Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi dün bi warlock arkadaşımla duel yaptım adam bana seduce atıp iki kere büyü attı Hp sıfırlandı kaç kere uğraşdım türlü türlü yollar denedim yenemedim 48 warlock 46shaman[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Seduce'un etkisinde iken dmg yersen etkisi biter shaman nasıl yenilio warlock a onuda anlamadım(Allahtan bizde alliance ın trinket ı varda dispell edio o olayları^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Warlock bana 3k vurdu valla dün, 1.5 sec cast dandik boltla. Adamların zaten 6k hpsi var en az, birşey diyemiyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla level 60 warlock pek bir ise yaramior ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Warlockun 48i iyidir. Bu ne ya üzümmü ki warlock 60da işe yaramasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi adam bana seduce atmadan tremor totem diktim grounding dikmeye çalıştım olmadı yedim seduceyi sonra 6sn cast time lı bi büyü attı(Soul fire) 800 filan hp gitti sonra ben ona earthshok attım grounding dikip melee attack yaptım o arada bir şey daha yaptı walla yenildim bu arada adamı iki kerede purgeladım iki attackda bütün hp bitti ondan bir dakka sonra 49 magei iki kere yendim walla warlocktansa mage çok kolay geldi[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bir Warlock olarak Nerf Ud diyorum(ne fear ne seduce işlemiyo). Soulshard olayı gercekden can sıkıcı. Abartılacak bi tarafımız da yok öyle. Ayrıca 2k sb atan adamın hp 6k deildir diye düşünüyorum(ya hp master ya dd master olur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla warlocklar gayet güçlü bence seduce drain mana falana sayesinde bezdiriyolar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benzeri olay bana da oldu :) ilk atağı o yapıyor haliyle, succubbus anında seduce çekiyor. öyle put gibi kalıyorsun yerinde. warlock biraz uzaklaşıyor. uzaktan curse felan atıyor, seduce kalktığı an, fear çekiyor, koşup kaçıyorsun felan, o sırada gene curseler, shadow boltlar felan. yaklaşıp birkaç kere vursam bile feari tekrar tamamlıyor, ben uzaklaşırken o kendini bandajlıyor. benim canım yarısından az hale gelmiş, onunki tam. fear bitiyor. ben yanına gelip vurmaya çalışıyorum felan. ama gidene kadar ölmüş oluyorum. feari earth shockla engellemeye çalışsam da, fearin range'i daha fazla sanırım. earth shock için uygun zamanda yakında olamıyorum genelde. battlegroundsta felan da benzeri durumlarda karşılaşıyorum. öyle deli pvp'ciyim iddiası taşıyan bir oyuncu değilim. ama daha önce oynattığım warlockta shamanlara karşı dezavantajlarımı düşünerek anti taktik üretmeye çalışıyorum ama, o karakterle hiç shamana karşı duel yapmamıştım, zaten alliance'ta da shaman olmadığından ister istemez shamanlarla pvp ortamı da olmamıştı. neyse öyle, deneyimli shamanlar buraya taktiklerini yazsa süper olur aslında :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Temmuz 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 walla dokunamıyorum nerdeyse çok zor çok shock atıp bir iki melee vuruyorum ama işte yine aynı sonuç[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 zaten succubus invisible ilk seduce yiyosun onu kesmeye calıssan bi sürü dot + shadowbolt falan yiyosun bende onun yerine succbusa silence atıp warlocka dalıyorum genelde yeniyorum warlockları rahat ama işini bilen tecrübeli oyunculara karşı çok bişey yapamıyorum anca kaçıyorum succubusu kesip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 İlk sucubuss u kesiyorum rogue ile walla yoksa uraştırıyo mehteran iki iki ileri bi geri gide gide ölüyosun[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Valla bir shaman olarak diyebileceğim tek şey caster katilidir.Soloda yenilme şansı var ama duelde bilmiyorum çok düşük bi değer...Shaman oynarken hiç bir caster sınıfa yenilmedim duelde (Amma velakin arkdaşın dediği gibi 4* oynadım shaman 60 dada durum bumudur bilemem) PS : Sadece duel için yorum yaptım yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla poly varken locklar cok kolay kesiliyor :) ha tabi remove cursede cabasi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sen poly atmadan adam fearı patlatmış oluyor (ben :) )[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: ad3m, 22 Temmuz 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Valla bir shaman olarak diyebileceğim tek şey caster katilidir. açıkçası bu söze kesinlikle katılıyorum.. bi Shaman olarak ne PvP'de Duel'de casterlardan korkmam.. yanlış anlaşılmasın, hele warlocklardan hiç tırsmam, çünkü bi tremor bi grounding'le işi bitirebiliyorum..eminimki aranıza onlara çözüm bulan arkadaşlar vardır ama casterlara karşı Grounding + Earth Shock (Priest, Warlocksa +Tremor) 2'lisi muhteşem iş görüyor ve beni, bana kırmızı arkadaşlara bile meydan okuyabilecek kadar cesaretlendiriyorlar.. yanlız geçen BG'nin önünde aynı lvl'da bi Priestle kapıştım, adam benden hiç uzaklaşmadı aksine totemlerimin peşinde koşturdu.. yanlış anlaşılmasın totemlerin peşinde koştudu derken yarım saniyede artık wandıylamı staff'ıylamı anlamadım, totemleri yok ediyor Fear'ı çakıyor ve castlere başlıyordu.. naparsam yapım adamı totemlerimden uzak tutamadım, dolayısıylada o beni kendinden uzak tuttu.. yani caster arkadaşlara verebileceğim tek taktik, totemlerle etkileşim içinde olup Earth Shock'a resist çekmeyi ummak.. :D muauhua..ahuhamuhuah.. rulaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: obaaa, 22 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: muauhua..ahuhamuhuah.. rulaz :) ha?! o_O[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 en iyisi zaten totemler için macro yapmak grounding ve tremor totem için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Shaman'ı 40ta bırakın valla. Sonra üzülmeye başlıyorsunuz. Tahttan indirilmiş kral hissiyatı uyanıyor :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 nedenki yav? said: Bonecrusher, 22 Temmuz 2005 21:12 tarihinde demiş ki: said: obaaa, 22 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: muauhua..ahuhamuhuah.. rulaz :) ha?! o_O hmm..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @obaa: wow forumlarda okuduğum kadarıyla shaman ile 1on1 başedebilecek tek class için shadow priest diyorlardı. ne kadar doğrudur bilemem. (ki bir shaman ile oyu içi duel yapmıştım spriest olarak, bana gösterdiği taktiklerle adamı yenmiştim sonunda :P) ama shaman caster değil, 1on1 kralı bence. locklar ise 1on1'da çok iyi değiller gibi geliyor bana. kısıtlı tecrübem bana bunu gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 60 olunca bütün dengeler değişiyo zaten... 40 da 50 de yenemediğim warlockları 60 olup set yapınca rahatlıkla alıyorum. Warlocklar ayrıca bana göre ne yazıkki PvP de en zayıf class.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @Ractamanius: benide zaten Shadow Pri almıştı bahsettiğim dueld; ama dediğim gibi her Sha-Pri'de alamaz Shaman'ı totemlerle etkileşimde olması lazım yoksa gerçekten Tremor ve Grounding kabusları oluyor :) warlock'un çok zevkli bir sınıf olduğunu düşünüyorum ama ne yazikki banada PvP'de zayıfmış gibi geliyor (VAMROTH'a sevgililer :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 walla warlockun pvp de size nası geldigini bilmem ama tum forumlarda 1v1 olarak en zayıf class denio tabii 10v10 pvp olunca piyasayı goturuyo herif sadece dot atıo 10 tane adamdan 5 ini o kesio shamanın pvpsine gelince 1v1de ii cünkü her bisiden buyusu war ama yinede dogru oynanırsa cok rahat yenilebilir[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 1e1de (hatta 2ye ve 3e birde :)) lockların zayıf olduğunu düşünen arkadaşlara şu ve şu vidyoları tavsiye ediyorum. Bide aynı elemanın 3. filmi var ama daha onu izlemedim. Bundan sonra galiba bi lock açıcam :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar