Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 (Bu geyiktir ot kafalara duyrulur, ciddiye alıp ciddi ciddi cevap yazdı millet) Ya ben de kalp istiyorum, ama peşimdeki salaklara kasamam: -91 x 62 x 89 Vucut ölçülerine sahip olacak -Esmer, renkli gözlü olsun bi zahmet, ama çingene ya da zenci esmeri olmasın, solaryum esmeri de olmasın bööle tam kıvamında olsun... Zaten önemli olan o kıvamı yakalamak. -Klon falan olmasın, mazallah dolly mi ne vardı koyun kopyalamışlardı bunun ööle etrafa bakıp meee yerine heee demesini istemiyorum. -Öyle taş gibi birşey olmasın, vucut olçülerinden biraz sapmalar olabilir, ama böyle ne balık etine kaçsın ne de çok şişman olsun -Diksiyonu düzgün olsun, yemek yemesini, bikini giymemesini ve adam gibi makyaj yapmasını bilsin. -Düşünceleri ve fikirleri benimkine yakın olsun, hemen hemen her müzik tarzını dinleyebilsin kulağına hoş gelen. Ayrıca her türlü ortama ayak uydursun. -Yonjada takılmasın, takılırsa da -eski arkadaşlarını bulma muhabbeti- oraya in a relationship koysun, hatta beraber çektirdiğimiz fotomuzu koysun, buna da laf eden olursa zaten adamı dövüp accountu silerim. -Üniversitede okuyor olsun, 4 senelik tercihimdir. Öyle entel dantel hatuna gelemem ben. Ama çok da fazla cahil olmasın.Herşeyden biraz biraz bilsin. Hayat'a at gözlüğüyle bakmasın. -Ailesi tutucu olmasın, babasıyla scotch , absolut vs içebileyim.Kızla rahat rahat gezebileyim -Çok yılışık olmasın, zırt pırt arayıp sormasın, 3000 mesaj olayı bitene kadar beynimi ütüleyebilir. -Deliler gibi kıskanç olmasın, hoşuma giden bir hatun gördüğümde dönüp bakmak benim en doğal hakkım. Trip falan çekemem hiç. -Bana sadık olsun, benim ona sadık olacağım gibi. Boynuz çıkarsa müsait bi yerine monte ederim. -Heh vucut ölçüleri tam uymayabilir tamam vazcaydım, illa esmer de olmasın bana tatlı gelsin yeter. Ama diğer maddeler geçerli. -Bu arada en önemli nokta. Lan benim çıkarım ne olcak diyorsan, bebekten cadde en kral mekanları klas bir arabayla gezcez işte sen ben sevgililerimiz. Sürpriz olur hem ;-) Hadi bakalım...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! [Bu mesaj Prawler tarafından 28 Temmuz 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bo$ i$ bunlar serdar.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Serdar git intihar et abi bu ne :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 beğenemediniz mi?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yok mu sana veren?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 abi kız bulduk tamamda patiye nasıl üye yapacaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 serdar bu ne=) abi nasıl beğenelim, özel yapım sipariş verdin resmen=) bulursan haberimiz olsun ama..[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 aman serdar yapma serdar kendine yazık etme serdar bulacam bulabilsem ama bu kadar müşkülpesent olnumaz bea.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 serdar abı sen 20 sene bekle ben cocuk yapıp gelıyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 herif cv yazar gibi yazmış ciddi ciddi lol.Olm git bi AKmerkez e dicem tikky fln kaynıyordur orası.Sana Hatunmu yok :D[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 oha be olm. her önüne geleni yemiyosun çok seçicisin dikkat midene oturur falan[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Pyro, 28 Temmuz 2005 02:09 tarihinde demiş ki: serdar abı sen 20 sene bekle ben cocuk yapıp gelıyorum. benim kızım olursa yapacagım ilk nasihat ''serdar isimlilerden uzak dur'' olacak[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 heh her önüme gelenle yatmıyorum, ulaşılmaz olanı tepside istiyorum plz.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gaylere kalp veriliyosa kalp entrikalari baslar simdi, Dyna icin ne kalpler kirilir : ([signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hayır yakında yeni bölümler açıp açıp bizi almicaklar "damsız girilmez" diye onu bekliyorum ben...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=131322&page=1[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. [Bu mesaj Voys tarafından 28 Temmuz 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Hemen geliyor bekle. :P[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 mümkünse bi tane de bana şöyle al yanaklı 1:7o boyunda 90:65:90 ölçülerinde (evet 65 :) ) olsun. Bende yılışık istemem 300mesajı feda ederim ama. kayıp aranıyor bulana 1000tane mesajımı transfer edicem :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Serdar benimle çıkarmısın =?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 praw giy reina gomlegi çık dısarı bakmayan kız varsa getir bana =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonick tarafından 28 Temmuz 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 walla ya harbi o reina gömleğinle patide neler bulursun sen.:P[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ahaha çıkıyoruz da dışarı, ingiliz çıkıyo, saplı çıkıyo , ya da kesen hatunu ben beğenmiyorum gidesim gelmiyor. Oluyor birşeyler işte ;-)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Yalnızlara da mı avatar verilse acaba, şöyle durumu yansıtan bir bereket tanrısı avatarı fena olmazdı ama sığmaz tabi.[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Adaşım olduğun için bi kıyak geçerim :P[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 uo da vardir 2 erkek evlenir aslinda, biri female chari acmistir. kusura bakmayin ama isin rp yonunden bakamayacam. bu iste o ise donmez insallah :D baslikla alakasi yok kusura bakmayinda yazmasam icimde kalcakti. hatamiz varsa affola.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar