Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hele çıhsın bi baharız olm. gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben veririm 15$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Çıksın bakarız ya. Aylık yeni hikaye vs. ekledikten sonra single'a 15 dolar verilebilir çok rahat. Çöp dlclerden daha iyi olur hatta eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ben Seni ne kadar çok Sevmiştim Revan abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Şu fanartı gördüm Kotor 1 i yeniden kurdum. 3ü niye gelmedi bu oyunun ya. Sonu da gayet açıktı. Offffff of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 single değil multi bi kere oyun , çoklu konuşma seçenekleri var. yanımdaki elean laga luga yaparken ben araya girip günü kurtarıcam evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://lparchive.org/Knights-of-the-Old-Republic-II/Update%2058/ lan handmaiden kreianın kızıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Abi çok uzatma bi teori o. Yani olabilir tabi de, handmaiden kreia dialoglarında hiç hint yok buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bu oyun için lucas kreia ve exile dan hoşlanmamış o yüzden rushlamış diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Starwars'un evil vs. good temasına aykırı bi oyundu evet, Lucas'ın bu yüzden Avellone'u hiç sevmediği falan da söylenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kızı lan işte bide swtor zaten kotor2 yi retconlamıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 axedice said: Abi çok uzatma bi teori o. Yani olabilir tabi de, handmaiden kreia dialoglarında hiç hint yok buna. uzatma diil baya baya iyi bir teori o kotor 2 hikayesi ve karakterleri, 6 film + kotor'un hepsini toplayip koydugu icin hoslanmamis olabilir tabii lucasarts, ama acele ettrilmesinin nedeni daha cok "christmas'a yetistirelim de daha cok adam sagalim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 http://i54.tinypic.com/htuukm.jpg şunu da koyıyım da format falan atarsam bulması kolay olsun unfunfunf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kotor 1 > kotor 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 sen fps oynamaya devam et asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Silphatos said: kotor 1 > kotor 2 lolol. kotor 1 in kotor 2 den tek iyi yanı Revanın bir karakter olarak Exiledan daha oturmuş olmasıdır. Kotor 2 kalite olarak extended universeteki kitaplardanda kotor 1 dende filmelerdende çok üstün. Kreia bildigin sw evrenindeki en gerçekçi karakter, tabi Sw evreninde Force u öldürmeye çalışacak kadar testisleri büyük tek karakter olmasıda önemli. hatta ve hatta Kreia imparatoru döver diyorum. ps: off tmm aquila düzelttik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 kotor1'den çok daha fazla zevk almıştım abi ben, kotor 2 böyle dandik yapay bi oyun gibiydi senaryosu, gameplay ve grafikleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Soimyr said: Kotor 2 kalite olarak kotor 2 dende her yandan çok üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 soldaki büyük harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 BU NIYE YOK OLM STEAMDE?!?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Silphatos said: kotor1'den çok daha fazla zevk almıştım abi ben, kotor 2 böyle dandik yapay bi oyun gibiydi senaryosu, gameplay ve grafikleriyle. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Soimyr said: kotor 1 in kotor 2 den tek iyi yanı Revanın bir karakter olarak Exiledan daha oturmuş olmasıdır. http://www.godlikeproductions.com/sm/custom/chalcqhe.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Kotor 2'deki karakterler, Lucas'ın evren için yarattığı karakterlerin toplamından daha oturaklı ve derin büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 KOTOR 1, KOTOR 2 kardeştir, ayrım yapan kalleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar