Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutulmayan maçlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biliyorum daha önce açıldımı ama birden aklıma geldi
İtalya - Brezilya maçıydı galiba 94 dünya kupası finalı penaltılarda yenilmişti İtalya
tamda hatırlayamıyorum çünki küçüktüm ufacıktım :)
hatta saat çok geç olduğu için babam izlerken ben yorganın arasından gizlice izliyodum ve sanki bi İtalyan taraftarı gibi duygulanmıştım kaybedince İtalya
birde Galatasaray - Arsenal Uefa kupası final maçı
beşiktaşlı olmama rağmen hayatımda bu kadar heycanla bi maç izlediğimi hatırlamıyorum diyebilirim
sizinde vardır böyle etkilendiğiniz unutamadığınız maçlar ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
GS - R.Madrid,2-0 dan 3-2 olan, bir golün de sayılmadığı maç...

Alpay'ın hat-trick yaptığı milli maç, 3-0dan 3-3 olmuştu galiba.. Unutulmayan maçlar denmiş ama kimle oynadığımızı unuttum :)

Milan - GS maçı, milan taraftarlarının "rövanş ve intikam" pankartı açıp gs 2-0 öne geçtikten sora yusuf yusuf toparladıkları..

Istanbulsporun 5-2 yenmesi gerektiği 4-2 de kaldığı ama sayısız pozisyon kaçırdığı uefa maçı.

Hollanda'yı 78.dk da Hakan'ın kafa golüyle 1-0 yendiğimiz milli maç...

Bi de yenenin küme yükseleceği 80k kişinin izlediği karşıyaka göztepe maçı :) (oda arkadaşımın bilg.inde izlemiştim, maçtan çok tribünler görüntüsü vardı maçta)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
milan-liverpool 2005 cl finali gerçi yeni ama kolay kolay unutulmaz

gs-fb penaltılara kalan türkiye kupası maçı
6-0 lık fb-gs maçı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
6-0 fb-gs maçı ve
3-0 dan 4-3 yendiğimiz fb-gaziantep maçı.[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
bjk-barcelona maçını unutmam hiçbir zaman nouma kıçıyla gol atmıştı die hatırlıyom..[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!!
Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend
DOUBLEM00N
Mesaj tarihi:
GALATASARAY - ArsenaL UEFA finaLi

GALATASARAY - ReaL Madrid Supercup finaLi[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Milan-Liverpool

Bi liverpool taraftarı olarak + stadda izlemek.Süperdi[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Valla bu sezon hayatımda izlemediğim maçları izledim...

3-4 lük bjk maçı ve liverpool-milan maçı unutulmaz yani.[signature][hline]Are you satisfied?
Mesaj tarihi:
Bjk-Barca 3-0
Fb-Bjk 3-4
Bjk-Gs 1-0 (şampiyon olduk)
Chealsea-Bjk 0-2

çok kr@L takımız beaaa !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
fb-gs Türkiye kupası finali vardı 4-4 mü ne bitmişti ve penaltılarda fb kupayı almıştı.2002 miydi neydi...
unutamadığım maçlardan biridir o...
(ama galiba unutmuşum ;) )[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
said:
Dent, 10 Temmuz 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
fenerbahçe son 20 küsür yıldır türkiye kupasını alamıyor bildiğim kadarıyla. sen ciddi ciddi unutmuşsun o maçı :D

:lol:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Mesaj tarihi:
ıste fener taraftarı maclarını unutuo :P saka bı yana gergınlık olmasın =)) ben gs-mılan macını unutamıorm staddakı atmosfer mılan mılan ı fu*k mılan tezahuratları fln vay bee ne gral macdı hee 2-0 ynmstk =)[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
2004-2005 sezonu fb-bjk maçı.Kımse unutamaz bu maçı unutmamalı da :P[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
gs - real madrid şamp ligi çeyrek final ilk ayağı.

bi de staddaydım ya. ötesi yok. anlatılmaz yaşanır denecek tarzda bir olay[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
gs-r.madrid
gs-arsenal
bi de gs-fb kupa maçı (4-4 bitip uzayan)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

• Yeni Oluştur...