Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Mavi, 22 Temmuz 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Kardeşine uyku hapi içir, kolasına falan kat. nuri alço musun lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 5 kardeştik biri evlendi 4 kişi kaldık ama kimse pc ye yaklaşmıyor en küçük benim ama hersey benim emrimde cünkü pc benim iş hayatım :][signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sırf bilgisayar meselesi değil yaa...2. çocuklar sanki azcık dahamı haşarı oluyolar ne???mesela...ama üniye gidip kuzey kutbunda iş bulcam...sonra onada güney kutbunda bi iş bulam...telefon webcam ii idare eder...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: amon, 22 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki: sizde de varsa bu dert, birleşelim...kampanyayı başlatıyorum 2. ÇOCUĞA HAYIR KORUNMA YÖNTEMLERİ ARTSIN ANTİ - kardeş sitesi kurulsun... 1 ay ayrı kal bakalım kardeşinden ağlıyormusun ağlamıyormusun....Sana anca küfür ederim ben Ş........[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 2. Bilgisayar en güzeli oluyor. Abi rolünü oynayan benim. Valla kurtuldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Gasp et başına iş aç mesela annene işlerinde yardım etmek zorunda kalsın bir şekilde? Ben öyle yapıyorum.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bi kere abime ole hınzır bi sekilde kalk demistimde azima sicmisti bidaa ne haddime haha o gun bu gundur kalk demez bile bana gordugum gibi kalkarım bilgisayar basindan ne günlerdi be hıncımı alakasız bi zamanda durup duruken aglayıp abim vurdu diyerek alıyordum hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kaza süsü ver[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abim ne acılar çekmiş bunca yıl iyi anlıyorum şimdi neyse iyi yürekli abim hiç uyku ilacı falan katmadı içeceğime neyseki paylaştı bilgisayarını benlen. canım abim benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 İki Kardeş , İki makine gayet huzurluyuz :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ben 2. cocugum nedense bir sorun yok. bence sorun sensin. hafif bir kıskanclık belirtisi geldi :P olur böyle şeyler ileride pişman olursun bence şuan için düşünmek erken[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Kardeş gibisi var mı ya senin etinden kanından birisi hayatta daha güzel ne olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benim etimden kanimdan degil de babamla birlikte yedigimiz portakalin bi kismindan olabilir benim velet. download yapamiyorum uo sevdasi yuzunden, bilgisayar paylasma sorunu yok neyse ki ama bandwidth kavgasi fena. kisi basina dusen bilgisayar ve bandwidth arttirilsin bence cunku kardesim olmasa canim sikildiginda gidip kimi pataklarim bilmiyorum :)[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Pyro, 22 Temmuz 2005 23:31 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 22 Temmuz 2005 23:05 tarihinde demiş ki: Kardeşine uyku hapi içir, kolasına falan kat. nuri alço musun lol. abi walla yarıldım ya gece gece böle gülmedim...[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kardeşsiz daha kötü olurdu inan. gidin bi pc daha alın kurtulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Küçükken kardeş istemiştim de annem aklımı almıştı iş açar başına diye (yaş 4) Hayırlısı olmuş, tek çocuğum mutluyum. :-)[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benım abım var ben onun basının etını yıyorum abıı kalk hadı falan dıye:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: amon, 22 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki: sizde de varsa bu dert, birleşelim...kampanyayı başlatıyorum 2. ÇOCUĞA HAYIR KORUNMA YÖNTEMLERİ ARTSIN ANTİ - kardeş sitesi kurulsun... evet dediğin tariften bende de var 7 yaş küçük olmasına rağmen uyuz edeebilyo başıma gelip gelip ablaaaa ne zaman kalkcann n-,bana da mail adresi al(yaş8) delirtiyor yaw..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 o kardeş büyücek ilerde işine yarıcak biz 4 kardeşiz hepsini de çok seviyorum hah tabi evde 2 bilg.1 laptop olmasa hala severmiydim bilmiyorum:D[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kimseye ilaç milaç vermeyin hele ki çocuklara çocuklara çok nadir durumların dışında aspirin bile verilmiyor aman ha kötü bir şey olur, ölene kadar vicdan azabı çekersiniz basit görünüyor ama hayatı önce kendinize, sonra da diğerlerine zehir etmeyin. aman ha kimseye ilaç milaç vermeyin oyuncak mı bu ?[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bende de aynısından var ama benden izin almadan bilgisayarınm 10m yakınına bile gelemez :P[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Lopeth, 22 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki: gece annenle babanla beraber yat başka kardeş gelmez en kral çözüm.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 allaha sukur kardesim yok ve istemiyorumda :P bi kere yapmaya karar verdiler... bende dogdugu an olur gibi sacma bir tehdit soyledim yapmadılar niohahah[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Görüldüğü üzere tek çocuklar bencil oluyorlar. Ne demek doğduğu an ölür? Şakası bile tek çocuğun ne sakıncalara yol açabileceğini gösteriyor. Kardeş iyidir. İlerde allah korusun anne baba vefat edince gerisi bu dünyada düşünmeden güvenebilecek sevecek birilerinin olması iyidir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @Absolut: Sacmaladiginin farkinda misin? ben o lafı soyledigimde 8 yasındaydım ve o zamanlar cogumuz gibi bencildim, suan kendim sacma bir laf oldugunu soyluyorum, simdi karar verseler kardes yapmaya seve seve kabul ederim ... benim 2 tane cok kucuk kuzenim var onlara ben bakıyorum cogu zaman kardesim gibide seviyorum tek cocuk bencildir gibi bir genelleme yapman cok sacma kusura bakma...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar