Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warsong Gulch ve Alliance'in kaderi...

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Ben mage olarak oynarken bana öle tauntla ilgili bi skill kullanan oldu taunmuydu mocking blow muydu neydi hatırlamıyom ama char otomatik adama döndü ama başka bi yere dödürünce charı etki kayboldu yani adam o telaşta böle bişeyi yapmayı unutrsa charı tauntlıya biliyo galiba ?[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 18 Temmuz 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
Bildigim kadariyla target sana gelir, adam sana döner. Ama mob olmadigindan döner diger herife tekrar saldirir yani :D

Onun amacı başka canım benim :) Başka birinde 5 CP biriktirmiş rogue a atarsan target değiştirdiği için CP ler gider "Malibu senin ta...." diye sektirmeye başlar direk :)

Birde Area taunt var 10 dakikada birde olsa bütün herkes seni targetlar o kargaşada yine iş yapar yani.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
shippy, 18 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
said:
Pirvan, 18 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
Shamansın daha ne istiyorsun. Ben de warrior kassaydım ah diyorum şimde, başka bahara artık =/

2 tane dileğim var
1.si bloodlust
2.si hex
3.dilekte sana kalsın lambadan çıkan cini sana yollarım :p
.kill verelim mi 3. yü de? Ulan shamansin shaman, bu Pyotr da benim gibi 11 subatta hunter acan bi zavalli lütfen insanlari kirmayalim : P[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Sam ben genel konuştum.
Bana sorucak olsanız ben BG ye Paladin almam.
paladin alıcagıma druid,hunter,mage bu class ları tercih ederim.
Ben Cleric oynamamak için Paladin açtım ben pvp de adam öldürücem demişsin.
Paladin terminatör degil abi yanlış karakteri açmısın warrior veya rogue açabilirsin veya iyisinden bi fire mage yaparsın.
Paladini okuyun frp de okuyun , warcraft III de oynayın , frozen throne da oynayın.Siz elinize baltayı alıp 2 kişi kesip /roar yapıcak karakter degilsiniz abi.Giyersin setini epic pvp de işaret fişegi rolunu oynarsın.Yanarsın ver allah ama sönmezsin.O sırada civarındaki arkadaşların temizler ortalıgı.Paladinin işi ayakta kalmak ama DPS için degil HEAL için.
Bunu idrak edemedi bu insan toplulugu.[signature][hline]metaphor

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 18 Temmuz 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
said:
Tamonikiden, 18 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki:
Frag yaptim tarzinda degil o demek istedigim Hordeler yeniyor yenmesede sadece Bayrak kacirarak yeniyor o anlamda.Yani normalde alliance in oyle siralamada 1. olmamasi lazim.

+pyotr hala akil edemedin ben diger hordelerden daha cok Honor point aliyorum diyorsun,butun WG maclari 3-0 Horde ustunlugunle bitiyor ve cogu horde o kdr HK aliyor

Güzel kardeşim küçüklerime saygılıyım ama bir kıtlık var bir noktada tıkanıp kalıyoruz.
Hordeların hepsi günde 17 saat warsongmu yapıyor? Ya da hordeların hepsi 10 kişilik grupla girip 10dk da bir oyun mu bitiriyor? Bazı oyun 1 saatte bitiyor ama horde kazanıyor.
Anlamamış gibi bakıyorsun?

neyse sen anlamadin, oyunda gorusuruz
Sosyal ağlarda paylaş

Evt bgye hakkaten paladin almamak lazım. Biz takıma genelde pala sokmuoruz. Alırsak da sadece Alan'ı alıyoruz.
Healer olarak da Fire+ herhangi bi prst oluo.
Geri kalan zaten rogue/mage, belki bi tane hunter.

Bu arada Bluelindenin buffsız hp 4100 den fazla.

Free Action Potion FTW[signature][hline]Sidious: Vader
Vader: Yes Master?
Sidious: I love you
Sosyal ağlarda paylaş

valla bi horde olarak en uyuz olduğum alliance türleri paladin ve rogue.. hele ne rogue olanlara tilt oluyorum. :)

paladin dmg koyamıyor tamam.. ama adamın peşine düşüyoruz bilmemkaç kişi... gene de kaçabiliyor.. akıllı olup bizi arkadaşlarının arasına çekebilirse hayatımız kayıyor zaten..

alliance gruplarında paladini çok iyi değerlendirmeliler bence.. akıllı oyunlarda büyük fırsat..

bunun dışında, undead warlockumdan acayip memnunum.. millet warlock yetersiz fln diyor.. ama warsong da çok eğleniyorum ben.. nefis. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Alliance organize olmayı bilmiyor,birbirleriyle iletişimi yok nedense. Her Wg'ye girdiğimde bas bas bağırıyorum toplanın falan filan ama yok dinlemiyolar. Hordelar hep beraber geliyo bayrağı alıp gidiyo. Alliance teker teker ölüyo onlara.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Ya demiyim demiyim diyorum da adamı delirtiyorlar.
Hep alliance 1.ciymiş sıralamada, yalana gel eheh burdaki alyans arkadaşlarım da zaman zaman şahit olmuşlardır ben genelde 1.ciyim girdiğim WGlerde.E bundan doğalda bişey yok zaten oynadığım class çok müsait duruma.
Şu yukardaki yumurcak için yazdım kimse yanlış anlamasın eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Sosyal ağlarda paylaş

MMORPG bu gidin cs oynayın abi böle frag killer tribine giricekseniz.
Salıyım üstüne iki tane rogue açık havada onları ser yere ondan sonra konusuruz tekrar.
Bg de frag kasıyorum kingo yum diye konusuyosan yemin ederim cs oyna daha hora geçer.
He çok pvp ciyim deli killer ım ben diyosan yap bi movie izleyelim abi.
[signature][hline]metaphor

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...