Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutulmayan maçlar..

kermit

Öne çıkan mesajlar

biliyorum daha önce açıldımı ama birden aklıma geldi
İtalya - Brezilya maçıydı galiba 94 dünya kupası finalı penaltılarda yenilmişti İtalya
tamda hatırlayamıyorum çünki küçüktüm ufacıktım :)
hatta saat çok geç olduğu için babam izlerken ben yorganın arasından gizlice izliyodum ve sanki bi İtalyan taraftarı gibi duygulanmıştım kaybedince İtalya
birde Galatasaray - Arsenal Uefa kupası final maçı
beşiktaşlı olmama rağmen hayatımda bu kadar heycanla bi maç izlediğimi hatırlamıyorum diyebilirim
sizinde vardır böyle etkilendiğiniz unutamadığınız maçlar ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

GS - R.Madrid,2-0 dan 3-2 olan, bir golün de sayılmadığı maç...

Alpay'ın hat-trick yaptığı milli maç, 3-0dan 3-3 olmuştu galiba.. Unutulmayan maçlar denmiş ama kimle oynadığımızı unuttum :)

Milan - GS maçı, milan taraftarlarının "rövanş ve intikam" pankartı açıp gs 2-0 öne geçtikten sora yusuf yusuf toparladıkları..

Istanbulsporun 5-2 yenmesi gerektiği 4-2 de kaldığı ama sayısız pozisyon kaçırdığı uefa maçı.

Hollanda'yı 78.dk da Hakan'ın kafa golüyle 1-0 yendiğimiz milli maç...

Bi de yenenin küme yükseleceği 80k kişinin izlediği karşıyaka göztepe maçı :) (oda arkadaşımın bilg.inde izlemiştim, maçtan çok tribünler görüntüsü vardı maçta)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...