kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 biliyorum daha önce açıldımı ama birden aklıma geldi İtalya - Brezilya maçıydı galiba 94 dünya kupası finalı penaltılarda yenilmişti İtalya tamda hatırlayamıyorum çünki küçüktüm ufacıktım :) hatta saat çok geç olduğu için babam izlerken ben yorganın arasından gizlice izliyodum ve sanki bi İtalyan taraftarı gibi duygulanmıştım kaybedince İtalya birde Galatasaray - Arsenal Uefa kupası final maçı beşiktaşlı olmama rağmen hayatımda bu kadar heycanla bi maç izlediğimi hatırlamıyorum diyebilirim sizinde vardır böyle etkilendiğiniz unutamadığınız maçlar ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 burdaki gs-real madrid maçını unutamam staddaki atmosfer anlatılmazdı bi daha yaşarmıyım öle bişi hiç bilmiorum ama hiç unutmayacağım kesin
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 GS - R.Madrid,2-0 dan 3-2 olan, bir golün de sayılmadığı maç... Alpay'ın hat-trick yaptığı milli maç, 3-0dan 3-3 olmuştu galiba.. Unutulmayan maçlar denmiş ama kimle oynadığımızı unuttum :) Milan - GS maçı, milan taraftarlarının "rövanş ve intikam" pankartı açıp gs 2-0 öne geçtikten sora yusuf yusuf toparladıkları.. Istanbulsporun 5-2 yenmesi gerektiği 4-2 de kaldığı ama sayısız pozisyon kaçırdığı uefa maçı. Hollanda'yı 78.dk da Hakan'ın kafa golüyle 1-0 yendiğimiz milli maç... Bi de yenenin küme yükseleceği 80k kişinin izlediği karşıyaka göztepe maçı :) (oda arkadaşımın bilg.inde izlemiştim, maçtan çok tribünler görüntüsü vardı maçta)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 "Oha be Prekazi" derim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 milan-liverpool 2005 cl finali gerçi yeni ama kolay kolay unutulmaz gs-fb penaltılara kalan türkiye kupası maçı 6-0 lık fb-gs maçı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
wook Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 6-0 fb-gs maçı ve 3-0 dan 4-3 yendiğimiz fb-gaziantep maçı.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bjk-barcelona maçını unutmam hiçbir zaman nouma kıçıyla gol atmıştı die hatırlıyom..[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 GALATASARAY - ArsenaL UEFA finaLi GALATASARAY - ReaL Madrid Supercup finaLi[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 BJK-Barça BJK-Fb Gs-Arsenal M.Utd- Fb ... vs.vs[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Galatasaray & Arsenal[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Milan-Liverpool Bi liverpool taraftarı olarak + stadda izlemek.Süperdi[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Valla bu sezon hayatımda izlemediğim maçları izledim... 3-4 lük bjk maçı ve liverpool-milan maçı unutulmaz yani.[signature][hline]Are you satisfied?
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bi de bi BJK - GB maçı vardı türkiye kupası 4-3 mü ne bitmişti... Süper maçtı[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bjk'nin saracoğlu'nda feneri yendiği maçıda unutamam.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bjk-Barca 3-0 Fb-Bjk 3-4 Bjk-Gs 1-0 (şampiyon olduk) Chealsea-Bjk 0-2 çok kr@L takımız beaaa !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 GS fb 6-0[signature][hline]Krwlng in my skiN
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fb-gs Türkiye kupası finali vardı 4-4 mü ne bitmişti ve penaltılarda fb kupayı almıştı.2002 miydi neydi... unutamadığım maçlardan biridir o... (ama galiba unutmuşum ;) )[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Dent Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fenerbahçe son 20 küsür yıldır türkiye kupasını alamıyor bildiğim kadarıyla. sen ciddi ciddi unutmuşsun o maçı :D
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Dent, 10 Temmuz 2005 13:03 tarihinde demiş ki: fenerbahçe son 20 küsür yıldır türkiye kupasını alamıyor bildiğim kadarıyla. sen ciddi ciddi unutmuşsun o maçı :D :lol:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çüşşşş lan bana... harbi yuh ... yarı finalmiydi o neydi finalde gençlere mi kaybetmiştik , burası neresi ben kimim.....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ıste fener taraftarı maclarını unutuo :P saka bı yana gergınlık olmasın =)) ben gs-mılan macını unutamıorm staddakı atmosfer mılan mılan ı fu*k mılan tezahuratları fln vay bee ne gral macdı hee 2-0 ynmstk =)[signature][hline]--Borgır--
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu seneki fb-bjk macı 3-4 real madrid'in şamp. ligi finalinde leverkusen'i yendiği maç. zizou'nun sol ayağıyla attığı dehşet ötesi mükemmel gol.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 2004-2005 sezonu fb-bjk maçı.Kımse unutamaz bu maçı unutmamalı da :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gs - real madrid şamp ligi çeyrek final ilk ayağı. bi de staddaydım ya. ötesi yok. anlatılmaz yaşanır denecek tarzda bir olay[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gs-r.madrid gs-arsenal bi de gs-fb kupa maçı (4-4 bitip uzayan)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Öne çıkan mesajlar