inanılmaz gaza getiriyo oyundan her sıkıldığımda bırakıcam dediğimde onu izliyorum ve tekrar gaza gelip karakterime sarılıyorum :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 belki wowu bitirince balka bir end game introsu çıkıyordur :lol:[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Feci gaz bir video valla. Özellikle dwarfla taurenin kapışmalarına hastayım, ee ne de olsa savaşçı millet ikisi de :-P ekran siyahtır. bir tane "tık" sesi duyarız ardından tüfek ateşlenir ve gürültülü bir patlama sesi çıkar. ateş yüzümüzü yalayıp yanımızdan geçerken, dwarfın yanındaki ayı bunu sinyal olarak algılar ve ağzından salyalar akıtırken tauren'e doğru koşmaya başlar. tauren, "yeni kopardığı meşe odunuyla" ayıya güçlü bir darbe indirir. en son olarak ise tauren bu odunla kafamıza lök diye vurur. valla bu iki kısımda sanki ordaymış gibi hissediyorum. o savaşın atmosferini, iki tarafın öfkesini felan çok iyi yansıtmışlar. Hani warcraft 3'ün başında human vs orc orduları bir vadinin iki tarafından birbirlerine doğru koşarak saldırır, şarkı en gaz yerine girer, üstelik gökten alevler yağmaya başlar. işte orda ben "warcry" atasım, aralarına girip savaşasım geliyor. aynı hissi bu introda da yaşıyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Ağustos 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 O intro oyunculara Tauren warrior, dwarf hunter, NE druid açtırtan introdur valla :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Qui, 04 Ağustos 2005 11:10 tarihinde demiş ki: O intro oyunculara Tauren warrior, dwarf hunter, NE druid açtırtan introdur valla :) pardon ama o introdaki tauren shaman deilmi ?[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hunterla kapışan warrior bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abicim warrior olan orc ne zaten druid tauren shaman dwarf hunter undead warlock human mage.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 shippy e +1[signature][hline]Tunç Bilek/Melek/Tugrul/Ajda-Kay Tunç/Druid-Melek/Priest Alliance Shadow Moon Tugrul/Mage Alliance Illidan The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bu en baştaki tauren amcada shamanlık var orası doru böle eliden yaprakları ezip mulgore'a bırakıyo falanya shamanıstık. Ha ama evet soncuta mevzu bahıs taurenler butun bır ırk otcu, keş hepsı bunu yapabilir.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tekrar izledim, herhalde 1 ay falan surmuş render.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Warlock neydi öyle ...Fazla abartmışlar infernalleri ikişer üçer gökten indirip magenin üstüne salıyor.O magede fire kullandı kullandı , baktı bir şey olmuyor frosta geçti ama bence o adamın sonu iyi olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 WoW'un farklı introları da var. WC3 ve TFT CD'lerinde mesela.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: shippy, 04 Ağustos 2005 11:14 tarihinde demiş ki: pardon ama o introdaki tauren shaman deilmi ? işte blizzard orda gizli bi sanatla shamanın warrior gibi nasıl ayıyı melee de harcadığını anlatıyo, nerf shaman! :p[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 beni en çok etkileyen human mage'di ama orcla NE kapışması da güzeldi. aslında hepsi güzel ya, çok iyi vidyo. ama benim human mage i görünce kalbim hızlanıyor gerçekten. sanırım abartıyorum bu sadece bir oyun. bu arada bende katılıyorum blizzard bence en iyi introları yapıyor, diablo vidyolarını bazen oturup tekrar tekrar izliyorum :) starcraftda da vidyoları araya serpiştirmişler zaten oyun başlarında sonlarında konuşmalar geçiyor ordan olay anlıyorsun, hatta okurken ağzım açık kalıyordu ardından da vidyo geliyordu, böle uzayda adamlar sigara içiyor, zergler terranların gemiyi almış terranların komuta gemisinie bağlanıyor içerde zerglerle terranlar kapışıyor felan of of. :) grafikleri görseniz dandik ama çok sürükleyici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 O bahsettiğiniz tauren shaman evet. Aklıma gelmemişti. Bende hunter ile kapışanı kastettim :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu intro benim bi duel kaybetmeme sebep olmustu. Bir warlockla duel yaparken adam infernal indirdi, bende videodaki mage gibi attım fireball u, infernal fire'a immune imiş :) Demekki videodaki mage noobmuş :)[signature][hline]Silahlarla Degil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: soldier1905, 04 Ağustos 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Demekki videodaki mage noobmuş :) LOL evet, zaten allience mage idi. :)[signature][hline]--------------------------------------------- power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: naddz, 04 Ağustos 2005 15:07 tarihinde demiş ki: said: soldier1905, 04 Ağustos 2005 14:49 tarihinde demiş ki: Demekki videodaki mage noobmuş :) LOL evet, zaten allience mage idi. :) rofl :D abi bidyoda dwarf hunter'a dalan Tauren tabiki bir Shaman, bana elindeki odun Totem'i simgeliyo gibi geldi..zaten ilk başta savaşlar başlamadan öncede Tauren'i Mulgore'da gösterirken arkasında totemi duruyo.. video gerçekten süper; bi konu vardı WoW baymaya mı başladı diye..o arkadaşlara "vidyoyu birdaha izlemesi" önerilmeli :) gazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 keşke biraz daha uzun olsaymış inanılmaz derecede gaza getiriyor ozellikle dwarf hunter..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ya o dwarf bu kadar mi güzel cizilir pixar falan halt etmis[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar