Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panisyon - Apart Yardim

Rearo

Öne çıkan mesajlar

said:
Rearo, 15 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki:
black bu villalardan başka varmı :D

var çeşme taraflarında çok var...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen mail geldi spam..

AvSa Adasi

AvSa Adamiz, Marmara Denizinin guneybatisinda yer alan, Marmara Adalari adiyla anilan takimadalari oluSturan adalardan biridir. Yuzolçumu 20,6 km², kiyilarinin toplam uzunlugu 27,5 km'dir. Kuzeyinde Ekinlik Adasi, kuzeydogusunda Marmara Adasi, dogusunda ise Koyun Adasi ve PaSalimani Adasi bulunur. Takimadalar arasinda, kapladigi alan bakimindan, Marmara ve PaSalimani Adalarindan sonra gelir.

Eglence ve dinlence bakimindan eSsiz imkanlari bulunan adamiz, Istanbul'a 65 deniz mili uzakliktadir ve gemiyle 5 saat 45 dakikada, deniz otobusuyle 2 saat 45 dakikada varilabilmektedir.

Adamiz Erdek'e ise 18 mil uzaklikta olup, gemiyle yaklaSik 2 saatte ulaSilmaktadir. Yaz sezonunda Istanbul'dan hergun deniz otobusu ve gemi seferleri yapilmakta olup, haftasonlari ek seferler de konulmaktadir. Ayrica Tekirdag - AvSa, Sarkoy - AvSa seferi yapan buyuk motorlar da iki saatte sizi adamizin iskelesine ulaStirirlar.

AvSa Adamizin çevresi hemen hemen tumuyle plajdir. Marmara’da denize girilebilecek en temiz yerlerden biri AvSa Adasi'dir. Çok sayida otel, motel, pansiyon, restoran ve bar misafirlerimize hoS vakit geçirmeleri için hizmet vermektedir. Restoranlarda balik ve adamizin yerli yapim Saraplari tadilabilir. Gecelerimiz de oldukça renklidir. Çok sayida bar, disco ve restoranda canli muzik eSliginde eglence vardir. DolmuS usulu gezi motorlarimiz Ekinlik, Marmara Adasi ile Çinarli gibi ada koylerine turlar duzenlemektedirler.

AvSa'ya gelin, unutulmaz hatiralariniz olsun!

AvSa'ya UlaSim

AvSa'ya bir çok Sekilde ulaSmak mumkundur. Istanbul'a gemiyle 5 saat 45 dakika, deniz otobusuyle 2 saat 45 dakika uzakliktadir. Erdek'ten ise gemiyle yaklaSik 2 saatte ulaSilmaktadir. Yaz sezonunda Istanbul'dan hergun deniz otobusu ve gemi seferleri yapilmakta olup, haftasonlari ek seferler de konulmaktadir. Tekirdag - AvSa ve Sarkoy - AvSa seferi yapan buyuk motorlar da iki saatte adaya varmaktadirlar.

omer Kaptan Gemisi'nin AvSa - Tekirdag - AvSa Seferleri
omer Kaptan Gemisi her gun 16.00'da Tekirdag - AvSa, 11.00'de AvSa - Tekirdag seferi yapmaktadir.
Tel: (266) 896 13 82 - (535)779 97 75
ozkaptan Gemisi'nin Silivri - AvSa Seferleri
Silivri'den hergun 16.00 da AvSa'ya, AvSa'dan hergun 11.00 de Silivri'ye sefer duzenlemektedir.
Tel: (266)896 11 01 - (532) 599 26 77
Istanbul Deniz Otobusleri A.S. (Genel Mudurluk)
Kennedy Cad. Yenikapi Feribot Iskelesi Eminonu - Istanbul
Tel: (212)517 96 96 Fax: (212)517 38 00 Yenikapi: (212)516 12 12
Bandirma: (266)715 04 44 - AvSa: (266) 896 42 30/0
www.ido.com.tr
Turkiye Denizcilik ISletmeleri A.S. (Genel Mudurluk)
Rihtim Caddesi Merkez Han No:4 80120 Karakoy - Istanbul
Tel: (212)249 92 22 Pbx - Fax: (212)249 53 91
Nobetçi Mudurluk: (212)243 68 73 / 244 02 07 / 249 18 96
AvSa: (266)896 13 04 - (266)896 30 44
www.tdi.com.tr

AvSa'da Konaklama

AvSa'da Sirin bir pansiyonda kalmayi duSunuyorsaniz sizi ALI BABA pansiyona bekliyoruz..
Denize 50mt. mesafede olup, odalarimiz 2 ve 3 yataklidir. Odalarimizin içerisinde duS tuvalet bulunmakta olup 24 saat sicak su mevcuttur. Oda sayimiz az oldugu için mutfaklarimiz muSterektir. Gerekli mutfak gereçleri bulunmaktadir. Sehir merkezine yaya olarak 15dk. uzakliktayiz.

Sakin, huzurlu ve eglence dolu bir tatil geçirmek istiyorsaniz sizleri ALIBABA Pansiyona bekliyoruz..

Fiyatlarimiz kiSi baSi 5 temmuz ile 20 agustos arasinda 12.500.000TL dir.

Rezervasyon için : 0266 896 21 26

Bu email bir defaya mahsus gonderilmiStir. verdigimiz rahatlik için ozur dileriz..

[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********

Sosyal ağlarda paylaş

Kars dediğiniz şehir varya

türkiyedeki çoğu şehire güzellik ve gelişmişlik bakımından geride bırakır.
Çok sefiorum karsı laf yok !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rearo, 15 Temmuz 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
peki antalya alanya bodrum taraflarında taksit yapan yer varmidir ? bide bilgi için telefon site flan verebilrseniz sevinirm

burda herşey turla
tur taksit yapıyo
hemde çok ucuz
yani 200 milyona gezer+otelinde kalırsın[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Aa bak bodrumda kaldığım bir apart otel vardı.
Çok şirin bi aile işletiyor, fiyat süper ucuz.
Odanda mutfağının olması yanı sıra, sabah kahvaltı, akşam yemek veriliyo, gayette güzel yemek yapıyor kadın.
2 tane oğlu var, küçük olandan uzak durmak lazım, büyük olanla sabaha karşı muhabbetler zevkli olabiliyor.
Havuzu var.
Bar'ı bile var.

Halikarnasın üstünden çıkıp ilk sola dönüyorsun (aquapark'ın oradaki sapak), sonra sağdaki bakkalı geçtikten sonra yokuşu çıkıyoruz, sol yapıyoruz, park yerleri başladığında solumuzda kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmmm
pansiyonda havuz zor
sorun o
pansiyon istiyosan havuzu unutucan
deniz yeter diyosan

ayvalıkta 3 kişilik odada adam bası 10 milyona kalmıstrık 2 sene once

gecen seende havuzlku bole otel gibi biside 4 kişilik odada adam bası 30 milyona mı ne kalmıstık gece basına
ama yemek kahvaltı felan dahildi bodrumda[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

Apart otel denince aklıma "tatilde yemek yapmak" geliyor, korkunç!!!
Oysa pansiyonda kalsan sabah çayın kahvaltın hazır... ooooh miss! Hem de daha ucuz ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...