ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bah Academy'yi Jedi Knight saymıyok bizB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bone said: bu arada eski bir mesaj farkındayım ama... : Knights Of The Old Republic vs Dark Forces Dark Forces II: Jedi Knight Jedi Knight: Mysteries Of The Sith Jedi Knight II: Jedi Outcast Jedi Knight: Jedi Academy mu yapmış oluyor burda sam? Kyle Katarn'a laf yok. ayıp. bilgisayar oyunları diyor sw oyunları demiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 academy serisi diyor, bilgisayar oyunları veya tüm sw oyunları demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bu arada Kotor 2 oynamış ve hatırlayan varsa (gerçi şimdiye kadar sorduklarıma cevap veren olmadı henüz) bir soru daha soracağım, Bu handmaidenlarla veya mandalorianlarla düello yapıyoruz ya bazı yerlerde. Force'a abanmış Jedi Counselar'la onları yenmemiz mümkün değil di mi? İlla Jedi Guardian ve str kasıp mı gitmemiz gerekiyor o kısımlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Team gizkanın restoration project hala bitmedi, its coming when its done geyiğini döndürüyorlar. O giriş sayfasındaki beta client sadece closed beta için, sanırım dışardan kayıt almıyorlar. Ana sayfalarındaki dosyalar da oyunla birlikte gelen ama oyuna eklenmeyen ses dosyaları vs. HK47nin, Atton un geyik muhabbetleri falan vardı komikti baya. O hth combatları yenebilmek için guardian falan olmak lazım evet, ben de counsellorla oynarken jedi yapamamıştım maidenı. Mandalorianları tam hatırlamıyorum ama silah kullanmak serbestti sanki ordaki duellarda. Melee karakter her türlü eziyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Restoration project çok uzun zamandır var da ne zaman closed beta oldu ? Ben aylar önce yanlış hatırlamıyorsam 100-150 mb arası bir batch fix yükleyip oynamıştım. Gerçe link 4chandandı. Beta testerın birinin sızdırdığı birşey de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yutupta handmaidenları nasıl yenebileceğinin videosunu gördüm, ağzım açık kaldı. hiç öyle düşünmemiştim. oyunda combatlar senin seviyene göre ayarlandığından, ne kadar level kasarsan kas oyunun zorluğu değişmiyor. karakterin kılıcını felan da kastım jedi guardian'ım, ama ısrarla yenemiyorum 5 tanesini. ben de oturup videodaki taktiği yaptım (push yoktu). aslında kapıştığın adamları ring dışına itip oyunu kazanmak mümkün, ama hiç böyle düşünmüyor insan, "handmaidenları yenecen" diyince direk hp'lerine odaklanıyorsun. npc'leri jedi'ya dönüştürme işi var. ama lvl 1 jedi olarak başlıyorlar, ve normal jedi'lardan çok daha az force'a felan sahipler. acaba bunları jedi'ya çevirmek gerçekten işlevel mi? bir de anket babında olsun: 1- yanınızda bulunduracak stat bolluğu olan en güçlü iki npc hangisidir? 2- yanınızda bulunduracak dialog bolluğu olan keyifli iki npc hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 iki oyunda da hk-47 nin uzerine npc yoktu, adam gibi influence alip cenesini acarsaniz oyun boyunca neredeyse hic susmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ben guardian olarak oynarken handmaidenların tozunu atmıştım, full flurryle girince patır patır iniyorlar. Npcleri jedi yaparken bi trick var, illa çeviricem diyorsan lvl atlatmıyorsun. Jedi yapabilecek influencea sahip olduğunda yüksek lvl jedi olarak başlıyorlar. Ben mira dışında kullanmadım, zaten onu da pek tercih etmedim oynarken. En işe yarar ve en sağlam dialogları olan npc Kreia tabiki. Her gezegende her yerde bi muhabbeti var nerdeyse. Zaten mentor ve sabit npc diye düşünmüşler onu galiba. %5 xp bonus da cabası. Hk47 çok bomba eleman evet ama dark side lazım onun influence için, light oynarken pek yüz göz olmuyor. Benim genelde tercihim düz jedi olduğu için visas marr oldu. Mandalore ve Baodur da fena değildir. Özellikle robotlara göre çok daha sağlam combata girdiği için trap vs. skillleri isteyen bölümlerde baodur tercih ettim. Bide seslendirmesi cidden imba olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Visas Marr > * Yeni fetish başlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 axedice said: Ben guardian olarak oynarken handmaidenların tozunu atmıştım, full flurryle girince patır patır iniyorlar. nasıl oluyor o, türlü türlü şey denedim ama olmadı. master flurry var, tek kılıç denedim, çift kılıç denedim,str 18, bonuslarla birlikte 21 olmuştu. vuruyorum, yarısı miss gidiyor, ben birini öldürene kadar benim canın 1/4'ü de gidiyor. belki de benim hatam treat injury'nin sıfır olmuş olması olabilir. heal pack 10 hp iyileştiriyor sadece. o da, kendimi heal edene kadar 40 hp yemiş oluyorum, 10 hp hiç bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 5 kişi birden gelince medpack gerekebiliyor evet, bide bundan sonra illaki fulle treat injuryi. Oyunun sonlarına doğru bi iki yerde çok işine yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 şu herşeyi anlatıyor herhalde hehe http://fromearth.net/LetsPlay/KOTOR%202/intro/img-2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bi arkadaş said: Arkadaşlar KOTOR 2 nin Nar Shaddaa bölümünde takıldım. Sebebi gereken görevi vermiyor olması. Oyunda yapacak bir şey kalmayınca bi kaç tam çözüme göz attım, orada yazdığına göre Ebon Hawk'a saldırı olduktan sonra (içeri adamlar giriyor falan) bize bi görev verilecek ve biz Nar Shaddaa Docks'ta bulunan bara gidip oradaki "Private Lounge" girecez. Ne yazıkki bu görevi alamıyorum ve daha önceki savelerin üzerine oyun kaydettim. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 reroll. gg qq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bitireli yıllar oldu ama hatırladığım kadarı ile adamlar ebon hawka saldırınca bende gemiye girip onları kesmiştim ondan sonra ne oluyodu hiç birini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://www.deadlystream.com/forum/f123/tsl_restored_content_mod-ver1-4-ready-339.html şu restoration moduna bakan oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben bakcaktım dao yunu çalıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ne guzel oyun serisiydin sen.. Adam gibi Master-Apprantice.. Adam gibi Usta..(babaneme benzemesi sevgimi bi kat daha arttiriyor) Adam gibi Kotu-Iyi adamlar.. Kotor 3 istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mmosu geliyo zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben 1'i 2den daha cok sevdim ya. hem bastila vardı, zalbar vardı. cok iyiydi 1 yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kim aylık 15$ verir single-player oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hala single player oyun diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar