Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 numpadlerle[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben gectim şimdi:D kolay mıs ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi mp3lerimizi nası dinliycez bi bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 en baştan bi okumaya başka bi sayfada yazıyodu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalcan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yaf abi bide türkçe yaması çıksa daha güsel olcek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yeni bişey buldum eve save yapmaya girdiginiz de çıkarken sol tarafta bi tv var gidin biraz video game otynayın..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu oyun cikti mi pc ye ankarada baktm yoktu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 marketlerde de atariler (ehe) var, gidip enter'a basarsanız oynayabilirsiniz:) markettekinde bir oyun daha var, farklı. bu arada oyunda çatışma olayını çok güzel yapmışlar, her silahın skilli var, kullandıkça artıyor vs. silenced pistol buldum, onu bile ayırmışlar normal pistoldan:D kas olayı gymde yapılıyor, 3-4 günde fulleniyor zaten. benim adam izbandut oldu (içimde kalmıştı çiroz gibi adamım bari burda iri olayım dedim heheh)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benimki çam yarması gibi.3günde ole olması kötü ama hemen adam şişti.Bence cok hızlı yapmıslar [Bu mesaj ShdwFx tarafından 12 Haziran 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Azmodai, 12 Haziran 2005 04:22 tarihinde demiş ki:oha, ya dalga geciyorsun, ya eglenmeye calisiyorsun yada farkli bir oyun var elinde yada alphasini falan oynuyorsun... ben birak GTA yi hayatimda bu kadar guzel oyunu az gordum. Her sey var yahu, kendimden geciyorum resmen oynadikca. Ayrica soylediklerin hepsi var, var olmakla beraber 10 ile carpilmis bir sekilde var. lutfen oyunun icinden falan bir SS yollarmisin cidden merak ettim. oyunu oynadikca farkediyorum aynilarinin oldugunu ama... hala anlatamiyorum ben derdimi. canli sehirden kastim bu degil, yani tabi digerlerine gore sizin acinizdan daha "canli" sehir var haklisiniz. oynadikca da farkediyorum bunu. emule oyun olayindan da mouse sensitivity dusurerek kurtuldum, bunu da hallettik. ama... ama... ya sokakta yuruyen elemanlar ya pislik, ya o... ya da o veya bu sekilde adamlar. ben bunlari ezmekten niye zevk alayim ki? (ayrica ezince araba yavasliyo, ben buna ezmek demem) mesela GTA1'de okula giden cocuk surusunu ezerdin COMBO!!! derdi sen gaza gelir daha cok katliam yaratirdin. metronun girislerine araba cekerdin, inip binen elemanlari tarardin, polis gelirdi kenardaki arabalari ucururdun paso... baska... surekli bi araba dealer vardi, gider arabalari ona satardin... bu oyunda bunlardan eser yok. karanlik bi ortamda geciyo. onun bunun ayak isini yapiyosun paso. zenci mahallesi zaten. liberty iyiydi yine, yani renkliydi ortam. bunda o da yok. 1992 olmasindandir belki. yani yeni araba yok mesela ortamda. (eskiden gider araba showroom'unu kirardin, ordan yuruturdun diabo'yu... 1'ne zaman yapildi ki? 1995 mi? eger o zaman yapilan oyun renkli bu oyun tabiri caizse "siyah beyazsa", ortada bi sorun vardir bana gore. GTA basindan beri "realizm" sinirlarini zorlar.. yani gider tank alirsin ortama girersin falan... bu oyunsa "gercek." belkide benim derdim bu. yani olay cok fazla gercek. bu da yaratilabilecek katliami ve potansiyel eglenceyi azaltiyo (bana gore...)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 @riglous: katılmıyorum ama anlıyorum seni, eskiyi arıyorsun sen:) ayrıca her şey bir yana, oyunun bir tek kötü yanı var ki zencilerle çok içli dışlı olmuş. Kastım ırk olarak değil zenci kültürüyle. çok yo yo var kısacası. beni çok fazla rahatsız etmedi, oyun o kadar muhteşem ki hissetmedim bile. ama bazılarını rahatsız edebilir,birşey diyemem. rig, gta1 ve gta2 abandonware oldu, haberin yoksa söylemek istedim. ayrıca sıra halinde ilerleyen elemanları ezince "GOURANGA" türevi bişey derdi, o an aldığım hazzı hiç bir oyunda hiç bir zaman alamadım. san andreasta da almadım.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 heffer gouranga oyunun hilesiydi. o elemanları ezince riglousun dediği gibi COMBO!!! yazardı. arkadaşlar oyunu izmirde 5cd 6.500 milyona aldım çatlayın eheh:)[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Vice city de senaryo öyle akıcıydı ki kaptırıyordum kendimi. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum. Burda 2 görev yapınca sıkıntıdan patlıyorum çıkıyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mp3un nasi kondugu yazio da hem shortcut hem de normal mp3'ü koymayı denedim o user tracks dosyasına, yine de oyunu açınca reklam oluo sadece user tracks radyosunda dellencem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 biliyo musunuz? oyunda ileride kamyonculuk açılıyor :D:D:D alıp kamyonu götürüyosunuz:D[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben gene takıldım bi yerde yardım edin lütfen ^^ Evi kundakladıktan sonra kızı kurtarmamızı istiyor. 1.Soru:O yangın söndürme aleti hiç bi yangını söndüremiyor. E peki söndürmüyorsa ne işe yarar? 2.Soru:Kızın yanına vardım video girdi.Ama kız benle gelmiyor napcaz ondan sonra?[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: ShdwFx, 13 Haziran 2005 11:30 tarihinde demiş ki: ben gene takıldım bi yerde yardım edin lütfen ^^ Evi kundakladıktan sonra kızı kurtarmamızı istiyor. 1.Soru:O yangın söndürme aleti hiç bi yangını söndüremiyor. E peki söndürmüyorsa ne işe yarar? 2.Soru:Kızın yanına vardım video girdi.Ama kız benle gelmiyor napcaz ondan sonra? 1. ateşin dibine püskürteceksin, yoksa söndürmez. 2. kızın gelmemesini bilemem de olur da gelirse (ehe) evine bırakacaksın. sonradan zaten çıkmaya başlıyorsunuz, o zaman da saat 12:00 sonrası her gece alıp yemeğe cluba falan götürmen gerekiyor:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 saol ya ben gectim.Basitmiş ugrasmadan buraya yazıom.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya bu bölge bölge ayrıldı şimdi bende surekli çatışma cıkıo kardeşim mutlu mesupo yaşamıom illa kan akıo sokaklarda[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ben sevmedim kesmiyor artık bu tür oyunlar..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya yanan eve girdim yangin sondurucuyude aldım sıkıyorum kızın olduğu odada ateşin ustune ama bir işe yaramıyor... biraz ayrıntı alabilirmiyim?? ayrıca kendi çetemiz için nasıl alan elde edebiliriz?ozel birşey yapılması gerekiyormu? ben paso yanıma 3 adam alıp diğer çetelerin mekanına gidip katliam yaratıorum ama pek işe yaramadı sanırım :P[signature][hline] Souls from the dark seduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Alevlerin dibine, kaynağına tutacaksın, biraz uzunca tutarsan söner. alan fethetmek (oeh) için bölgedeki giğer çete üyelerinin birkaçını yatay konuma geçirmen gerekiyor, zaten altta "you have provoked a gang var" türevi bişeyler yazıyor. sonra 3 sefer geliyorlar 5-10ar kişi, onları da eşek cennetine yolladın mıydı almış oluyorsun. birde arada your hood is under attack derse gidip gelmiş olan elemanları vurmamız gerekiyor, bunda ve bir önceki dediğimde sokak ortasında bir yerlerde health ve armor çıkar, onları kaçırmayın:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 256 ram p4 2.4 radeoon 900pro 128 kasarmı dersiniz ? ne dersiniz ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: blackchaos, 13 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki: 256 ram p4 2.4 radeoon 900pro 128 kasarmı dersiniz ? ne dersiniz ? kasar :([signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kamera driver3 teki gibimi yoksa daha mı güzel[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar