Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen ve kız arkadaşın kafedeyken...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gitiiğimiz mekanın durumuna göre değişir durum tabi ama nezih bir cafede fln yapılacak yapılamyacaklar var,müşteri kitlesine bağlı,haa yok yanına oturdum,sarıldım yada dudağına küçük bir öpücük bıraktım diye nerde olursa olsun bişi dedirtmem,rahatsız olurum.o kadar rahatda olalım artık cenazede değiliz,ondan rahatsız olan biri olursa bunu onların saplığına bağlarım,abzlığına balarım(evet)

evet.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
Herkesin başına gelmiştir,gelir bence.Çünkü insanımız hala burnunu işinden başka herşeye sokmaya acayip meraklı.Ama haklı olduğunuzu bildiğiniz bi durumdan bahsediyorum.Yani zaten ahlaksızlık yapıyosam ne söylemeye hakkım var ki,en iyi yapacağım şey hesabı ödeyip kalkmak olur.Kız arkadaşımızla kafede yanyana oturamayacağımız bir gidişat mı var önümüzde bazen kafamı kurcalıyor hakikaten.
Mesaj tarihi:
Yanlız topici açan arkadaşımız ne istemiş siz neler yazmışsınız.
Ben aklımda tarttım şöyle derdim sanırım:

Hayda sanane kardeşim nasıl oturduğumdan

Başkada bişey demezdim herhalde. Sonrası onun ne yapacağına bağlı.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Mesaj tarihi:
aynısı benim başıma geldi ama haklıydılar..
saklıkent diye bi kafede arkadaslarla oturuyoduk.kız arkım da yanımdaydı daha fazla yer kaplamayalım diye onu altıma aldım ve uzandık. malum orda uzun yastıklar var yerde.. nese az sonra bi garson geldi ve 'öle durmayın patron her an görebilir' demez mi.. biz de mecburen düzeldik tabi ama garsonun baya bi kulagı çınlamıştır sonra..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
kalkip gidin, durmayin bile. yani hak verip vermeme sekansini oradan ciktiginiz zamana birakin. oyle bir tepkiden sonra orada durmak bayagi abes olur.[signature][hline]Piiys
Mesaj tarihi:
kötü bi durum..hesabı isteyip kalkarım ama çok da sinirlerim.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Sen sende kucağıma otur ödeşelim derim..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Garsona pardon diyip hesabı istemek en doğrusu..[signature][hline]Why am i dying to live,if i am just living to die

[Bu mesaj Adokas tarafından 17 Temmuz 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fazladan bahsis atarim , buyrun bu parayla araya paravan cekersiniz derim.[signature][hline]()'.".'()
 ( (T) )
(..).(..)
(,,,)(,,,)
Chillin Killin Billin

Mesaj tarihi:
zaten kafeye girdiğimde ortaya saldığım sinerji herhangi birinin gelip böyle bi laf etmesini engeller... + ben o kadar yakın oturamıorum toplum içinde. birazcık tutuculuğum var o konuda.
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 17 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
fazladan bahsis atarim , buyrun bu parayla araya paravan cekersiniz derim.

Aynen.[signature][hline]bla
Mesaj tarihi:
oturaklı mekan olmasıyla pek alakası yok aslında bunun, taksiciler bile müdahale moduna giriyor, aynı zihniyet.

yapılacak pek bir şey de yok ama, mekan terk edilir, soktuğun laf yanına kar kalır.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj montezaus tarafından 17 Temmuz 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yalnız bide şöle bi durum var garson durup dururken
"bi sn ben şunları uyarıyım" demez.Ortamını müdürünün veya işletme sahibinin dikkatini çekmiş olabilir.
(Hoş dikkat cekilicek bişey yok ama ).
Alternatif olarak yönetim odası basılır adamı dışarı çıkarırsın kaldırma dayarsın agzını.... çok canice oldu bu[signature][hline]()'.".'()
( (T) )
(..).(..)
(,,,)(,,,)

Kill Bill
bold yapınca agzıyla burnu denk gelmiyo abi bunun
Mesaj tarihi:
said:
Borntobewild, 17 Temmuz 2005 09:50 tarihinde demiş ki:
Gayet güzel bir mekana gidiyorsunuz kız arkadaşınızla ve gayet normal bir şekilde yanyana oturuyorsunuz,malum dişi kız arkadaşınız olduğundan onun için de ekstra yakın oturuyorsunuz,bir müddet sonra garson kız gelip
"Pardon arkadaşlar biraz düzgün oturabilirmisiniz?" diyor.Siz de dumursunuz "Nasıl yani düzgün ?" diyorsunuz.Çünkü oturuşunuz gayet normal.O da "Şöyle biraz daha uzak oturabilirmisiniz birbirinizden" diyor ve ...

Lütfen gerisini tamamlarmısınız?Başıma gelen durum bu ve kendi tepkimin derecesini ölçmek istiyorum.Artık kız arkadaşımızla kafede yanyana da oturamayacakmıyız,deliricem hakikaten bu kadar saçma bi olay olamaz.

Önce ilk söyleyeceğim söz "Kız arkadaşımla nasıl oturacağımı sana mı soracam?" olur. Diretirse de gayet sert çıkarım. Sonunda da muhtemelen sert hakaret edip mekanı terkederim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ben olsam kalkar giderdim, "peki uzak oturalım o halde" derdim.
said:
go2hell, 17 Temmuz 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
direk hesap lütfen

said:
Laraken, 17 Temmuz 2005 09:58 tarihinde demiş ki:
anında hesap istenir cafeden çıkılır

hesap neden istiyorsunuz ki? ben olsam para mara ödemezdim, orda size terbiyesizlik yapmışlar sonuçta.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Evet hesap ödememek daha doğru da iş iyice büyür. Heralde daha sonra diyaloğun gelişimine göre öder ya da ödemezdim ben.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
İyi de sen nasıl yiyip içtiğinin parasını ödemeliysen o adam da senden özür dilemeli, o yapmıyorsa senin de yapmana gerek yok bence.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
  • Yeni Oluştur...