Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uo olmasaydı

Patruska

Öne çıkan mesajlar

emin ol daha huzurlu olurdun.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Sosyal ağlarda paylaş

olmasa değilde mesela bitseydi güzel olurdu yane mesela bi 50 guild savaşının 25 inden fazlasını alırsın online turnuvamsı bişi olur sora bitirirsin ve açarsın tv yi kurtlar takılırsın

ama dont forget it..

Exception's don't brake the rules !
( İstisnalar Kaideyi Bozmaz ! )
Sosyal ağlarda paylaş

valla uo olmasaydi ne burasi olurdu nede benim bir mmorpg gecmisim olurdu sokaktaki adamdan farksiz olurdum mesela wow oynuyorum dediginde one derdim[signature][hline][ quote ]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
[ /quote ]

Allah Karayollarının Belasını versin !!! [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gaboo, 21 Temmuz 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
Butun serverlardaki account lar tek servera toplansın kocamaan bi death match duzenlensin son kalan oyunu bitirsin.

çok doğru söylüyorsun bu konuda çalışma yapılması lazım artık şu oyunu birileri bitirsin ea games in yaptığı en büyük çılgınlık şu oyun.aslında oyun değil emulatörlerde sorun var daha zor daha kapsamlı daha karmaşık kimsenin kolay kolay scripting yapamayacağı bir emulatör çıkartıp üstüne vergi isteyip üstüne orjinal cd key isteyip üstüne üstüne ... diye giden bir sistemle artık şu uo oyuncu kitlesini azaltmaları lazım....[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
Nick = Worth
Server = Deimos
Level = 31
Class = Karus
Clan = -

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...