Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 [spo1=Eski Arnold] http://losse.goldeye.info/arnold/%deimdiki/ArnoldSchwarzenegger_1-1.jpg[/spo] [spo2=Şimdiki Arnold][/spo][signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]Adamın biri demiş ki:Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Resimler çıkmıyor[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 resimlergörükmüyo[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ters evrim geçirmiş.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kırık dökük linklerle bizi oyalamayın[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ölmüş bu adam.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Rezalet !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim babamdan yaşlı lan adam. 60 yaşına basıcak yakında. adam 1970-1980 yılları arasında mr olympia yarışmalarını kazanmış. 23-33 yaşları arasında yani. e kaslarının yağlancağını biliyorduk zaten 1990larda farketmeye başladık. ancak bu hale gelceğini de hiç zannetmiyordum, 2000'lerde çektirdiği filmlerde çok daha farklı idi. sanırım son aylarda bir kilo problemi var veya photoshop (öyle umuyorum :))[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fazla şişirmemek laızm demek ki vucudu sonra balon gibi sönebiliyormuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 adam bu haliyle bile karizma ya ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 benim merak ettiğim, iki göğsünün ortasında aşşağıya doğru bir çıkıntı var. ameliyat felan mı oldu, ne ki o?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Umarım bende 60 yasında soyle bi vucuda sahıp olurum..keksiniz siz valla...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben sanki yakın zamanlarda televizyonda görmüştüm böyle değildi :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Linkler gayet iyi çalışıyor arkadaşlar. Sorunsuz sizde lütfen birde laf söylemeyin bizi oyalamayın diye. Makinanızda virus vardır spy vardır telekomun arızası vardır yurtdşı siteye giremiyorsunuzdur. Kusura bakmayın. Bu arad son zamanlarda tekrar spora başladı adam. Yani şu anda bu haliden daha iyi. Bu ne zamanın fotosudur bilmem. Ama son 1 yıl içinde odluğunu düşünüyorum. Adamın altyapısı olduğu için spor yaptığında hemen kendini diriltebiliyor. Kasları daha hızlı forma giriyor.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 firefox açmıyor linkleri, view image diyerek bakmak zorunda kaldım. siteden kaynaklı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 resimler yok yaw..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ölmüş arnold ölmüş.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben resimleri goremiyorum link koyarmisiniz...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bir fark göremiyorum arnold'lar arasında.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 carpi isaretine sag tiklayip, adresi kopyalayip ,browsera yapistirirsaniz resimleri gorebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 60 yaşında, gene de iyi bence nispeten, iyi bakmış hatta kendine. o kadar yağlanma olacak haliyle de o kadar da abartı değildi aslında. yaşlanmış ama baya, gördüğümüz, izlediğimiz, bildiğimiz arnold kalmamış pek, ama normal bir yandan da şu hali.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bende goremiyorum resimler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ah yıllar dağ gibi herifi ne hale getirmişler[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 resimler gerçekse 60 yaşındaki biri için gayet normal sende gel 60 yaşına o vücud olacakmı sende görürüz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: kermit, 19 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki: resimler gerçekse 60 yaşındaki biri için gayet normal sende gel 60 yaşına o vücud olacakmı sende görürüz Evet alttaki X daha sarkmış gibi. :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar