Rearo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 2 arkadaş tatile gitmeyi düşünüyorz bana şöle ucuz 30 50 milyon arasi havuzu flan olan pansiyon yada apart adresi verebilirmsniz yeri onemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kars da bir yer biliyorum ama uyar mı ?[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 30-50 milyon ucuz mu aga pansiyon dediğin en fzla 15 olur :) pasiyon dediğn pardon :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yer ismi vermediğine göre uyar herhalde :D[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 tanıdıklar çeşmeye gidiyor. Villada kalıcaklar havuzlu günlük kişi başına 50 milyon[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 erdek ama havuz yok[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rearo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 black bu villalardan başka varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bodruma gelirsen ardapart var beim bildiğim edik:bidaha düşündümde orası sapa kalıyor yaw boş verin[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 15 Temmuz 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 havuzu napcan ya bi yere gidin 10 milyona pansionlar çok kalın orda gece yiyin paraları çatır çatır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 50 mılyona pansiyon aramakta ilginç =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Rearo, 15 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki: black bu villalardan başka varmı :D var çeşme taraflarında çok var...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Geçen mail geldi spam.. AvSa Adasi AvSa Adamiz, Marmara Denizinin guneybatisinda yer alan, Marmara Adalari adiyla anilan takimadalari oluSturan adalardan biridir. Yuzolçumu 20,6 km², kiyilarinin toplam uzunlugu 27,5 km'dir. Kuzeyinde Ekinlik Adasi, kuzeydogusunda Marmara Adasi, dogusunda ise Koyun Adasi ve PaSalimani Adasi bulunur. Takimadalar arasinda, kapladigi alan bakimindan, Marmara ve PaSalimani Adalarindan sonra gelir. Eglence ve dinlence bakimindan eSsiz imkanlari bulunan adamiz, Istanbul'a 65 deniz mili uzakliktadir ve gemiyle 5 saat 45 dakikada, deniz otobusuyle 2 saat 45 dakikada varilabilmektedir. Adamiz Erdek'e ise 18 mil uzaklikta olup, gemiyle yaklaSik 2 saatte ulaSilmaktadir. Yaz sezonunda Istanbul'dan hergun deniz otobusu ve gemi seferleri yapilmakta olup, haftasonlari ek seferler de konulmaktadir. Ayrica Tekirdag - AvSa, Sarkoy - AvSa seferi yapan buyuk motorlar da iki saatte sizi adamizin iskelesine ulaStirirlar. AvSa Adamizin çevresi hemen hemen tumuyle plajdir. Marmara’da denize girilebilecek en temiz yerlerden biri AvSa Adasi'dir. Çok sayida otel, motel, pansiyon, restoran ve bar misafirlerimize hoS vakit geçirmeleri için hizmet vermektedir. Restoranlarda balik ve adamizin yerli yapim Saraplari tadilabilir. Gecelerimiz de oldukça renklidir. Çok sayida bar, disco ve restoranda canli muzik eSliginde eglence vardir. DolmuS usulu gezi motorlarimiz Ekinlik, Marmara Adasi ile Çinarli gibi ada koylerine turlar duzenlemektedirler. AvSa'ya gelin, unutulmaz hatiralariniz olsun! AvSa'ya UlaSim AvSa'ya bir çok Sekilde ulaSmak mumkundur. Istanbul'a gemiyle 5 saat 45 dakika, deniz otobusuyle 2 saat 45 dakika uzakliktadir. Erdek'ten ise gemiyle yaklaSik 2 saatte ulaSilmaktadir. Yaz sezonunda Istanbul'dan hergun deniz otobusu ve gemi seferleri yapilmakta olup, haftasonlari ek seferler de konulmaktadir. Tekirdag - AvSa ve Sarkoy - AvSa seferi yapan buyuk motorlar da iki saatte adaya varmaktadirlar. omer Kaptan Gemisi'nin AvSa - Tekirdag - AvSa Seferleri omer Kaptan Gemisi her gun 16.00'da Tekirdag - AvSa, 11.00'de AvSa - Tekirdag seferi yapmaktadir. Tel: (266) 896 13 82 - (535)779 97 75 ozkaptan Gemisi'nin Silivri - AvSa Seferleri Silivri'den hergun 16.00 da AvSa'ya, AvSa'dan hergun 11.00 de Silivri'ye sefer duzenlemektedir. Tel: (266)896 11 01 - (532) 599 26 77 Istanbul Deniz Otobusleri A.S. (Genel Mudurluk) Kennedy Cad. Yenikapi Feribot Iskelesi Eminonu - Istanbul Tel: (212)517 96 96 Fax: (212)517 38 00 Yenikapi: (212)516 12 12 Bandirma: (266)715 04 44 - AvSa: (266) 896 42 30/0 www.ido.com.tr Turkiye Denizcilik ISletmeleri A.S. (Genel Mudurluk) Rihtim Caddesi Merkez Han No:4 80120 Karakoy - Istanbul Tel: (212)249 92 22 Pbx - Fax: (212)249 53 91 Nobetçi Mudurluk: (212)243 68 73 / 244 02 07 / 249 18 96 AvSa: (266)896 13 04 - (266)896 30 44 www.tdi.com.tr AvSa'da Konaklama AvSa'da Sirin bir pansiyonda kalmayi duSunuyorsaniz sizi ALI BABA pansiyona bekliyoruz.. Denize 50mt. mesafede olup, odalarimiz 2 ve 3 yataklidir. Odalarimizin içerisinde duS tuvalet bulunmakta olup 24 saat sicak su mevcuttur. Oda sayimiz az oldugu için mutfaklarimiz muSterektir. Gerekli mutfak gereçleri bulunmaktadir. Sehir merkezine yaya olarak 15dk. uzakliktayiz. Sakin, huzurlu ve eglence dolu bir tatil geçirmek istiyorsaniz sizleri ALIBABA Pansiyona bekliyoruz.. Fiyatlarimiz kiSi baSi 5 temmuz ile 20 agustos arasinda 12.500.000TL dir. Rezervasyon için : 0266 896 21 26 Bu email bir defaya mahsus gonderilmiStir. verdigimiz rahatlik için ozur dileriz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Lopeth, 15 Temmuz 2005 21:10 tarihinde demiş ki: kars da bir yer biliyorum ama uyar mı ? loL E adam bulmuş gidin kalın işte Ani harabeleri.. vs.vs :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kars dediğiniz şehir varya türkiyedeki çoğu şehire güzellik ve gelişmişlik bakımından geride bırakır. Çok sefiorum karsı laf yok !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rearo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 peki antalya alanya bodrum taraflarında taksit yapan yer varmidir ? bide bilgi için telefon site flan verebilrseniz sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 olimpos'da kalmayı düşünürsen: biz 3 kişi gittik denize en yakın 2. pansiyonda günlük kişi başı 100 milyon verdik 6 gün kaldık. havuz filan yok ama. bungalowda kaldık yemekle filan süperdi. zaten sabah ve akşam yemeği dahil. ayrıca olimpos süper bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oha günlük 100 milyon mu lol 5 yıldızlı zilyon tane otel var o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Rearo, 15 Temmuz 2005 21:51 tarihinde demiş ki: peki antalya alanya bodrum taraflarında taksit yapan yer varmidir ? bide bilgi için telefon site flan verebilrseniz sevinirm burda herşey turla tur taksit yapıyo hemde çok ucuz yani 200 milyona gezer+otelinde kalırsın[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Aa bak bodrumda kaldığım bir apart otel vardı. Çok şirin bi aile işletiyor, fiyat süper ucuz. Odanda mutfağının olması yanı sıra, sabah kahvaltı, akşam yemek veriliyo, gayette güzel yemek yapıyor kadın. 2 tane oğlu var, küçük olandan uzak durmak lazım, büyük olanla sabaha karşı muhabbetler zevkli olabiliyor. Havuzu var. Bar'ı bile var. Halikarnasın üstünden çıkıp ilk sola dönüyorsun (aquapark'ın oradaki sapak), sonra sağdaki bakkalı geçtikten sonra yokuşu çıkıyoruz, sol yapıyoruz, park yerleri başladığında solumuzda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 zeytinburnu'nda bodrum katı var 50 milyon olursmu?[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bizde kal denize götüreyim seni günlük kişi başı 50[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kuşadası'na alalım sizleri :) ucuz ve güzel pansiyonlar var. google.com'dan gezi siteleri veya kuşadası pansiyon tipinde yazarsan çıkar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hmmmm pansiyonda havuz zor sorun o pansiyon istiyosan havuzu unutucan deniz yeter diyosan ayvalıkta 3 kişilik odada adam bası 10 milyona kalmıstrık 2 sene once gecen seende havuzlku bole otel gibi biside 4 kişilik odada adam bası 30 milyona mı ne kalmıstık gece basına ama yemek kahvaltı felan dahildi bodrumda[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kuşadasın-davutlarda 2 hafta önce 3 kişi tek odada günlük 1 ar milyondan kalmıştık otelin havuzu falan vardı davutlar-sitelerde shadow otel diye biyer otel çirkin de değildi memnun da kalmıştık.. istersen pm at daha ayrıntılı bilgi veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Apart otel denince aklıma "tatilde yemek yapmak" geliyor, korkunç!!! Oysa pansiyonda kalsan sabah çayın kahvaltın hazır... ooooh miss! Hem de daha ucuz ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar