Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demir parayı yutunca hastanelik oldu...

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Hiç unutmam sene 1991 falan küçücüktüm 100 Lira yutmuştum

akşama afedersiniz büyük abdestimi yaparken çıkarmıştım.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akerfeldt, 23 Temmuz 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
boğulsun ölsün salak.

Yazık...

Ayrıca Ben Korkudan Anneme Soyluyemezdim o yasta :D düşünün durumumu yani çıkarasıya kdr ıkınırdım. e tabi cocuk zekimiş annesine solemiş de agzına nasıl goturmus ya demir diyince tükrük bezlerim salgı yapıyor :) çikin bişi ama dogaldır o yaşta az çamur yemedik ;)[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim başımden geçen olay:
3 yaşındayım o aralat TRT1'de Kaptan Custo(umarım böyle yazılıyodur) dönüyo her gün. Bende müptele gibi hergün seyrediyorum. Hani şu dandik pazarlarda satılan sopalı uyuncaklar olurya bir ucu tekerlek bir ucunu elinede tutersın ikide zil bağlıdır ona tangır tungur sürte sürte gidersin. İşte onun sopasını çokarmışım (elimde) Custo'da o gün şınorkerle dalış yapıyo bende dalışımı yapmak için koltuğun üzerine çıktım şınorker yerine de sopayı soktum ağazıma sonra atladım koltuktan(not:zopanın boyu ozanki boyumdan uzun!)!
Sonra annemin yanına gittim canım filan acıyo ama hamile diye birşey demiyorum bir'de yaramazlık yapmışım. Annem de kapıcıdan ekmek alıyo (yani bütün olay kapının çalmasıyla başlayıp 5-6 saniyede bitmiş bir olay). Tam annemle konuşacakken ağzımdan yere öyle bir kan düştü ki kadın fenalaştı ve beni karşı komşu hastaneye yetiştirdi. Sonuç damakta 4 dikiş. Ama o kapı açık olmasaydı ve karşı komşu olayı görmeseydi kesin kanamadan filan ölürdüm.

Yani anne ne kadar ilgili olursa olsun bir açık çıkıyor.
Daha neler var kol kırma*2 bacak kırma kafa yarma*3...[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
boğulsun ölsün salak.

4 yaşındaki çocuk nerden bilsin böyle bişi olcağını ?
sen 4 yaşındayken süper bi insanmıydın ?
hay allam boğulsun ölsün salak diyosun yazık sana[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
boğulsun ölsün salak.

senin 4 yasinda beynin var mıydı ? su anda yok o zamanda yoktu herhalde..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 23 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
said:
Dorsia, 23 Temmuz 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
kakasini yaparken cikar abi bu

çıkar evet, genelde 48 saat sonra falan...

kendimden biliyorum ki ben bi de 2 yaşına bile basmadan altın yutmuştum...

annen cıkar lan onu ne kadar para verdık haberın varmı fılan demıstır zhuahua :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...