Hamatula Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 jaan invisible büyüsüne maruz gibi hissettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benim durum bi miktar sakata geldi. su an okuldayim. pazartesi gunu teslim etmem gereken bi odev oldugunu farkettim. ayrica final haftasinda oldugumuz icin haftasonu disinda ona vakit ayirabilitem yok... [Bu mesaj Grudge tarafından 15 Haziran 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İyilik sağlık hamatula, sen nasılsın (eheh bi sallasaydınız adamı..) Ayrıca bakıyorum üzerimizdeki lanet hala kalkmamış, neyse benden kaynaklı olmadığını öğrendim en azından. Bence Jaan ı Asmodeus'a kurban edelim, belki bi düzelme olur. Olmazsa da sağlık olsun artık :horace: Bu arada nasılsınız millet? Bi toplaşın da ben de görmeye geliyim sizi. Özledim valla :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 greater invibility ....:P sağ olasın axe...bu arada sen nerdesin ki yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hamatula gördük seni :-p iyi diyon güzel diyon da lanetliyiz be güzelim :) neyse şu sınavlardan sonra bişeyler olacak sanırım. bi sabır :)[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben şu anda İstanbuldayım. Pazartesi bütlerim başlıyor, 10 temmuzda(evet) bitiyor. Arada sürekli git-gel yapıcam tabi. Ayrıca haziranın 20küsurunda da yaz okulu başlıyor. Okulu uzatmamak için son çabalarım, bakalım ne olacak. Asmo'yu beğenmediyseniz başkalarına da kurban edebiliriz Jaan'ı :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Loviatar nasıl olur? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu arada Grudge ....Fr mı oynuyorsunuz?kimler var (dı) karakterler neydi..bi bahsetsenize...remove curse scrollu bulursak bende katılabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 şimdi ilk sayfaları okumak gibi bir eziyet çektirmeyin bana:) son durumu öğrenmek istiyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 birinin bana anlatması lazım önce :-p ya planescape oynuyoduk işte. sonra bard sattı...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 katılabilirmiyime cevap ver :) ...bir de sağ ol ..güzel anlattık ..bard satmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu gidişle yakında yandan yemiş warrior da satacak...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 misal bu hafta oyun olursa muhtemelen hilmend nehri kıyısındaki leşkeri bazar sarayında falan geçer olaylar... haritada göster desen gösteremem ama neden/nasıl inşa edildiğini, plan şemasını, süslemelerini falan tasfir edebilirim size :-p isfahan mescid'i cumasını da kullanabiliriz... ps: bu nası iş? liseyi de geçtik orta okulda mıyız a.k.? bana ne gaznelilerin 1000 sene önce yaptığı, 1000 km yakınından geçeceğim şüpheli saraydan?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider [Bu mesaj Grudge tarafından 17 Haziran 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende sen ayakta dururkene vücudunun topuklarına göre atalet momentini hesaplayabilirim ne olmuş...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dm tembel oyuncular tembel nasıl olacak bu iş bu arada selam hamatula selam axe. oynasanız da oynamasanız da (olur da toplanırsak) ziyarete gelin. özledik be yav oyuncular ben, jaan (makina mühendisi), genjuro ve horas satışçısı bi tüyo vereyim bu arada, bizim tembel dm bunalmış iyice. aslında birileri bi oyun açsa hemen bu oyunu satıp oraya oyuncu olarak atlıycak. benden duymuş olmayın[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 OYUUUUN OYNAAAAT GRUDGE YETEEER PATLATMA BENIIII DARALDIM ULEANNN SABAHTAN AKSAMA ANARCHY ONLINE ZOKTURTMA PUKOMONUNAAAAA!!!! O_o!!![signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya. küçük bi oyun yapsak ya. magic dmlik yapsa. ben halfmino monk olsam. :([signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende aradan bı yerden kaynasam...[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 horace kafa karistirma :P sadece kalp masazi lazim bize su anda yakinda canlanacaz yine ben inaniom :D[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yok bizden cacık olmaz :=)[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla sen den cacik olmaz jaan dan acur benden hiyar tursusu olur * AO ile WoW u bi biraksak* :D[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 meciki kim kaybetmiş de sen bulup dm yapıyorsun horace?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Öss'den yırttım, ben de katılmak istiyorum. Denyo dm sattı, bastı gitti yaban ellere okumaya, kalan elemanlar "bıraktık biz ferepeyi, süperiz" dedi. Kaldım bir başıma. 1 senedir elimi sürmedim, toplanırsanız ilk önce bi gelip izlemek isterim. Bir ısınayım da sonra olur belkim. Tabi alırsanız:) Oyuncu olarak tecrubem var iyi kötü, ama kural bilgim zaten azdı, şimdi iyice kötü.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu pazar efet efet bu pazar... yeni oyuncu istemiyom şu an horaşa-sama elin esnafına (ağır mı oldu? yok yaw adam resmen satıyo işte :-p) bize oyun oynat diceene kendi oyununa gel Genjuro, AO yu bırak:-p. benim ACC bloklu şu an zaten. bi süre dokunmayabilirim. netim de bi acayip... karakter kaatlarınızı toparlayın nerde oynicaamıza karar verelim yeni bi campaigne başlar gibin başlayalım bu kadar...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 O_o!!!![signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar