ivan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 -İyi -Sarhoşluk -Sakin -Kola -Daoc -Offline -Alafranga -Hard - kısa -Çikolatalı -Cs -Ntv -Gizli -Kış -Kuru -Soğuk -Ben -rulz -Uyku -durmak -İleri -Kılıç -Normal -html mi asp mi - hiçbiri -evet mi hayır mı - değişir -Koşu bandı -Sivri sinek mi kara mı - 2side gebersin -+ -* -Karakedi mi Wastiee mi - Nefr -1. dönem -Kuzey -para -Aşk -Level mi Gameshow mu - 2side sux -Chip - kırmızıı -Yumurtanın beyazı -Buzlu -İç - 2 -Grim Fandango mu MI mı - 2side deil -Lise -Kazaa -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -Örtmek -konuşmak - cevaplamamak -seslilik -değil -mavi -Şehir -O[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 -İyi -ayıklık -Sakin -Kola mı Ice Tea mi (ikiside) -Daoc -Online -Alaturka -Soft -kısa -Çikolatalımı -Cs -Ntv (aslında ikiside) -Gizli -Kış -Islak -Sıcak -biz mi -rulz -Uyku -Yürümek -İleri -Kılıç -Normal -html -evet -bisiklet -kara -+ -* -Karakedi mi Wastiee mi ===ikiside -1. dönem -güney -para -Aşk [bomba !] -Level -Chip mi Pcnet mi =====>hiç biri pcword -kırmızı -Yumurtanın beyazı -Buzlu -İç -1 -Grim Fandango -Lise -Kazaa -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak mı -Kasmak -Windows -neden -Örtmek -susmak -cevaplamak -sessizlik -Maymundan -Mavi -Şehir -O 56kdan baglananlar yandıd göçtü paracıklar :) Bir anket ugruna ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Hepnize ilgilendiğiniz için teşekkür ederim aslında % gibi hesaplar yapabilsek bayağı iyi olurdu.Pepelek'in nabzını yoklamış olurduk (:[hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 süpersin deep çok hoşuma gitt[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HiVPoziTiF Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Deep-Night, 09 Şubat 2003 01:52 tarihinde demiş ki: -İyi mi Kötü mü--------------- iyi -Sarhoşluk mu Ayıklık mı------- ayıklık -Sakin mi Telaşlı mı--------- sakin -Kola mı Ice Tea mi-------- kola -Daoc mu Anarchy mi------ oynamadım -Online mi Offline mi------- offline -Alaturka mı Alafranga mı-----alafranga -Soft mu Hard mı------ soft -Uzun saç mı kısa mı-------- kısa -Çikolatalımı sade mi--------- sade -Battlefield mi Cs mi-------- Bf oynamadım. -Ntv mi Cnn Türk mü?---------- nTv -Gizli mi Direk mi---------- Direk -Yaz mı Kış mı------- Kış -Islak mı Kuru mu------ Islak -Sıcak mı Soğuk mu------- Soğuk -Ben mi biz mi-------- Biz -rulz mu sux mu------ rulz -Uyku mu uyanıklık mı----- uyanıklık -Yürümek mi durmak mı------ yürümek -İleri mi geri mi-------- ileri -Kılıç mı Tüfek mi----- kılıç -Normal mi marjinal mi------ normal -html mi asp mi------- ilgisizim -evet mi hayır mı------ evet -Koşu bandı mı bisiklet mi------- bisiklet -Sivri sinek mi kara mı-------- sivri -+ mı - mi--------- + -* mı / mü------------ * -Karakedi mi Wastiee mi-------- bilmiyorum -1. dönem üyeler mi 2. dönemmi (:------ bilgisizim -Kuzey mi güney mi------ güney -Aşk mı para mı ------ Aşk -Aşk mı Onur mu [bomba !]-------- Aşk -Level mi Gameshow mu------- Gameshow -Chip mi Pcnet mi---------- Chip -Yeşil elma mı kırmızı mı------ Yeşil -Yumurtanın beyazı mı sarısı mı------- Sarı -Buzlu mu buzsuz mu-------- buzlu -İç mi dış mı------- iç -1 mi 2 mi-------- 1 -Grim Fandango mu MI mı------ Grim Fandango -Lise mi üniversite mi------ Lise -Kazaa mı Audiogalaxy mi------- Kazaa Lite -Avrupa mı Asya mı-------- Avrupa -Dünya mı Uzay mı------ Dünya -Olgunluk mu Yaşını yaşamak mı------- Yaşını yaşamak -Kasmak mı rahat olmak mı------- rahat -Windows Mu Linux mu------- Win -Niçin mi neden mi------ neden -Örtmek mi kapamak mı------- Örtmek -konuşmak mı susmak mı------- Susmak -cevaplamak mı cevaplamamak mı------ cEvaplamak -sessizlik mi seslilik mi------ sessizlik -Maymundan mı değil mi?------- maymundan -Yeşil mi mavi mi------- Mavi -Şehir mi şehirdışı mı------ Şehir -O mu bu mu-------- O Şimdilik bu kadar eklarim daha sonra (:[hline]:utaniem: [Bu mesaj Deep-Night tarafından 09 Şubat 2003 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Deep-Night, 09 Şubat 2003 01:52 tarihinde demiş ki: -Kötü -Ayıklık -Sakin -Kola -Daoc -Offline mi - Alafranga - Hard - kısa -Çikolatalı - Cs -Ntv -Gizli -Yaz - Kuru -Sıcak -Ben -rulz - uyanıklık -durmak -İleri -Kılıç - marjinal - asp - hayır -bisiklet - kara -+ - / - Wastiee -1. dönem üyeler -güney mi - para -Aşk - Gameshow -Pcnet -Yeşil elma -Yumurtanın beyazı -Buzlu mu -İç - 2 mi -MI -Lise -Kazaa - Asya mı -Uzay -Yaşını yaşamak - rahat olmak -Windows - neden -Örtmek - susmak -cevaplamamak -sessizlik -değil -Yeşil -Şehir - bu Şimdilik bu kadar eklarim daha sonra (:[hline]:utaniem: [Bu mesaj Deep-Night tarafından 09 Şubat 2003 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] [hline]Thief of pepelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 -İyi -Sarhoşluk -Sakin -Kola -Daoc -Offline -Alafranga -Soft -Kısa saç -Çikolatalı -Cs -Ntv -Direk -Yaz -Kuru -Soğuk -Biz -Sux -Uyku -Yürümek -İleri -Kılıç -Normal -Html -Evet -Bisiklet -Sivri sinek -+ -/ -Karakedi -2.Dönem -Kuzey -Para -Aşk -Level -Pcnet -Yeşil elma -Sarısı -Buzlu -İç -2 -Mı -Lise -Kazaa -Avrupa -Dünya -Olgunluk -Rahat olmak -Windows -Neden -Kapamak -Susmak -Cevaplamamak -Sessizlik -Değil -Mavi -Şehir -Bu Paticiğin En Kapmaslı Anketi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 -İyi -Sarhoşluk -Sakin -Ice Tea -Daoc -Online -Alaturka -Hard -kısa -Çikolatalı -Cs -Ntv -Direk -Yaz -Islak -Sıcak -biz -rulz -uyanıklık -Yürümek -İleri -Kılıç -marjinal -html -evet -bisiklet -Sivri sinek -+ -* -Karatiee -1. dönem üyeler -Kuzey -para -Aşk -Level -Pcnet -kırmızı -sarısı -Buzlu -dış -1 -Grim Fandango -üniversite -Audiogalaxy -Asya -Dünya -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Linux -neden -kapamak -konuşmak -cevaplamak -seslilik -Maymundan -mavi -Şehir -bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 [spo]-Kötü -Sarhoşluk -Sakin -Ice Tea -Anarchy -Online - Alafranga -Soft -Uzun saç -Çikolatalıi -Cs mi -Cnn Türk -Direk -Yaz - Kuru -Soğuk -biz -rulz -Uyku -Yürümek -İleri -Kılıç -marjinal -html -evet - bisiklet mi -Sivri sinek -+ -/ -Karakedi -1. dönem -güney -para -Onur -Level -Pcnet -Yeşil elma -Yumurtanın beyazı -buzsuz -İç -2 - MI - üniversite - Audiogalaxy -Avrupa -Uzay -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -Örtmek - susmak -cevaplamak -sessizlik -Maymundan -Yeşil - şehirdışı -O [/spo] yoğun istek üzerine spoillere aldım =P [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 19:06 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Spoiler'a alsaydınız da rahatlasaydık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 topic zaten baya eski bi zamana ait=) başlatanda, yazanlarda öyle yazmış bende orjinalitesini bozmıyim dedim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 -İyi mi Kötü mü -Sarhoşluk mu Ayıklık mı -Sakin mi Telaşlı mı -Kola mı Ice Tea mi (aystinin amk) -Daoc mu Anarchy mi (bu ne lan dark age of camelotmu?) -Online mi Offline mi -Alaturka mı Alafranga mı -Soft mu Hard mı -Uzun saç mı kısa mı -Çikolatalımı sade mi -Battlefield mi Cs mi -Ntv mi Cnn Türk mü? -Gizli mi Direk mi -Yaz mı Kış mı -Islak mı Kuru mu -Sıcak mı Soğuk mu -Ben mi biz mi -rulz mu sux mu -Uyku mu uyanıklık mı -Yürümek mi durmak mı -İleri mi geri mi (durmak dedik işte) -Kılıç mı Tüfek mi -Normal mi marjinal mi -html mi asp mi -evet mi hayır mı -Koşu bandı mı bisiklet mi -Sivri sinek mi kara mı -+ mı - mi -* mı / mü -Karakedi mi Wastiee mi (farkmaz bana) -1. dönem üyeler mi 2. dönemmi (: -Kuzey mi güney mi -Aşk mı para mı (para tabi. amua bile korum) -Aşk mı Onur mu [bomba !] (geçelim bunu) -Level mi Gameshow mu -Chip mi Pcnet mi -Yeşil elma mı kırmızı mı -Yumurtanın beyazı mı sarısı mı -Buzlu mu buzsuz mu -İç mi dış mı -1 mi 2 mi -Grim Fandango mu MI mı (hö) -Lise mi üniversite mi -Kazaa mı Audiogalaxy mi -Avrupa mı Asya mı -Dünya mı Uzay mı -Olgunluk mu Yaşını yaşamak mı -Kasmak mı rahat olmak mı -Windows Mu Linux mu -Niçin mi neden mi -Örtmek mi kapamak mı -konuşmak mı susmak mı -cevaplamak mı cevaplamamak mı -sessizlik mi seslilik mi -Maymundan mı değil mi? (attan) -Yeşil mi mavi mi -Şehir mi şehirdışı mı -O mu bu mu (şu amk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Baya bir geç oldu ama neyse.. :p [spo]İyi Ayıklık Sakin Kola Daoc Online Alaturka Soft Uzun saç Sade Battlefield Ntv Direk Yaz Kuru Sıcak biz rulz uyanıklık Yürümek İleri Kılıç Normal asp evet Koşu bandı kara + * Wastiee 1. dönem üyeler Kuzey Aşk Aşk Gameshow Chip kırmızı sarısı Buzlu İç 1 MI Lise Audiogalaxy Avrupa Dünya Yaşını yaşamak rahat olmak Linux neden kapamak susmak cevaplamak sessizlik Maymundan mavi Şehir bu[/spo] [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 19:38 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Allah akıl fikir versin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 topici açan arkadaşı istatistik tutmaya çağırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 gözlerim yaşardı üşenmemiş cevaplamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 aynen abi..get a life ya (off ne ayar verdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 -İyi -Sarhoşluk -Sakin -Kola -Anarchy -Online -Alafranga mı - -kısa mı -Çikolatalımı -Cs mi -Ntv -Direk -Yaz -Kuru mu -Sıcak -Ben -sux -uyanıklık -Yürümek -İleri -Kılıç -marjinal -html -evet -Koşu bandı -Sivri sinek -+ mi -* mı -Wastiee -1. dönem üyeler -güney -Aşk -Aşk -Gameshow -Chip -Yeşil elma -Yumurtanın beyazı -Buzlu -İç -1 -MI -üniversite -Audiogalaxy -Avrupa -Dünya -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -konuşmak -cevaplamak -seslilik -Maymundan -mavi -Şehir -O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Go garbage =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Madem uplanmış ben de yazayım... -İyi -Sarhoşluk -Sakin -Kola -Daoc -Online -Alafranga -Hard -Uzun saç -sade -Cs -Ntv -Direk -Yaz Kış farketmez -Islak -Soğuk -Ben -rulz -Uyku -Yürümek -İleri -Kılıç (diğer seçenek tüfek değil tabanca olsa düşünürdüm baya) -marjinal -html -evet -Koşu bandı -Sivri sinekı -+ - / -Karakedi mi Wastiee mi (ikisini de tanımam pek, yorum yapamadım) -(döneme ne gerek var) -Kuzey -Aşk -Onur -Level -Chip -kırmızı -sarısı -Buzlu -dış -1 -Grim Fandango -üniversite (ama lisemi aradığım da çok oluyor) -Kazaa -Avrupa -Uzay -Yaşını yaşamak -rahat olmak -Windows -neden -kapamak -konuşmak -cevaplamak mı cevaplamamak mı (değişir duruma göre) -sessizlik mi seslilik mi -Maymundan -mavi -Şehir -bu (uzaktaki "o"nun peşinde hayatı harcamaktansa yanıbaşımdaki "bu"nun tadını çıkarmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hic kasamiyacam cevaplamak icin sanirim sarho$ oldum bile bennn...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar