Mille Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ne varki sizce yaşamaya değecek ne var ya bi insanın hiçbir istediği olmuyosa bi hiçse kendine göre kendine saygısını kaybetmişse hiçkimseyi sevmiyosa yada kimse onu sevmiyosa bazılarına göre çok değerli olan annesinden bile nefret ediyosa ve elinden yaşamak dışında birşey gelmiyosa gelecekden bir beklintisi yoksa inandığı tek şey tanrıysa ve inandığı tek şey hiç bir zaman gücünü göstermemişse neden yaşarki o insan?Neden yaşamyı seçsin ki? [Bu mesaj Mille tarafından 20 Temmuz 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 umudu vardır o yüzden. not : kişisel. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bence hiç bişey yaşamaya veya olume sebep verecek akdar degerli degil. kişisel[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ölümün herhangi bir şekilde bir son, olmadığı için[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tanrının bi şekilde bi yerde gücünü göstermesini ve mucizeler yaratmasını beklemek için yaşar[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ama tanrı asla ve asla onunla olmaz... yaşam mı... ben 2 sene önce yaşamayı bıraktım. Tanrıya bağlılığımıda Yıllarca dua et en kötü günümde ona sığındım huzur bulmaya çalıştım.Ama herzaman herşey kötü gitti. Ailemden nefret etmesemde bügün intihar etcek olsam kalkıp bir kişi bana yaşamak için bir neden bulamaz...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hayatta, yaşamda tek benimle olan doğa. doğa olmasa belki de içimde hiç yaşama arzusu olmazdı. ağaçlar, çiçekler, gökyüzü hayvanlar, köpekler, kuşlar. sabah 5'te kalkıp etrafı incelemek, o serin rüzgarın yüzünü yalaması, yatarken odayı serinletmesi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yaşam=sensin çünkü. yaşamadığın sürece varolmuyorsun. öldüğün zaman game over oluyor ne yazık ki, ve sende de bi jeton daha alacak kadar para yok. pratikte en azından. ölünce pişman bile olamıyorsun, çok saçma bir şey. falan. (pratikte en azından...,,..)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Sana çok salakça gelecek bir açıklama yapacağım şimdi çok çok büyük bir ihtimalle bunu kabul etmeyeceksin ama bir oku istersen. İnsanların hepsi aynı pis yollardan geçip ben diğerleri gibi olmuyacağım bunu çözmem lazım der depresyonlara sinir kırizlerine girerler ama en sonunda imkanlarımız dışında olan bu ütopyalarının ve inanandığı kişilerin bile aslında nefret ettiği değerlere bağlı olduğunu görür.Hepsinden tiksinir.[signature][hline]you know we Ain't gonna die! [Bu mesaj cenin tarafından 20 Temmuz 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gelip geçici durumlar.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: HymnOfSnuk, 20 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki: umudu vardır o yüzden. [signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ne kadar sinir olursan ol herkes kendini sever iyi yerlerde iyi bir şekilde görmek ister bunlar için yaşıyoruz sevmek için sevilelim diye .... bunlar uğraşmaya değer hedefler fazlasıyla[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ölümden sonra yaşam varsa, neden ölüyoruz ki?[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Bonecrusher, 20 Temmuz 2005 20:24 tarihinde demiş ki: hayatta, yaşamda tek benimle olan doğa. doğa olmasa belki de içimde hiç yaşama arzusu olmazdı. ağaçlar, çiçekler, gökyüzü hayvanlar, köpekler, kuşlar. sabah 5'te kalkıp etrafı incelemek, o serin rüzgarın yüzünü yalaması, yatarken odayı serinletmesi. bu doğayı güzel yapanda hayatındaki bir takım olumlu olaylardır...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 birbirinden farklı yaşamlar olduğu için.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Remember the death is not the end-only a translation. Bişeylerden kaçmak hiçbir zaman çözüm olmadığı için. Bazı dönemlerde insanın bu tip şeyler yaşamasının normal olduğu için Kimsenin hayatının çok güzel olmadığı kimseninde olmayacağı için. Çabalamadan hiç bir zaman mutlu olamayacağın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kendime böyle sorular sormaya başlayınca gipsy kings dinliyorum. nedense bir çözüm çıkıyor , kelimelere dökülmese de. çok garip lan.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 hayatta ne kadar b.kluk varsa onlarla savaşmak için.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Cintonick, 20 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki: bence hiç bişey yaşamaya veya olume sebep verecek akdar degerli degil. kişisel diyeceğim şey buydu :) bakıyorumda paticik yine bunalımda..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 seyahate çık ve dünyanın senin için orda olduğunu gör[signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yasam bu boktan hayatım bı mucıze olur da değisir belki die beklemekle gecıyo[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende bunalımdayım umarım ergenlik falandır yoksa sıçtık zaten.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 En kaliteli fotoğraf makinesini çek, en güzel yerleri bul çek. Görsel Sanatlar'a koy bizde bakalım. Mesela bunun için yaşayabilirsin. Daha bir çok sebep var...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Mille, 20 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Ne varki sizce yaşamaya değecek ne var ya bi insanın hiçbir istediği olmuyosa bi hiçse kendine göre kendine saygısını kaybetmişse hiçkimseyi sevmiyosa yada kimse onu sevmiyosa bazılarına göre çok değerli olan annesinden bile nefret ediyosa ve elinden yaşamak dışında birşey gelmiyosa gelecekden bir beklintisi yoksa inandığı tek şey tanrıysa ve inandığı tek şey hiç bir zaman gücünü göstermemişse neden yaşarki o insan?Neden yaşamyı seçsin ki? [Bu mesaj Mille tarafından 20 Temmuz 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Çünkü farketmediği şey sıradan bir gençlik bunalımı geçirdiği, bunu herkesin bir dönemde geçirdiği ve bunun gayet normal olduğu, bu süreçte pireyi deve yaptığı, herşeyin ona battığı ya da farklı çok kötü gözüktüğü...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Rewendora ilişki rehberi titlesi verilse ne şaane olurdu demek geldi içimden Arkadaşım aynen rewendorun dediği gibi bence bende her 4 günde bir bunalımdayım salak salak şeyleri düşünüp kendimi yiyorum hatta 5 dakika once aynı şeyi yaşadım Yapacağın bir şey yok dünyada bu kadar cok yaşayan var hepsi olmasada en azından bunları dusunmus olanları cıkmıstır aradan sonuc olarak gelip geçici.. (daha dogrusu umarım oyledir =P)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar