Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiz arkadasinin ailesi ile tanismak

turambarturin

Öne çıkan mesajlar

kız istemeye gitmek gibi oluyor , aile olmadığı için acayip geriliyo insan :P

ben iki büklüm oturmuştum uslu çocuk edasında...sonradan öğrendiğime göre uyuz olmuşlar dış görünüşümden dolayı , üstümde klasik Death tişörtü vardı...makul bir kıyafetle gitmek lazım , kot pantolon - gömlek ikilisi mesela...[signature][hline]peace!
Sosyal ağlarda paylaş

Öcü değil onlar ya korkmayın:). Ben ebeveyn muhabbetlerini ve o yaş gurubundaki insanları çok severim, belki o yüzden rahat oluyorum hep. Ne kadar sıcak davranırsanız, o kadar kız arkadaşınıza özgürlük kazandırırsınız:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu yaşıma geldim hala korkarım aileyle tanışmaktan (-:

Gerçi aileler beni genelde severler ama, her zaman için senin aileyi sevmeme olasılığın da vardır. Dünya üzerinde cidden çok fazla garip insan var[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

ehah benim kız arkadaşlarımın babaları hep egzantrik insanlardı. bitanesi beni görmezden gelirdi. bitanesi inanılmaz severdi. biri görüşmememiz için her haftasonu biyerlere gezmeye götürürdü ailesini. anneler sever ama beni genelde, güvenirler. ne de olsa en sevecen halimizi takınıp gidiyoruz :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

acayip zevkli bir olay. belki de ben insan canlısı olduğum içindir. şimdiye kadar ki bütün kız arkadaşlarımın aileleriyle tanıştım hatta akşam yemeğe bile gittim. sadece bir arkadaşımın babası surat yapmıştı. diğerleriyle baya hoş sohbetlerimiz bile olmuştu. hatta birisiyle oturup karşılıklı içmiştik bile. çok güzel bir duygu herkese tavsiye ederim. hiç olmassa birlikte olduğunuz insanın ailesinin nasıl olduğunu öğreniyorsunuz. ayrıca sizde kız arkadaşlarınızı ailenizle tanıştırın. güzel şeyler bunlar...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

mumkunse ailen,n babası evde deilken "bonepart oglum cık yukarı borek yaptım 2 dilim ye ole gidersin diyen " xxx teyze modeli aile ile tanısmak guzeldir
oteki turlu babam senne tanısmak istiyo derse
bende babamı devreye esokarım
ne isim war ya beim o amcanın yanında ezicek simdi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Sosyal ağlarda paylaş

Haftasonu için erkek arkadaşım bizdeydi.Babam gayet sakindi.(ilk izin verdiğinde bende şaşırdım).Ama çok güzel bir haftasonuydu.İkizide gayet memnun kaldılar.Hatta babam bana teşekkür etti ve erkek arkadaşımı eve çağırdığı için pişman olmadığını belirtti.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Sosyal ağlarda paylaş

ooo ben ilk abisiyle tanıstıgımda ellerım bana fazla gelmişti.cebıme koysam artıs olucak bacaklarımın ustune koyarsam sut cocugu gıbı olucam bende keseyim koldan kurtulayım falan demıstım ama sımdı... :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...
Sosyal ağlarda paylaş

kız ark.ımla cıkarken 4 ay boyunca tanı$tırmayı bırak annesıne ne adımdan ne de ılı$kıden bahsetmı$ ama bı 3 hafta ayrıldık o sıra anlatmı$ ı$te ayrılıgı vs. $uan kadının gozunde ba$du$manım =p eskıden sölerdım hep tanı$tır dıye $ımdı ıse benden uzak allaha yakın olsun dıyorum =P[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...