Ayfon Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 benim odamda da oynayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 BonePART said: pegasus şey deil mi dukkan yane var mı oyun oynancak felan yeri ben bi seans the one ring oynattım orada 3-4 saat. magic turnuvası vardı o yüzden aşırı gürültülüydü ama hafta içi gidilirse bir tek siz olursunuz muhtemelen orada. içecek yiyecekte var çay kahve yada dışarıdan getirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 BonePART said: pegasus şey deil mi dukkan yane var mı oyun oynancak felan yeri var var iki katlı baya büyük alt katı ama kalabalık olabiliyo magic turnuvası falan olduğu zaman, biz üst katta munchkin oynadıydık bizden başkası yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Kadıköy'e yakın zamanda Sıçrayan Midilli açıldı. Çok büyük ihtimalle oynatılıyor orada da. Bakın, kurcalayın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 sıçrayan midilli ismiyle bi yer daha yeni mi açıldı oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Kadıköy Çarşı Bambi arkasında direk. Yer sıkıntı olmuş biraz. 8 ocak 2013 imiş açılış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 benim elimden tutup bana frp oynamayı öğretecek var mı? hep merak etmişimdir bu masaüstü zımbırtıları hiç oynamak nasip olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Oce4n said: benim elimden tutup bana frp oynamayı öğretecek var mı? hep merak etmişimdir bu masaüstü zımbırtıları hiç oynamak nasip olmadı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Raincloud said: Kadıköy'e yakın zamanda Sıçrayan Midilli açıldı. Çok büyük ihtimalle oynatılıyor orada da. Bakın, kurcalayın bir. kapandı sanırım burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Evet en son facebooktan kapatıyoruz her şey için teşekkürler gibi bir mesaj geçmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 havanın hafif yağmurlu olduğu bir günde, öğle saatlerinde kadıköy'de güzel bir cafe'de oturup akşama kadar nasıl frp oynayasım var anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Taksim Caka. Benim dükkanda oynanabiliyor frp. Kitaplarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 lan ya su konuda ne ezik kaldik. avrupada kose basi games workshoplar var millet icerde boyuyor, hayvani maketler uzerinde warhammer oynuyor vs. niye bizde yok lan NIYE?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 e basit açılan 3-5 tane en fazla 1 yıl falan dayanıp kapanıyor, talep yok. sen ve senin gibi böyle isteyenler, ayda 1 kere max gidiyorlar, para kazanamıyor bu kafeler de. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 besiktas-pegasus guzel. daha cok magic mekani ama frp de oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sabonis said: e basit açılan 3-5 tane en fazla 1 yıl falan dayanıp kapanıyor, talep yok. sen ve senin gibi böyle isteyenler, ayda 1 kere max gidiyorlar, para kazanamıyor bu kafeler de. gg. ben ve benim gibiler diye süper bir genellemeyi tek mesajımdan yaptın ya helal valla :) beşiktaşta saklı kent var, lise zamanları vaktimizin büyük bir kısmını orda geçirdik biz. bahçelievler'deki brothers cafe'nin (internet kafe) bahçesini bildiğin frp mekanına çevirdik; ayağımızı sürüdük arkamızdan nicesi oluşuma girdi orda. şimdi master bir yandan iş güç bir yandan eskisi gibi vakit ayıramayız belki, senin dediğin gibi haftada 1 olur ama neticede bu bir pazar, talep yoksa yaratman lazım. ülkede oyun sektörü son zamanlarda epey mesafe katetti, ufak bir komün yaratsan, 1-2 fuarda boy göstersen, kendini pazarlasan açtığın mekan zaten akar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sabonis hakli orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ben de haksiz demedim zaten, baska bir bakis acisi sundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Ben de sana haksizsin demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 aferin yendin beni, ortamin yeni gozdesi sensin. herkes seninle takilmak istiyor artik. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 fenris said: besiktas-pegasus guzel. daha cok magic mekani ama frp de oynanir. haftasonu tavsiye etmem frp için çok gürültülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ucunbiri said: sabonis said: e basit açılan 3-5 tane en fazla 1 yıl falan dayanıp kapanıyor, talep yok. sen ve senin gibi böyle isteyenler, ayda 1 kere max gidiyorlar, para kazanamıyor bu kafeler de. gg. ben ve benim gibiler diye süper bir genellemeyi tek mesajımdan yaptın ya helal valla :) beşiktaşta saklı kent var, lise zamanları vaktimizin büyük bir kısmını orda geçirdik biz. bahçelievler'deki brothers cafe'nin (internet kafe) bahçesini bildiğin frp mekanına çevirdik; ayağımızı sürüdük arkamızdan nicesi oluşuma girdi orda. şimdi master bir yandan iş güç bir yandan eskisi gibi vakit ayıramayız belki, senin dediğin gibi haftada 1 olur ama neticede bu bir pazar, talep yoksa yaratman lazım. ülkede oyun sektörü son zamanlarda epey mesafe katetti, ufak bir komün yaratsan, 1-2 fuarda boy göstersen, kendini pazarlasan açtığın mekan zaten akar gider. lafım özellikle sana değildi. hatta laf sokma amacım yoktu. sadece bir gözlemimi söyledim. saklıkent'in sahibiyle oturup konuşmuşluğumuz vardı bu konuyu mesela. orası da magic kafe idi ama frp oynanan odası falan da vardı. frp cafe'de para kazanmak için yiyecek içecek satman lazım başka neyle kazanacaksın? oyun oynayanlardan para mı alacaksın? eh yiyecek içecek satışından para kazanabilmek için de satış sayısının yüksek olması lazım, zaten gelen kişi sayısı oldukça az. kısır bir döngü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 En son Kadıköy'de Rexx in önündeki sokaktan aşağı doğru inerken sağda kalan gitar cafe mi, sihir kafe mi ne vardı orada oynamıştım. Bildiğiniz standart kafe ama nezih yerdi masa, sandalye falan frp oynamak için uygundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Sanırım Türkiye'de Gamesworkshop gibi yerlerin açılmamasının iki sebebi var. Birincisi Türkiye'de talep yok. Tamam Türkiye'de çok oyun oynayan insan var, ama CS1.6, LOL, DOTA, Farmville, PES gibi oyunların ötesine pek geçilmiyor. Geçen kişiler Masaüstü oyunlarıyla ilgilenmiyor. Masaüstü oyunlarıyla da ilgilenenler de para harcamaktan çekiniyor. Sürekli Warhammer minyatürleri, RPG kural kitapları satın alabilecek kişiler oldukça az. İkincisi de açılan yerler reklamını yapamıyor. Eminim bir sürü cafe vardır içinde insanların masaüstü RPG oynadıkları. Ama bunlar sırf o kitleye mahsus oluyor, ya da bölgesel bir şöhreti oluyor, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 FRP vs. bir derece fakat özellikle board ve kart oyunları çok pahalı, çoğunlukla öğrenci zamanı ilgi duyulan bir hobi olduğu için başlangıç maliyeti uçuk kaçıyor. Ben ortaokulda hem warhammer hem magice aynı anda sarmıştım, her hafta 4-5 booster, Warhammer için kitaplar 2 ayrı race için figür ve boyalar vs. babam yeter ulan bu yaşta bu kadar para harcanır mı demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar