Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hero classlar(tartışma)

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

Swgde demişlerdi her serverda sadece 1-2 jedi olacak,oyun için kontrol mekanizmasıyla rp yapan jedi gibi davrananlar seçilecek vs diye hepsi fos çıktı.Mmorpglerde hero class tarzı şeyler her zaman,yukarda birinin de dediği gibi bilgisayar başında en çok oturmakla gerçekleşir :).O yüzden eninde sonunda 1234234 tane hero olacak.Şahsen ben kendimi umutlandırmıyorum fazla,yok şehir elegeçirme questi olacak yok epic 2134 tane quest yapılacak vs.Paladin veya Warlock epic mount questlerinin biraz daha zorları olur en fazla.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

rp sel bi yanıda olmalı ya.
Yani uzun zor questler olcaksa korelilerin hepsi hero olcak biz izlicez =)).
değişik herolar olsa guzel olur aslında.
Ya en iyisi lvl 60 tan sonra extra bir talent tree açılması ve 5 level daha kasılabılmesi işte bu levellarda ne olacagına dair talentıne verilmeli.
Tabi classınada uygun olmalı, yoksa şukadar honor olsun şu kadar quest yap vıdı vıdı oyananmaz yani çekmem çekemem =).Elin asosyel sumuklusu gelıp benı kesıcek ha peh =))))[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız şöyle bir olay var,oyunda herkes rp yapmıyor yada blizz yapmak zorundasınız gibi birşey diyemez.Ha RPsel olay olursa çok sevinirim o ayrı ama sonuçta olacak olay mekanik birşey,bunu da mekanik bir yapıyla yapmak zorundalar herkesin eşit hakkı olması için.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 22 Temmuz 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
chieftain mountain king falan class olmaz önüne gelen kral kabile lideri falanmı olcak :)

[Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 22 Temmuz 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Chieftan değil ama mountain king'lik idari ünvan değildir, bi savaşcı ceşidirdir, aslında butun cuceler mountain king olabilir, Bu sadece cok cengaver bi savaşcı olduğunu gösterir akabinde Wc3 deki Moradin Bronzebeard king değildir Abisi magni king'dir ama ikiside Mountain King diye anılır ama ortanca kardeş pek savaşmaz onun lakabı Mountain King değildir[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 23 Temmuz 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 23 Temmuz 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
Canlar diyosunuz ki kolay olmayacak bakın priest staffından kaç tane ragnaros un hammerından kaç tane var.

E ben size soruyorum o zaman ; Es kaza şansla bilmem neyle örneğin benim rogue umu XXX ( işte her neyse hero class ı ) yaptım. Ben öküz gibi dmg vuracam extra özelliklerim olacak. Diğer rogue larda aylak aylak gezinecek. Adalet mi bu ? bence değil. Sanırım Blizzard o kadar zor yapmaz. ( Bu " o kadar zor yapmaz" ı yazarken kendi kendime " E adamlar rank 14 silahlarını öküz gibi yaptı onlarıda almak öküz gibi zor hmmms" diye düşündüm) Yani umarım yapmaz yoksa "Denge" olayı kalmaz.

Tamada "Hero class" demek uber class demek değilki.
Mesela ben warrior'ım Mountain king oldum, "Mountain king kallavı adamdır öle dönmez fırıldak gibi yok sana whirlwind, yok sana intercept al sana stormbolt" diyicekler mesela.
ne olucak benim class'ım değişecek ama güclenmiyicem.

Sen xxx rogue hero class olunca daha cok dmg vurucaksın ama atıyorum posion olmıyacak. BM olucaksın Stealth'de daha hızlı koşucaksın ama gouge'a bay bay falan.

hero class olunca guclenmemize gerek yok sadece class'mızda değişebilir.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 23 Temmuz 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence hero class karakterin bi talent treeye odaklanmasıyla olacak mesela priestten örnek vereyim shadow hunter olacak kişi shadow yanı ağır basacak belki bikaç yeni şey gelecek ama holy tarafını o kadar etkili kullanamayacak.yada archbishop falan olcan holy tarafın güçlenecek ama shadowdan bişeyler kaybedeceksin mesela shadowform kullanamayacaksın.

sword kullanan bi combat rogue belki blademaster olabilir ama assasination gidersen başka bi classın olur vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Bence lvl sınırır 80'e çekilir.Herkes lvl80'e kadar ulaşabilir fakat bazı arkşadallar 60'dan sonraki levellerinin hero classlardan alırlar.Bu hero classlar diğer classlara göre çok süper uber olmaz fakat yine biraz daha iyi olur ve sadece hero classlara ait özellikler alır.Ayrıca 30dk bir heartstone atma gibi abuk subuk özellikler verirler.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı arkadaslar bazı şeyleri yanlış anlamış sırf adı demon hunter diye hunterlar bu hero class olur demek yada shadow hunter clasını da troll hunter seccek tuhaf olur(blizz böyle dedi bende biliom ama o an öyle demiştirler düşününce çok slkça)
priestes of moon ise bilioyorum heal namına bir tek büyüsü yok ama ranger clası dururken hunterın pom olması sacma olur priestleride warden yapalım demişler bazı şeyler karışmış mantıklı düşününce benim yazdıklarımın kısmende olsa doğru olduğunu görürsünüz hero class olunca clasa göre gerekli point verilir(misal blademaster için bonus agility gelir)
elbette bliz durumları eşitliycektir(wardenın blink özelliği magelerin yarısı kadar güçlü olur)yoksa çatırçatır dağıtır blink atar vanish atar kaçar(bana göre ne rogue wardenla örtüşüyor)
dreadlord pitlord konusunda bencede oha onları vermezler ayrıca death knıgt niye olmasın yada necro oldukça makul charlar bunlar[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard in Hero Class olayini serverlarda tek tuk yapacagini sanmiyorum. Herkez bi sekilde Hero Class olabilecek sadece belli basli bonuslar alacak. Belki her class in 3 5 cesit hero bonus u olacak kendi iclerinde bile farklilasacaklar. Zaten Hero Class diyince bazilarinin aklina sanirim Onyxia MC sololamak falan geliyor ama bu tarz bi olayda degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasam bunlar hayal işler ya. . hem olsada zaten cidden onyxiayı sololaması lazım abi millet tutturmus blademaster die sizin oyunda gorduunuz blademaster onyxiayı sololar hatta ustune portal acar ragnarosu sololar yorulmassa bide gider nefariusmudr nedir onu sololar :D ama dedikleri dogru swgdede cok az kişi jedi olacak denmişti fakat bakkal cakkal herkes jedi olmustu yani millet inada bindirir nası rank kasıosa onuda kasar o yapmıs bende yapim der bu oyunda eger yapılaack bisi varsa 24 saat uyumayıp yapacak binlerce adam vardır eminim
Sosyal ağlarda paylaş

Millet bazı hero özellikleri vermiş wc3 ten felan bunlar belki olaiblir ama olmuyadabilr.. blizzard hero class acarsa gene bi cinslik eder abuk subuk isimlerde ilginc ozelliklerde hero class koyarlar...

Ve blizzard hero class ı senin classına gore yapmaz... yuzde 99 hero class slotu diye bi char slotu koyarlar.. sen onu unlock edersin lvl 1 den o classı kasmaya baslarsın.
Atıyorum X kişisi uzun ugraslar sonucu hero slotunu acar.. Y charını kasmaya baslar... lvl 1 den beri her oldugunde xp loss, lvl loss gibi seyler eklerler.. max lvl 60 da kalır ama kasmasını zorlastırırlar... pvp dahil ne zaman o hero olurse belli bi xp kaybeder.. xp kaybı sonucu lvl geriliyebilir.. surekli pvp enabled gezer lvl 1 den beri.. Hatta daha da cinslik edebilirler... Thrall mesela bagırır orgrimamrda.. "XXX isimli hero ashenvalede kardeslerimize saldırıyor gidin kesin"..
Demek istedigim hero olması okadar zor olmaz kasması zor olur... Hatta hardcore char bile yapabilirler lvl 60 a kadar olursen char gider. falen hero diey takılırsın

Bi quest nekadar zor olursa olsun yapılır, ama kasması zor bi charı her babayigit kasamaz.. anca lvl 1 herosuyla takılır.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

paladinler interrupt ve fear yemeyen bir hero class'a dönüşsün yeter bana.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle benim kanimca Blizzard Hero Classlara cok buyuk bir kisitlama getirmeyecektir. Ornek olarak Demon Hunter Warrior ya da Hunter dan atlanacak bir Hero Class olarak dusunulebilir. Sadece bir klasa odaklamak oyuncular arasinda gerginlige yol acacaktir. Bir cok Night Elf Hunter acan player karakterinin Hero Class alirsa Demon Hunter olmasi icin acmistir eminim (bu sebepten acan kisiler taniyorum.)
Umarim Hero Classlar hepimizi geldiginde tatmin eder. Sanirim bekleyip gormek disinda yapacagimiz bir sey yok.

Saygilarimla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

Demon Hunter, Hero Class olarak geldiginde ne gibi guclere sahip olur sanirim bu konuda sadece Warcraft III'un bize gosterdiklerini tahmin edebiliriz. Ama sanirim Warcraft 3te Night Elf oynayanlar icin Demon Hunter karizmatik bir class ayrica guclu olacaginada eminim.
Ama benim asil merak ettigim bir konu ise Demon Hunterlarin Spectral gorusunu WoW'a yansitacaklar mi?

Saygilarimla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...