Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki: evet çok haklısın abi. shaman druid'in herşeyine sahip, hatta çok daha iyisine. mesela bizim onlarca çeşit hayvan formumuz var. hatta bir mamooth formu var, bear form'dan çok daha güçlü, çok daha dayanıklı ve daha iyi tanklık yapıyor. sonra heal büyülerimiz de overpowered. o kadar overpowered ki, geçenlerde birisi "lfm healer" demesine rağmen beni almadı. nedeni ise shaman'ın priest'tan ve druid'den daha iyi heal yapması ve bu yüzden shaman'ı healerdan saymamaları. druidin root büyüsü gibi bizim de benzeri tonlarca stun büyümüz var. hatta çok daha uzun süre rakibi olduğu yerde tutabiliyorsun. valla o yüzden druid seçmeyin aman diyim. shaman onun herşeyine, hatta daha iyilerine sahip nasıl olsa :) o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mage ve Rogue eğlencelidir.Ama gnome rogue açmanı tavsiye etmem,giydiklerini üzerinde doğru dürüst göremiyorsun,bit gibi kılıçların vs oluyor.Nightelflerin de orangutandan bozma vücutları ve stealthdeylenki iğrenç duruşlarından dolayı tavsiye etmiyorum :).Human rogue en ideali.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 madem öyle nerf shaman!!!111one!! ( gelenek yerine gelsin diye :D ) benimde priest var. priest dışında bir karakter açsam mage açardım herhalde. ama penth onu istemiyorsa druid ya da rogue derim. [warlock'ta enteresan olur yaa...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benim human rogue var memnunum tipinden falan sevmiyorum elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hep ranged karakter oynamışsın, şöyle yakın dövüşçü bişey aç da yaratıkların ter kokusunu ciğerlerinde hisset derim ben.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Warrior süperdir. İyiki kasmışız warrior u tavsiye ederim oynaması zor ( hunter oynadığından o kadar kasmaz seni penth) ama bir o kadarda zevkli.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cloth giyen bi class tan sora warrior acmak gercekten ilac gibi geliyo su an warrior oynuyorum olmek oldurmek umrumda degil giymisim plate i olmus armor bilmem kac k lfg .. diyince direk priest gibi invite geliyo..ama herkesin hayalinde bi ırk var pent gnome olucam ben demis kafaya takmıs gnome a en guzel rogue ve mage oluyo..priest ten sora baska bi caster acmak resmen zaman kaybı olur baska heyecanlar lazım misal rogue olup water icen priest e dalarsın 2 sn de adam ne oldugunu anlamadan olmus olur gulersin eglenirsin ya da warrior olursun 3-5 mob u tanklarsın BG da hurrraaa diye dalarsın degisiklik budur..priest ten sora mage acmak mage gibi guzel bi classtan sogutur adamı gelicek priest dalga gece gece kesecek seni sora ulan ben niye mage actım dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Bonecrusher, 23 Temmuz 2005 16:27 tarihinde demiş ki: evet çok haklısın abi. shaman druid'in herşeyine sahip, hatta çok daha iyisine. mesela bizim onlarca çeşit hayvan formumuz var. hatta bir mamooth formu var, bear form'dan çok daha güçlü, çok daha dayanıklı ve daha iyi tanklık yapıyor. sonra heal büyülerimiz de overpowered. o kadar overpowered ki, geçenlerde birisi "lfm healer" demesine rağmen beni almadı. nedeni ise shaman'ın priest'tan ve druid'den daha iyi heal yapması ve bu yüzden shaman'ı healerdan saymamaları. druidin root büyüsü gibi bizim de benzeri tonlarca stun büyümüz var. hatta çok daha uzun süre rakibi olduğu yerde tutabiliyorsun. valla o yüzden druid seçmeyin aman diyim. shaman onun herşeyine, hatta daha iyilerine sahip nasıl olsa :) Sizin forma ihtiyacınız yok kendiniz 30 tane form halindesiniz nasıl olsa. Bende bear form var melee için,shamanda daha iyi melee var. Bende büyüler var 3-5 kuruş dmg vereyim diye,shamanin shockmudur ne haltsa çat çat koyuyo maşallah. Ben level 30da travel form alıyorum shaman lvl 20de benimle aynı hızdaki travel formu alıyo.Bear oluyorum armorum artıyo,shaman mail armor shield falan fink atıyo. Benim bitek heallarım daha iyi shamandan.