Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arnold eski/yeni

Seregwethrin

Öne çıkan mesajlar

benim babamdan yaşlı lan adam. 60 yaşına basıcak yakında.
adam 1970-1980 yılları arasında mr olympia yarışmalarını kazanmış. 23-33 yaşları arasında yani.

e kaslarının yağlancağını biliyorduk zaten 1990larda farketmeye başladık.

ancak bu hale gelceğini de hiç zannetmiyordum, 2000'lerde çektirdiği filmlerde çok daha farklı idi.
sanırım son aylarda bir kilo problemi var veya photoshop (öyle umuyorum :))[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Linkler gayet iyi çalışıyor arkadaşlar. Sorunsuz sizde lütfen birde laf söylemeyin bizi oyalamayın diye. Makinanızda virus vardır spy vardır telekomun arızası vardır yurtdşı siteye giremiyorsunuzdur. Kusura bakmayın.

Bu arad son zamanlarda tekrar spora başladı adam. Yani şu anda bu haliden daha iyi. Bu ne zamanın fotosudur bilmem. Ama son 1 yıl içinde odluğunu düşünüyorum. Adamın altyapısı olduğu için spor yaptığında hemen kendini diriltebiliyor. Kasları daha hızlı forma giriyor.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Sosyal ağlarda paylaş

60 yaşında, gene de iyi bence nispeten, iyi bakmış hatta kendine. o kadar yağlanma olacak haliyle de o kadar da abartı değildi aslında.

yaşlanmış ama baya, gördüğümüz, izlediğimiz, bildiğimiz arnold kalmamış pek, ama normal bir yandan da şu hali.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

bende goremiyorum resimler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...