Patruska Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 arkadaşlar merhaba uo ne oldu uo olmasaydı neler yapardık niye uo varrr[signature][hline]>>TheOdisious<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 emin ol daha huzurlu olurdun.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 harika bişey olurdu dünyadan bi verem temizlenmiş olurdu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bişey olmazdı hala counter oynuyor olurdum :D ama counter 6 yıl oynanırmı bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Kore'de turnuvalarda olurdum...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 su saatte bile izmir korfezinde antreman yapiyor olurdum. ayrica uo olmasaydi bu forumda olmazdi. (think about it)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Baya büyük bir genelleme yap, elektrik olmasaydı ne yapardım diyerekten başla..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanadu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 olmasa değilde mesela bitseydi güzel olurdu yane mesela bi 50 guild savaşının 25 inden fazlasını alırsın online turnuvamsı bişi olur sora bitirirsin ve açarsın tv yi kurtlar takılırsın ama dont forget it.. Exception's don't brake the rules ! ( İstisnalar Kaideyi Bozmaz ! ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 valla uo olmasaydi ne burasi olurdu nede benim bir mmorpg gecmisim olurdu sokaktaki adamdan farksiz olurdum mesela wow oynuyorum dediginde one derdim[signature][hline][ quote ]blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: [ quote ]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın [ /quote ] Allah Karayollarının Belasını versin !!! [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 uo olmasaydı şuan karı kızla takılıo olurdum[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 süper olurdu...ah keşke..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Uo olmasaydı durmadan Kavga etmiş olmazzdım. güzel bir yaşam geçirrdim. Nezerathaneye girmemiş olurdum :([signature][hline]Msn:[email protected] Forum:http://www.ultima.geceleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 valla ne diym suan sahip olduklarmin yerinde baska seyler olurdu ( daha iyi seyler )[signature][hline] ___--{{{///Gåµñt£è®}}}--___ = DevelopeR = WorldBuildeR = {{// HéRké$é SéL@M UlTiM@y@ DéV@M }} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Butun serverlardaki account lar tek servera toplansın kocamaan bi death match duzenlensin son kalan oyunu bitirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kortez Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Uykusuzluk sorunum ortadan kalkardı[signature][hline]Rekabet mi yoksa kıskanclıkmı bu ikisinden hangisinin gercek oldugunu insan oglu asla çözemez!!! heracles.myfreebb.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 UO olmasaydı öss puanım bir 100 puan daha yükselerdi ve kız ve sevgili olayım 2 3 katına çıkardı yani sosyal adam olurdum belki de clubber olurdum omg i love you UO[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 uo olmasaydı şu an başarılı bi iş adamı olurdum...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Öss'den daha iyi bi puan alırım ama halimdende memnunum :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Uo Olmasaydı su an oturuyor olurdum büroda cunku boş zamanlarımda oynuyorum...[signature][hline][ imza yok ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Uo Olmasaydı , Paticik Olmazdı ! (bkz: Tarihçe)[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rygiel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şahsen allahtan uo var (: çünkü ben lgs sınavına girerken annem bana yasaklardı uo oynamasını bende çalışır ödevlerimi gösterir öle oynardım onun sayesinde lgsye girdim [Bu mesaj rygiel tarafından 21 Temmuz 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 uo olmasaydı şu anda gündüz sıcağında dışarıda basketbol oynuo olurdum veya kızlarla gezio olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Gaboo, 21 Temmuz 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Butun serverlardaki account lar tek servera toplansın kocamaan bi death match duzenlensin son kalan oyunu bitirsin. çok doğru söylüyorsun bu konuda çalışma yapılması lazım artık şu oyunu birileri bitirsin ea games in yaptığı en büyük çılgınlık şu oyun.aslında oyun değil emulatörlerde sorun var daha zor daha kapsamlı daha karmaşık kimsenin kolay kolay scripting yapamayacağı bir emulatör çıkartıp üstüne vergi isteyip üstüne orjinal cd key isteyip üstüne üstüne ... diye giden bir sistemle artık şu uo oyuncu kitlesini azaltmaları lazım....[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Nick = Worth Server = Deimos Level = 31 Class = Karus Clan = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 lise 1 yıllarım heba olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Gordios, 21 Temmuz 2005 11:27 tarihinde demiş ki: . Nezerathaneye girmemiş olurdum :( ne yaptında girdin ki[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar