kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 biliyorum daha önce açıldımı ama birden aklıma geldi İtalya - Brezilya maçıydı galiba 94 dünya kupası finalı penaltılarda yenilmişti İtalya tamda hatırlayamıyorum çünki küçüktüm ufacıktım :) hatta saat çok geç olduğu için babam izlerken ben yorganın arasından gizlice izliyodum ve sanki bi İtalyan taraftarı gibi duygulanmıştım kaybedince İtalya birde Galatasaray - Arsenal Uefa kupası final maçı beşiktaşlı olmama rağmen hayatımda bu kadar heycanla bi maç izlediğimi hatırlamıyorum diyebilirim sizinde vardır böyle etkilendiğiniz unutamadığınız maçlar ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 burdaki gs-real madrid maçını unutamam staddaki atmosfer anlatılmazdı bi daha yaşarmıyım öle bişi hiç bilmiorum ama hiç unutmayacağım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 GS - R.Madrid,2-0 dan 3-2 olan, bir golün de sayılmadığı maç... Alpay'ın hat-trick yaptığı milli maç, 3-0dan 3-3 olmuştu galiba.. Unutulmayan maçlar denmiş ama kimle oynadığımızı unuttum :) Milan - GS maçı, milan taraftarlarının "rövanş ve intikam" pankartı açıp gs 2-0 öne geçtikten sora yusuf yusuf toparladıkları.. Istanbulsporun 5-2 yenmesi gerektiği 4-2 de kaldığı ama sayısız pozisyon kaçırdığı uefa maçı. Hollanda'yı 78.dk da Hakan'ın kafa golüyle 1-0 yendiğimiz milli maç... Bi de yenenin küme yükseleceği 80k kişinin izlediği karşıyaka göztepe maçı :) (oda arkadaşımın bilg.inde izlemiştim, maçtan çok tribünler görüntüsü vardı maçta)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 "Oha be Prekazi" derim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 milan-liverpool 2005 cl finali gerçi yeni ama kolay kolay unutulmaz gs-fb penaltılara kalan türkiye kupası maçı 6-0 lık fb-gs maçı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 6-0 fb-gs maçı ve 3-0 dan 4-3 yendiğimiz fb-gaziantep maçı.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bjk-barcelona maçını unutmam hiçbir zaman nouma kıçıyla gol atmıştı die hatırlıyom..[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 GALATASARAY - ArsenaL UEFA finaLi GALATASARAY - ReaL Madrid Supercup finaLi[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 BJK-Barça BJK-Fb Gs-Arsenal M.Utd- Fb ... vs.vs[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Galatasaray & Arsenal[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Milan-Liverpool Bi liverpool taraftarı olarak + stadda izlemek.Süperdi[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Valla bu sezon hayatımda izlemediğim maçları izledim... 3-4 lük bjk maçı ve liverpool-milan maçı unutulmaz yani.[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bi de bi BJK - GB maçı vardı türkiye kupası 4-3 mü ne bitmişti... Süper maçtı[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bjk'nin saracoğlu'nda feneri yendiği maçıda unutamam.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bjk-Barca 3-0 Fb-Bjk 3-4 Bjk-Gs 1-0 (şampiyon olduk) Chealsea-Bjk 0-2 çok kr@L takımız beaaa !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 GS fb 6-0[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fb-gs Türkiye kupası finali vardı 4-4 mü ne bitmişti ve penaltılarda fb kupayı almıştı.2002 miydi neydi... unutamadığım maçlardan biridir o... (ama galiba unutmuşum ;) )[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fenerbahçe son 20 küsür yıldır türkiye kupasını alamıyor bildiğim kadarıyla. sen ciddi ciddi unutmuşsun o maçı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Dent, 10 Temmuz 2005 13:03 tarihinde demiş ki: fenerbahçe son 20 küsür yıldır türkiye kupasını alamıyor bildiğim kadarıyla. sen ciddi ciddi unutmuşsun o maçı :D :lol:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çüşşşş lan bana... harbi yuh ... yarı finalmiydi o neydi finalde gençlere mi kaybetmiştik , burası neresi ben kimim.....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ıste fener taraftarı maclarını unutuo :P saka bı yana gergınlık olmasın =)) ben gs-mılan macını unutamıorm staddakı atmosfer mılan mılan ı fu*k mılan tezahuratları fln vay bee ne gral macdı hee 2-0 ynmstk =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu seneki fb-bjk macı 3-4 real madrid'in şamp. ligi finalinde leverkusen'i yendiği maç. zizou'nun sol ayağıyla attığı dehşet ötesi mükemmel gol.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 2004-2005 sezonu fb-bjk maçı.Kımse unutamaz bu maçı unutmamalı da :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gs - real madrid şamp ligi çeyrek final ilk ayağı. bi de staddaydım ya. ötesi yok. anlatılmaz yaşanır denecek tarzda bir olay[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gs-r.madrid gs-arsenal bi de gs-fb kupa maçı (4-4 bitip uzayan)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar