Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ne bekliyorsunuz ki televizyonda gördüklerimiz hile hile ışık kandırmacası :P asıl güzellik doğal olanlarda....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 izel makyajlıda aynı .. kliplerinde yüzüne ışığı basıyolar ay parçası gibi parlıyo o yüzden göremiyoruz[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hehe biliyodum.. Hepsini biliyodum.. Britny niye 20 yaşına kadar bakire kaldı :=)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 öğghh bunlar ne bea..bence penelope ve kate moss o halleriyle de güzeller yani fotoda bi abuk çıkmışlar da ötekiler cidden...rezalet..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: zynp, 31 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ya İZEL?? suratı delik deşik makyajsız iiirenç... ııyyy... Onun elinde olan birsey degil ama. Kücükken gecirdigi bir hastalik yüzünden bu hâle gelmis cildi. hmm Su cicegiydi sanirim.[signature][hline]Butterflies in the jar so breathless.... lylide..
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hyr olblr elbette benim kastettim makyajla güselleşmesi o denli klibinde bence4 çok hoş çıkmış..
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 diyorum ya o kliplerde makyajdan diil o .. Basmışlar kadının yüzüne ışığı yani yüzü bembeyaz görünüyo[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Makyaj nasıl değiştiriyor ya =)[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sırf makyaj değil, photoshopun güzelliği :)[signature][hline]Beş Hececiler
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kadin olmak zor is... erkek olacaksin makyaj olsa da olmasa da uc asagi bes yukari aynisin...[signature][hline]Bal adam...
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 banane kardeşim. ben onları hep tvden görüyorum. tvdede hep makyajlı ve güzeller. sanki sabah yeni kalkmışkan britneyi görcemde "ayyy ne çirkin" dicem. kamerada taş gibi işte.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Halle Berry ve Julia Roberts çok değişmemiş heh. Ordaki bazı resimler gerçek olsada bazıları acayip kolpa.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Cameron Diaz'ın yüzüne ne olmuş öyle be, Calista Flockhart ise çökmüş :) Renee Zellweger'da biraz çökmüş gibi fakat bazıları daha kötü tabi. bazılarının ise makyajlı halleri ile doğal görüntüleri arasında pek fark yok. ablam seren serengil'i görmüş istanbul'da. doğal hali ile :) tam bir hucube gibiymiş, dev bir kadın gözlükçüden çıkıyor, makyajsız falan :) eehuehu hucube gibiymiş cidden..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kate moss 2 kere doğum yaptıydı die biliyorum. o ara çekersen tabi kötü görünür. onun için onu dışında bırakıyorum ben =p julia roberts her haliyle güzelmiş bunu anladım. drew da güzel hala. ii favorilerim deişmedi =p[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: zynp, 31 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ya İZEL?? suratı delik deşik makyajsız iiirenç... ııyyy... IZel hastası olarak Sana kızıyorum. :hrr:[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hicbirini sevmem ama halle berry i severim ve bence aynı makyajlı haliyle:P o yuzleride sivilceli cunku o yaptıkları agır makyajda kullanılan malzemeler yuksek dozda kimyasal iceriyor ve uzun sure yuzde tuttukları icin yuzu tahris ediyor ve yipratiyor , erken yaslanma sebebi ayricada sekil a britney spears[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ya bu Lisa Kudrow, Suadiye Lisesi'nde "Fethiye" kod adıyla canavar geometri hocası olarak ajanlık yapıyo ya da tam tersi. Bu ne ya[signature][hline]sdfsdf
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: vaniLLe, 31 Temmuz 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: zynp, 31 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ya İZEL?? suratı delik deşik makyajsız iiirenç... ııyyy... Onun elinde olan birsey degil ama. Kücükken gecirdigi bir hastalik yüzünden bu hâle gelmis cildi. hmm Su cicegiydi sanirim. :D su çiçeği neler yapıyormuş haberimiz yok[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 lisa kudroooow... :([signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 alın size ünlü değil ama doğal hali ile birisi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 lol, Adam sıyırdı bu hatunla kafayı.[signature][hline]
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Malkavian İmzan dogrutulsunda hareket etmek gerekirse.. AaAaa Lanet olsun dostum.. neyin var senin..Kappa şu çeneni[signature][hline]
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 aman ha bu kızla konuşmuşluğum yok güzel diye koyuyorum sadece[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 harbi imza sux senin[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 imzam sux mux kapa çeneni dionuz ama yaşadığım hayatı anlatıyor imzam[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Öne çıkan mesajlar