Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen ve kız arkadaşın kafedeyken...

Borntobewild

Öne çıkan mesajlar

simdi bana boyle bisey olacak soyle garsona cok derin bir bakıs atarım masanın ustune (yedigimize gore) bir miktar parayı atar "ustu kalsın" deyip cikardim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen istedigi yerde sevisir yigisir beni ilgilendirmez
senide ilgilendirmemeli

ha suratlarına bakar
"ulan acı var toku war acı var toku war" diye kıllanırım o ayrı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

Psikolojik durumunuza göre cevap alternatifleriniz çok değişken olabilir. Ben " Valla doğru islam cumhuriyet'i vardı zaten di mi" tadında acayip gereksiz bir cevapla geçiştirirken, o anlamsız ve olmaması gereken uyarıyı kafamda silerek ortamdan uzaklaşırdım.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 17 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
ben olsam kalkar giderdim, "peki uzak oturalım o halde" derdim.
said:
go2hell, 17 Temmuz 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
direk hesap lütfen

said:
Laraken, 17 Temmuz 2005 09:58 tarihinde demiş ki:
anında hesap istenir cafeden çıkılır

hesap neden istiyorsunuz ki? ben olsam para mara ödemezdim, orda size terbiyesizlik yapmışlar sonuçta.

abi hesap ödenir. Ama bu şekilde normal değil. Ben olsam direk hesabı alır yüzüne atardım. o kim oluyorda orda böyle birşey söylüyor. Ezici bir durum var burda. Başıma hiç gelmedi gelirse tepkim aynen böyle olur.[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 17 Temmuz 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
Buna ben "gültür fargıııı" diyorum. Almanya'da amfide 200 kişi ve profosörlerin önünde yiyişenler var, hem de ne yiyişme :p Ama artık alıştım yadırgamıyorum.

Bonecrusher'ın dediği gibi olsa, ben yer içer sonra doyunca yiyişmeye başlarım, laf gelince de para ödemeden çıkarım. Abuzer türk mode on. :p

Eheh..
Bence normal arkadaş nas oturuyosa daha fazla yakınlaşılmaz. Görgüsüzük. Yok ona rağmen mekan sahibi saçmaladıysa, yönetici/müdür vs ile muhatap olurdum direk, garsonla diil. Git müdürünü çağır diyceksin. Hesap ödeyip kalkmak da kabullenmek olur, tepki olmaz.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Abi babamın bir askerlik hikayesini anlatayım daha bu gun 35. baskı yaptı :) ;

Bu ilk nöbetini yapıyor işte babam astsubaymış.Nöbette yemekhaneye gitmiş oradaki bir astsubay ile.Adam çok sertmiş neyse işte milet gürültü yapmaya başlamış erler.Babamın yanındaki astsubay çavuş'u çağırıp aynen

Astsubay: lan Ananı s.... çocuğu benim en sevmediğim şey nedir
Çavuş : Gürültü efendim (korkarak)
Astsubay: Sustur ulan şunları demiş.

Çavuş bağırarak SUSUN ARKADAŞLAR diye bağırmış :) Millet yemek sonuna kadar ses çıkarmamış.Neyse 2 gün sonra şanşa gene bu sefer babamlara çıkmış nöbet.Bu sefer o astsubay olmadığı için tekmiş babam (izinliymiş galiba). Yemekhane gene erlerin yaptıkları : Birbirlerine sataşmalar,çatal fırlatmalar,gürültü vs. herşey.Babam Çavuş'u çağırmış tabii yeni adam : "Söylermisin sessiz olsunlar lütfen " demiş.Çavuş takmadan salakça " arkadaşlar susarmısınız lütfen.Takan olmayınca ve gördüğü ilgiye sinir olan babam kalkmış Çavuş'a dalmış.Sonra şakalaşan bir er'e dalmış.Sonra Çavuş'a emretmiş: Herkesi kaldır diye.Babam oturmuş herkes ayakta bu yemeğini yemiş kalkmış.Kalkarken herkes dua etsin (hamdolsun allahıma vs. diye :) ). sonra oturup zikkimlansın demiş :)

Bundan sonra babama da o ilk anlattığım astsubay gibi davranmışlar :)

Bu hikayeyi anlatmaktaki amaç nedir? Her zaman yapan yarıyor arkadaşlar malesef böyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla durumu çok ağır bir "yiyişme" olarak değerlendirmeden onu söyledim.
sonuçta biri bana hakaret ediyor, bu onuruma dokunur. hakaret eden birisine bir de para vermek bana enayilik gibi geliyor.

sırf sevgilimle gitmeyi geçtim, annem babam veya arkadaşımla gittiğimi düşünürsem
taşkınlık yapmadığım sürece bana böyle birşey derlerse parayı ödemeden çekip giderim.

haa tabii taşkınlık yaptıysam, benim kabahatim varsa, gene parayı ödeyip çekip gitmem.
orda gereken neyse onu yaparım, etrafımdakileri rahatsız etmemeye çalışırım.

ancak laf yiyip üstüne para ödemek bana dokunurdu orda.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Gittiğin yerin işletilme prensibine bağlı. Eğer orayı işleten kişi böyle bir yaklaşım ile müşteri kaybetmeyi göze aldıysa bir şey diyemezsiniz bence. Ha etrafınızda ki insanlara söylersiniz, tanıdıklarınıza söylersiniz adam müşteri kaybeder, zaten öyle bir kafaylada eğer dükkanın olduğu mahalle uygun değilse çok müşteri kaybeder. Ama onun dışında orda oturmak zorunda olmadığınızı düşünürsek sanırım kavga çıkarmaya hakkınız yok. Çıkar gidersiniz. Ama tabi uyarma biçimleri saygısızlaşırsa ozaman iş değişir.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 18 Temmuz 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
- Pardon yiyişmenizden rahatsız olanlar var ayrılabilirmisiniz?
- (hiç beklemeden) hesap lütfen.

Birinin dediği gibi en iyisi bu gibin

bize tekme atıp "arkadaşlaaav bivaz sakin oluuun" demişti herif hezaap dedik[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Buyur senide kucağıma alıyım derdim cok kötü olay cıkarırdım allah tan basıma böyle bişi gelmiyor . Cok ilginç zaten peşmergeler yüzünden sokakta rahat gezilmez oldu üzürimde bişilerle dolasıyorum allah kullandırtmasın inşallah sonra buralarda kamonjuk jailde diye bir başlık olsun istemem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...