Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milyonları hayran bırakan ünlülerin doğal görünümleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne bekliyorsunuz ki televizyonda gördüklerimiz hile hile ışık kandırmacası :P asıl güzellik doğal olanlarda....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Mesaj tarihi:
öğghh bunlar ne bea..bence penelope ve kate moss o halleriyle de güzeller yani fotoda bi abuk çıkmışlar da ötekiler cidden...rezalet..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
said:
zynp, 31 Temmuz 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
ya İZEL?? suratı delik deşik makyajsız iiirenç... ııyyy...

Onun elinde olan birsey degil ama.
Kücükken gecirdigi bir hastalik yüzünden bu hâle gelmis cildi.
hmm Su cicegiydi sanirim.[signature][hline]Butterflies in the jar
so breathless....

lylide..
Mesaj tarihi:
banane kardeşim. ben onları hep tvden görüyorum. tvdede hep makyajlı ve güzeller. sanki sabah yeni kalkmışkan britneyi görcemde "ayyy ne çirkin" dicem. kamerada taş gibi işte.[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Cameron Diaz'ın yüzüne ne olmuş öyle be, Calista Flockhart ise çökmüş :)
Renee Zellweger'da biraz çökmüş gibi fakat bazıları daha kötü tabi. bazılarının ise makyajlı halleri ile doğal görüntüleri arasında pek fark yok.
ablam seren serengil'i görmüş istanbul'da. doğal hali ile :) tam bir hucube gibiymiş, dev bir kadın gözlükçüden çıkıyor, makyajsız falan :) eehuehu hucube gibiymiş cidden..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
kate moss 2 kere doğum yaptıydı die biliyorum. o ara çekersen tabi kötü görünür. onun için onu dışında bırakıyorum ben =p

julia roberts her haliyle güzelmiş bunu anladım. drew da güzel hala.

ii favorilerim deişmedi =p[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Mesaj tarihi:
said:

IZel hastası olarak Sana kızıyorum. :hrr:[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hicbirini sevmem ama halle berry i severim ve bence aynı makyajlı haliyle:P

o yuzleride sivilceli cunku o yaptıkları agır makyajda kullanılan malzemeler yuksek dozda kimyasal iceriyor ve uzun sure yuzde tuttukları icin yuzu tahris ediyor ve yipratiyor , erken yaslanma sebebi ayricada sekil a britney spears[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 31 Temmuz 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
said:

Onun elinde olan birsey degil ama.
Kücükken gecirdigi bir hastalik yüzünden bu hâle gelmis cildi.
hmm Su cicegiydi sanirim.

:D su çiçeği neler yapıyormuş haberimiz yok[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one
Here we'll remain forever till our kingdoms one
Mesaj tarihi:

alın size ünlü değil ama doğal hali ile birisi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
aman ha bu kızla konuşmuşluğum yok güzel diye koyuyorum sadece[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
imzam sux mux kapa çeneni dionuz ama yaşadığım hayatı anlatıyor imzam[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...