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bide paladin dene , pvpde kötü diyolarda nah kötü az önce BS de 60 warrioru 3 kere üst üste kampladım hemde benim obsidian blade den aynısı ondada vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 warlock aç warlock.Geçen piskopatın biri xroads da saldı infernalı bizde keseriz hede hede die daldık katliam yaptı hayvan[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 warlock pvp de cok yetenek isteyen bir class gercekten ozellikle cogu serverin %30 u rogue ve roguelar warlock gorunce free hk diye cigiriyo ^^ eheh mage derim bende mage cok zevkli[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ah bu arda shaman lvl 20 de travel alır. Buyuyu atmak için bekler doru düzgün atamaz engellenbilir root yer kalır öyle daze den kurtulamaz ,sadece travel amaçlıdır x ten y ye gider Druid lvl 30 da alır durdurabilene aşkolsun anca hunterların petleri yetişir root yersın daze olursun 2 shiftle kurtulursun instant casttir lap diye değişirsin. Şekil deiştirmede yeriz adamı =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hayır hayır bizimki daha iyi :-P /dance ftw[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hehe o var bitek onu unutmuşum =).Bizimde uyumamız çok tatlı =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 warlock falan acma .. :) urasılcak gbi bisey deil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: Ractamainus, 23 Temmuz 2005 16:36 tarihinde demiş ki: madem öyle nerf shaman!!!111one!! ( gelenek yerine gelsin diye :D ) o zaman bi gelnek daha yerine gelsin learn play ur class, noob! :P[signature][hline]Your blood is my water [Bu mesaj Bloodthirst tarafından 24 Temmuz 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 cidden oturup kasacam dersen gnome warlock, yok ben hava değişikliği istiyorum diyorsan change realm - tauren shaman.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Eğer alliancede takıldıysan zevk için gnom en tipsiz karı ve warrior yap oyna derim yada dwarf rogue aç oda en tipsiz karı olsun :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yaw druidler ne istionuz shamandan abi günahtır siz damage veremiosanız bizim sucumuz ne. ayrıca druidin resmi tanımı primary healer ne bekliodun druiden mortal strike mı?? bide soole bisi war sahsen iice kabak tadı wermeye basladı tum druidler shamanın travel formuna takmıs vaziyetteler adamlar hic alakasız yerlerde sizin super travel formunuz war diyip duruyo yaw neresi super 3 sn cast time kimse 3 sn heali kullanmıo o cooktan intreput olur die ama ghost wolf intreput olmuyo di mi yeter daha ne istionuz shamandan[signature][hline]Your blood is my water [Bu mesaj Bloodthirst tarafından 24 Temmuz 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 eheh aslinda druid acmak lazim oyunun en iyi kacan varligi oldurmek imkansiz ya eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: MADBOY, 23 Temmuz 2005 18:03 tarihinde demiş ki: bide paladin dene , pvpde kötü diyolarda nah kötü az önce BS de 60 warrioru 3 kere üst üste kampladım hemde benim obsidian blade den aynısı ondada vardı :P benzer ekipmanlı warrior'ları shieldsiz yeniyorum genelde, warriora bakıp paladin güçlü diye düşünmek yanıltıcı. zayıf olduğu sınıflar var, özellikle interrupt atan sınıflar..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Evet arkadaslar warrior acmaya karar verdim, cok tesekkürler fikirleriyle yardim eden herkese. Düsündüm de, hunteri birakip grup bulabilmek icin priest acmistim, simdi de HEAL FFS diye bagirmak icin warrior aciyorum : P P.S. Bonec ismimi ezberle, o yürüyen helm seni dövecek : P[signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf HuntressCintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yakından bakınca hiçte şirin görünmüyo söyliyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben gnome lara mage den başka class yakıştıramıyom ya psikolojik bişi :) mage de iyi olmuyo aslında, gnome lara yakışmıyo bişi gnome sucks :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Tauren-Shamanın forma mı ihtiyacı var kendisi form zaten adfd[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar