Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan 1 gecede nasıl katil olur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dğn gece saat 2 gibi uzaktan lastik sesleri gelmeye başladı. Dedim birileri gene içmiş ışıktan patinajla kalkıyor doğaldır alıştık artık. Daha sonra sesler iyice yaklaşmaya başladı. Fakat sürekli bir lastik cayırtısı ve yüksek motor sesi. Neyse dedim geçer gider birazdan. Fakat gittikçe yaklaştı ve farkettim ki 1 değil 2 araba sesi. Neyse 1-2 dakika boyunca sürekli el freni ile sıfır çizip bir yandan gaz vererek maxiumum ses çıkartmaya devam ediyorlar. O sırada bebek sesten korkup uyandı. La havle dedim ve balkaona forladım. Meğersen 2 araba dolusu içkili genç sitenin hemen yanındaki alanda kendilerinden geçmiş çılgınlarca hareket çekiyorlar. Site gğvenliğide toplanmış 3-4 kişi bunlara doğru gidiyorlar ama gençler alkolden durumun ve yaptıkları sesi farkında değiller. Neyse en sonunda bi tanesi aracı stop ettirdi ama bu seferde camlardan sağa sola küfür yağdırmaya başladılar. Bende balkondan karşılıklı 15 saniye kadar bağırıştık. Yok gel lan aşayıya, hepinizi bilmemeneler faslan uçuştu havada. Güvenlikte bende aldığı gazla da abi gel aşağı şunlara ağızlarının payını verelim gibi bişiler diyorlar bi yandan. Tabi bu esnada eşim arkadan aman serseriler ile bir olma alkollü heğsi polisi arayalım falan diyor. Neyse ben en son olarak resti çekip bekleyin geliyorum diyerek içeri girdim ama o sırada bütün mahalle diğer arabanın hali hazırda devam ettirdiği sesten camlara çıkıp adamları çarmığa nasıl gerelim replikleri hazırlıyorlar. Neyse aşağıya inmeme gerek kalmadan bunlar gene patinajlar ile falan siteden uzaklaşıp diğer yandaki okulun bahçesine girdiler. Ses bir nebze azaldı ama gecenin 2sinde viyaklayan bir lastik sesine kafayı takmış iseniz geri dönüşü yok artık. Bu sefer ön balkona çıkıp şahsi el kol hareketleri ile karşılıklı tehditlere başladık. Bir yandan da kamera ile adamları kaydedip plakalarını yakalamaya çalışıyorum. Malum en sonunda bir yerde patlıcaklar. Neyse biraz daha böyle devam etti olay ve adamlar kamerayı falanda görünce bastılar gittiler daha uzak bir yere.
Şimdi eğer benim evim alt katlarda olsaydı ben o pencereden karşılıklı atışma anında camdan atlasaydım beş para etmeyecek adamlar için sonuncunun neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Yani ev alt katta olsaydı kesinlikle ya onlar gelirdi ya da ben. Tut ki silahım var. 4-5 kişi ile kavgaya giderken onu yanıma alacağıma da eminim. ee karşı tarafta alkollü olduğuna ve delikanlı damarları kabarmış olduğuna göre sonuçlarını düşünmek istemeyeceğimiz şeyler vukuu bulabilirdi.
Kıssadan hisse eğlenmenin dozunu kaçırmayın gençler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
haklısın, ne denebilir ki, bir grup hayvanla karşılaşmışsın, yine de en doğrusunu yapmışsın, bu tip insanlarla yüz yüze gelseydin aşağıda, sonradan çok pişman olacagın şeyler yapabilrdin gerçekten de, en mantıklı hareket yine plakaları alıp polisi aramakmış

neler var ya şu ülkede, yazık...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
amman abi haftaya iki çocuklu bi baba olcaksın
yazık günah valla
haklısın insanın gözü dönünce ne yapcağı belli olmuyor gerçi
ama iyi bi sakatlık olmamış[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
babam 1 gece de degil bi anda katil eder bu denyolar adami, en iyisi bulasmadan halletmek...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
Her işte bir hayır avr diye buna denir işte.Bak eğer altta olsaydı evin senin başına daha büyük dertler gelecekti.Geçmiş olsun.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Mesaj tarihi:
Hepimiz alkol aldık hepimiz geç saatte rahatsızlık vermişizdir bilinsizce ama dün gece olan cidden terbiye ve saygı sınırlarının bittiği andı. Kültablasını bir yandan elimde tutuyorum menzile girseler sallıcam arabalara ama tutturamayıp birde rezil olmak var hehe.
Yani demir bilyeli sapan olsa kesin ama kesinlikle sallardım bir yerden.

[Bu mesaj Absolut tarafından 04 Ağustos 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu insanlar neden bu kadar içer anlamam yani benim alkollü iken en fazla kusmak gibi bir opsyonum oluyo bu kadar büyük bir salaklık bence sadece alkole bağlanamaz.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
Abso bir aile var dikkat etmek lazım.
Benim eniştem manyak adam hala uslanmadı 2 tane çocuğu ve karısı var.
Hala kavgalarda bende onunla =)
bide onda sahte polis kimliği var varya inanılmaz işte yarıyor.
Evden gidip adam alıyoruz eheuue[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
şimdi bu adamları dövmekten komaya soksan yine suçlu sen olacaksın, kessen kafalarını yine sen suçlusun, it olunmuyor işte it doğuluyor, polisi aramak ve onların alınması ile arkalarından karakola giderek, şikayetçi olmak, ve 1 gece yada 2 gece içeride tutulmalarını sağlayarak kötü deneyimler yaşatmak daha iyi.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Mesaj tarihi:
ama onlar haketmişler dayağı yani.. ufacık cocuk uyanmış seslerinden bütün mahalle rahatsız olmuş gidip dövmek lazım .. ama bi yandadan şey diye düşünüyosun;
sinirle elimden bi kaza cıksa coluk cocuk ne olacak .. Diye hakikaten gerçek yani .. Ama ne bileym dövmek gerekirdi ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
Abso ailen var , girme sinirden gereksiz atraksiyonlara. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
sanada tam cinsler gelmis...
dogru olani yaptıgını dusunuyorum ( plaka alma sikayetci olma)
Ama benim basima gelseydi kesin asagi inerdim ama inerkende ya bisey yaparsam yada bana bisey olursa die yusuf yusuf... alkollu kisinin ne yapacagi malum olmaz ya...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bence hiç geregi yok çağır polisi, polis ne yapacagını iyi bilio.Ayıltmak için naptıklarını gördüm tüylerim ürperdi :)[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 04 Ağustos 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
ufacık cocuk uyanmış seslerinden bütün mahalle rahatsız olmuş

rahatsız olmayı geç.
o sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen bir insana veya arabaya çarpsalar, adam öldürsler... ne olacak? bunlar kaçıp gidecek, ölen ölecek.

bizim eski evde çok yaparlardı bunu.
çevre yolu var, tırlar kamyonlar geçiyor. ama salak işte salak, anlatamassın, geliyor ortada böyle patinaj çekiyor dönüyor.

Ehliyet'i verirken IQ testi yaptırmıyorlar sonra da böyle gerizekalı yaratıklar çıkıp ortada kendince "eğleniyor"
uyuz oluyorum böyle tiplere. görünce taş atasım geliyor ama ortalıkta da taş olmayınca adamlar pişkin pişkin çekip gidiyor sonra.[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...