turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Walla ben yeni yasadim, fena ezildim buzuldum... sizin de boyle anilariniz varsa buraya yazar misiniz?[signature][hline]*Don't war, Make Love* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben tüm kiz arklarimin ailesi ile tanismak isterim ama beni kimse tanistirmadi daha :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kız istemeye gitmek gibi oluyor , aile olmadığı için acayip geriliyo insan :P ben iki büklüm oturmuştum uslu çocuk edasında...sonradan öğrendiğime göre uyuz olmuşlar dış görünüşümden dolayı , üstümde klasik Death tişörtü vardı...makul bir kıyafetle gitmek lazım , kot pantolon - gömlek ikilisi mesela...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 annesiyle hesap odeme kavgasi yapmistim bende dfgsfdg[signature][hline] ()'.".'() ( (T) ) (..).(..) (,,,)(,,,) Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben erkek arkadaşımın ailesinin yanında çok gerilip ya hep gülümsüyodum ya da konuyla ilgisi olmayan şeyler söylüyordum. geçenlerde taşındılar beni oturmaya çağırdılar ne olduysa o gün rahatladım artık çok sakinim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hiç okadar yakn iliskim olmadi ama isterdm ya guzel olurdu rahat olmak lazm heralde ve death t-shirtulye gitmek yapilcak en kotu sey tabiki[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Öcü değil onlar ya korkmayın:). Ben ebeveyn muhabbetlerini ve o yaş gurubundaki insanları çok severim, belki o yüzden rahat oluyorum hep. Ne kadar sıcak davranırsanız, o kadar kız arkadaşınıza özgürlük kazandırırsınız:D.[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben bu yaşıma geldim hala korkarım aileyle tanışmaktan (-: Gerçi aileler beni genelde severler ama, her zaman için senin aileyi sevmeme olasılığın da vardır. Dünya üzerinde cidden çok fazla garip insan var[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Düşünsene sevgilinin ailesi ile tanışmaya gidiyorsun oda ne sevgilinin kardeşi sevgilinden önceki kız arkadaşın vışşşşşşşşş[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ehah benim kız arkadaşlarımın babaları hep egzantrik insanlardı. bitanesi beni görmezden gelirdi. bitanesi inanılmaz severdi. biri görüşmememiz için her haftasonu biyerlere gezmeye götürürdü ailesini. anneler sever ama beni genelde, güvenirler. ne de olsa en sevecen halimizi takınıp gidiyoruz :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yazmayın böyle şeyler anılarım depreşiyor, sağlığım bozuluyor.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 benim kız arkadaşımın annesi seviyor beni de babasıyla pek hoş değil aramız :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 acayip zevkli bir olay. belki de ben insan canlısı olduğum içindir. şimdiye kadar ki bütün kız arkadaşlarımın aileleriyle tanıştım hatta akşam yemeğe bile gittim. sadece bir arkadaşımın babası surat yapmıştı. diğerleriyle baya hoş sohbetlerimiz bile olmuştu. hatta birisiyle oturup karşılıklı içmiştik bile. çok güzel bir duygu herkese tavsiye ederim. hiç olmassa birlikte olduğunuz insanın ailesinin nasıl olduğunu öğreniyorsunuz. ayrıca sizde kız arkadaşlarınızı ailenizle tanıştırın. güzel şeyler bunlar...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bende rahat olamamisimdir hic. ama gercekten bu tur iliskiler olmasi gereken seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ben kız arkadaşlarımın ailesiyle tanıştıktan sonra benide ailelerinden biri gibi görüyorlar. Hiç rezil olmadım şuana kadar :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 mumkunse ailen,n babası evde deilken "bonepart oglum cık yukarı borek yaptım 2 dilim ye ole gidersin diyen " xxx teyze modeli aile ile tanısmak guzeldir oteki turlu babam senne tanısmak istiyo derse bende babamı devreye esokarım ne isim war ya beim o amcanın yanında ezicek simdi[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Haftasonu için erkek arkadaşım bizdeydi.Babam gayet sakindi.(ilk izin verdiğinde bende şaşırdım).Ama çok güzel bir haftasonuydu.İkizide gayet memnun kaldılar.Hatta babam bana teşekkür etti ve erkek arkadaşımı eve çağırdığı için pişman olmadığını belirtti.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ooo ben ilk abisiyle tanıstıgımda ellerım bana fazla gelmişti.cebıme koysam artıs olucak bacaklarımın ustune koyarsam sut cocugu gıbı olucam bende keseyim koldan kurtulayım falan demıstım ama sımdı... :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 metboycuğum canım babasıda sever seni ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Benimde kız arkadaşlarım ailesiyle tanıştırmadı bi gün gidip zorla tanışacam :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 şuana kadar ne kımsenın ailesıyle tanışdım nede aileme birini tanıştırdım.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 gereksiz ve yanlış bi iş.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kız ark.ımla cıkarken 4 ay boyunca tanı$tırmayı bırak annesıne ne adımdan ne de ılı$kıden bahsetmı$ ama bı 3 hafta ayrıldık o sıra anlatmı$ ı$te ayrılıgı vs. $uan kadının gozunde ba$du$manım =p eskıden sölerdım hep tanı$tır dıye $ımdı ıse benden uzak allaha yakın olsun dıyorum =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: twistedemo, 12 Temmuz 2005 20:56 tarihinde demiş ki: metboycuğum canım babasıda sever seni ; ) aha te$his ettim bu zeynep ahah.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar