Grudge Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 cuma oynuyo muyuz?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 cuma saat 1-3 arası termodinamik sınavım var. Entropi deyince hala aklıma doomguardlar geliyor senin yüzünden grudge :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 cuma aksam 20:00 de enstrumantasyon sinavim var malesef...[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ee ne zman oyun?[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pazar?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 evet pazar...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o zaman her zmanki yerde ve saat te[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 genjuro benim zarlar sende kalmış galiba şu turuncu zımbırtının içindekiler...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider [Bu mesaj Grudge tarafından 29 Ocak 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 okudum ve tasdik ettim.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 evet zarlar bende...[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 olayları bugün yarın yazarım(wow wow wow wow) ama "symbol of death e nah çekmek" kavramıyla bizi tanıştıran genjuro ya teşekkür ediyoruz... :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 valla yazın ya ne zamandır ii bi journal okumadık !!![signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 anlaşıldı... 20 milyon altınlık işin içine ettiğimiz için bu hafta grudge'dan bize xp yok :D[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bu arada bence bu haftaki yaziyi ben yaziim jaan? Gercekten bizim xp ler nerde?[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1800 xp ariel'e extra 2700...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 herkese 1200 mü? jaan 6. level. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider [Bu mesaj Grudge tarafından 31 Ocak 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Aslinda horace biz almamiz gerekeni almiyoruz Grudge duruma gore bize 1/4 exp veriyo cunku sole kisa bir hesap yaparsak 2 tane CR5 1 tane CR6 nin xp si 2700 degil Neyse bence fazla bi sorun yok yavas level atlamamizi istiyo adam iste napalim...[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Bu arada level 7 olmusum :) [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 31 Ocak 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: GenjuroXXX, 31 Ocak 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Bu arada bence bu haftaki yaziyi ben yaziim jaan? Gercekten bizim xp ler nerde? e hala bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yok jaandan cvp gelmedi o yuzden yazmadim[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 jaandan niye cevap gelemdi çünkü full sınavları vardı ayrıcana arta kalan zamanında wow oynuyordu. böle şahsiyetsiz biriyim ayrıcana :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bu mmorpgler ne rezil bişeydir yaw? kimse bişey yazmıyo. burda söylemesek yarın oyun olduğunu da unutursunuz allah bilir. ps: hava muhalefeti yoğun olursa sakata gelebiliiz...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya ben yazdim bisiler ama sadece su tutsak alindiklari yer varya dierlerinin oraya kadar[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 az önce baktım kar yağıyor? yarın sabah feci kar olabilir? (böle giderse) ne diyorsunuz? ben wow a döneyim :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben mmorpg diilim.[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar