Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ohaa Warlock

Hammerheart

Öne çıkan mesajlar

abi adam bana seduce atmadan tremor totem diktim grounding dikmeye çalıştım olmadı yedim seduceyi sonra 6sn cast time lı bi büyü attı(Soul fire) 800 filan hp gitti sonra ben ona earthshok attım grounding dikip melee attack yaptım o arada bir şey daha yaptı walla yenildim bu arada adamı iki kerede purgeladım iki attackda bütün hp bitti ondan bir dakka sonra 49 magei iki kere yendim walla warlocktansa mage çok kolay geldi[signature][hline]Disaster Orc Shaman
Disappear Undead Rogue
www.wowturk.com
Sosyal ağlarda paylaş

benzeri olay bana da oldu :)
ilk atağı o yapıyor haliyle, succubbus anında seduce çekiyor. öyle put gibi kalıyorsun yerinde. warlock biraz uzaklaşıyor. uzaktan curse felan atıyor, seduce kalktığı an, fear çekiyor, koşup kaçıyorsun felan, o sırada gene curseler, shadow boltlar felan. yaklaşıp birkaç kere vursam bile feari tekrar tamamlıyor, ben uzaklaşırken o kendini bandajlıyor. benim canım yarısından az hale gelmiş, onunki tam. fear bitiyor. ben yanına gelip vurmaya çalışıyorum felan. ama gidene kadar ölmüş oluyorum. feari earth shockla engellemeye çalışsam da, fearin range'i daha fazla sanırım. earth shock için uygun zamanda yakında olamıyorum genelde.

battlegroundsta felan da benzeri durumlarda karşılaşıyorum.
öyle deli pvp'ciyim iddiası taşıyan bir oyuncu değilim.
ama daha önce oynattığım warlockta shamanlara karşı dezavantajlarımı düşünerek anti taktik üretmeye çalışıyorum ama,
o karakterle hiç shamana karşı duel yapmamıştım, zaten alliance'ta da shaman olmadığından ister istemez shamanlarla pvp ortamı da olmamıştı.

neyse öyle, deneyimli shamanlar buraya taktiklerini yazsa süper olur aslında :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Temmuz 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bir shaman olarak diyebileceğim tek şey caster katilidir.Soloda yenilme şansı var ama duelde bilmiyorum çok düşük bi değer...Shaman oynarken hiç bir caster sınıfa yenilmedim duelde (Amma velakin arkdaşın dediği gibi 4* oynadım shaman 60 dada durum bumudur bilemem)

PS : Sadece duel için yorum yaptım yanlış anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ad3m, 22 Temmuz 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
Valla bir shaman olarak diyebileceğim tek şey caster katilidir.

açıkçası bu söze kesinlikle katılıyorum.. bi Shaman olarak ne PvP'de Duel'de casterlardan korkmam.. yanlış anlaşılmasın, hele warlocklardan hiç tırsmam, çünkü bi tremor bi grounding'le işi bitirebiliyorum..eminimki aranıza onlara çözüm bulan arkadaşlar vardır ama casterlara karşı Grounding + Earth Shock (Priest, Warlocksa +Tremor) 2'lisi muhteşem iş görüyor ve beni, bana kırmızı arkadaşlara bile meydan okuyabilecek kadar cesaretlendiriyorlar..

yanlız geçen BG'nin önünde aynı lvl'da bi Priestle kapıştım, adam benden hiç uzaklaşmadı aksine totemlerimin peşinde koşturdu.. yanlış anlaşılmasın totemlerin peşinde koştudu derken yarım saniyede artık wandıylamı staff'ıylamı anlamadım, totemleri yok ediyor Fear'ı çakıyor ve castlere başlıyordu.. naparsam yapım adamı totemlerimden uzak tutamadım, dolayısıylada o beni kendinden uzak tuttu.. yani caster arkadaşlara verebileceğim tek taktik, totemlerle etkileşim içinde olup Earth Shock'a resist çekmeyi ummak.. :D

muauhua..ahuhamuhuah.. rulaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

@obaa: wow forumlarda okuduğum kadarıyla shaman ile 1on1 başedebilecek tek class için shadow priest diyorlardı. ne kadar doğrudur bilemem. (ki bir shaman ile oyu içi duel yapmıştım spriest olarak, bana gösterdiği taktiklerle adamı yenmiştim sonunda :P) ama shaman caster değil, 1on1 kralı bence.

locklar ise 1on1'da çok iyi değiller gibi geliyor bana. kısıtlı tecrübem bana bunu gösterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

60 olunca bütün dengeler değişiyo zaten...

40 da 50 de yenemediğim warlockları 60 olup set yapınca rahatlıkla alıyorum. Warlocklar ayrıca bana göre ne yazıkki PvP de en zayıf class.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

@Ractamanius: benide zaten Shadow Pri almıştı bahsettiğim dueld; ama dediğim gibi her Sha-Pri'de alamaz Shaman'ı totemlerle etkileşimde olması lazım yoksa gerçekten Tremor ve Grounding kabusları oluyor :)

warlock'un çok zevkli bir sınıf olduğunu düşünüyorum ama ne yazikki banada PvP'de zayıfmış gibi geliyor (VAMROTH'a sevgililer :D )
Sosyal ağlarda paylaş

walla warlockun pvp de size nası geldigini bilmem ama tum forumlarda 1v1 olarak en zayıf class denio tabii 10v10 pvp olunca piyasayı goturuyo herif sadece dot atıo 10 tane adamdan 5 ini o kesio shamanın pvpsine gelince 1v1de ii cünkü her bisiden buyusu war ama yinede dogru oynanırsa cok rahat yenilebilir[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

1e1de (hatta 2ye ve 3e birde :)) lockların zayıf olduğunu düşünen arkadaşlara şu ve şu vidyoları tavsiye ediyorum. Bide aynı elemanın 3. filmi var ama daha onu izlemedim. Bundan sonra galiba bi lock açıcam :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...