Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow da karakter gelişimi

Itachi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Wow a başlamayı düşünüyorum, fakat en büyük sorun karakter gelişiminin yavaş olma ihtimali. Maximum ekim başına kadar oynayabileceğim sonra yine üni başlıyor vs vs..

Merak ettiğim günde yaklaşık 7 saat oyunla 3 ayda sağlam bir char yapılıp aynı zamande eğlenilebilinir mi ? Cevaplarınızı bekliyoruym
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle evet diyorum. karakter gelişimi kolay bence. (kendi adıma ben oyunda pek lvling kasmıyorum ve sık oyuna girmiyorum ama 7 gün oynama süresi ile lvl 60 olan bi koreli vardı :D tabii o koreli, sen türk standartlarına göre onu arttıracaksın biraz ;))[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

absolut doğru söylüyor. ben lvl 31'im. uzun süredir oynuyorum doğrusu ama hep level kasmıyorum. ama level kastığım zamanlarda çok çabuk lvl atlıyorum.
öncelikle lvl 30'a kadar en azından hep quest kasın. sonra farm yapılacak yerleri iyi ayarlamak lazım. bir de ben priest'im. instancelara girmek için çok beklemiyorum :)
haa oyuna az girdiğim içinde rested xp devamlı en az bir levellık birikmiş oluyo bende :D 2-3 günde 2-4 saat giriyorum ve bir level atlıyorum şu sıralar.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane karakterim var lvl 60.
rogue u 14 günde 60 ladım.
paladini 17 günde 60 ladım.
warrior 12 günde 59 yaptım ( sabaha 60)

Söylediğim zamanlar Oyunda harcanan zamanlar.

Tabii ilk lvl 60 olduğun gün üstündeki itemlar ne kadar iyi olur malüm.

Onun için warrior/rogue gibi itema ihtiyaç duyan classlar yerine mage gibi lvl 60 olduğun gibi 1-2 instance yapıp PvP yapabileceğin karakter seçmen daha yi olur bence.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

O korelinin ss'sini görmüştüm mage forumlarında wow-eu'nun. 7 gün 13 saat yazıyordu. Tabi o adamın kim bilir kaç tane yan karakteri ve arkadaşı vardır lvl 60 ki onu kastırmışlardır, para, ITEM ve iksir yardımı falan yapmışlardır. Sonra düşündüm ve oyun içinde biraz deneme yaptımda bence o adam kesinlikle questsiz kasmış yani farming(?) yapmış. Ben quest yapardım ve oyun aşırı zor gelirdi, diger yakın dövüş classları hep daha hızlı kasardı bizden ama farming ile onlar kadar hızlı kasabiliyorum. Dungeon bile yapmasak olur yani çünkü ben artık dungeonda yapmıyorum çünkü dungeon yapcaam vakitte daha çok xp kasabiliyorum, dungeonlardan çıkan itemlerede önem vermiyorum çünkü ahden aldığım itemler lvling için yeterli. lvl 60 olduktan sonra ama item avına çıkarsın o kolay. muhim olan bir an önce lvl 60 olup oyunun asıl zevki olan raid, pvp, bg vb... şeyleri yapmak.

Kısacası ben lvling için her classa farmingi öneririm. haritalar var, guideler var hangi lvl için hangi haritalara gitmeli falan. Sürekli 2-3 lvl üstünü kesen bir karakter saatte 14k xp garanti... tabi lvl 15 felan olana kadar questler ile çok daha hızlı xp gelir falan filan...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk charın olduğunu dikkate alacak olursak elbette bu yazılanlar kadar hızlı ilerlemen pek mümkün değil, insan sırf karakter kasayım diye başlarsa hemen sıkılır oyundan. gezeceksin, dans partilerine katılacaksın vs vs, bir de mining, smithing profession kasarsan baştan daha da uzun eder. ben ilk karakterimi (paladin) toplam 1,5 ayda 60'layabildim, oyun içinde geçirilen zaman olarak da 20 gün müydü neydi..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stigmata, 06 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Bence en temizi, susuz sabunsuz instance.. Quest, hele hele tek basına çekilcek şey değil.

Giriyosun, item, para, makara, xp.. Ne ararsan alıp çıkıyorsun.

oda bi grind ama party elemanı bulmak her zaman munkun deyil bazen party ye girdigine pisman oluyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 06 Temmuz 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
CoH yeterince ömrümü yemişti benim, o kadar iğrenç bi lvl kasma zımbırtısı görmedim ben
wow a geldim allah gibi, gayette kolay kasılıyo

coh un tam acılımı ne ben cıkartamadım
diyer bir cok benzer oyunda oldunmu yuksek xp kaybı ile cezalandırılıyorsun onu biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ratrex, 06 Temmuz 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
said:
stigmata, 06 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Bence en temizi, susuz sabunsuz instance.. Quest, hele hele tek basına çekilcek şey değil.

Giriyosun, item, para, makara, xp.. Ne ararsan alıp çıkıyorsun.

oda bi grind ama party elemanı bulmak her zaman munkun deyil bazen party ye girdigine pisman oluyorsun

O konuda kesinlikle haklısın ama ben INSTANCE olayının daha verimli oldugunu söylemek istedim. O pişmanlığı bugune kadar yaşamayan yoktur heralde. Herkesin başına gelebilir.

Belli bir süre seninle birlikte aynı lvl' da olan insanlarla devamlı görüşüyorsun. Friend list gibi.. Kendini onlara göre ayarlıyorsun. En azından benim böyle takıldıgım 5-6 kişi var.

[Bu mesaj stigmata tarafından 06 Temmuz 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben 2 aya yakın kaçak serverlarda takıldım ondan sonra 1 ay da gerçek serverda gezdim yani ortamları biliyorum, o nedenle sürekli farming beni sıkmıyor.

grinding yaptığınız bölge derken bütün olarak haritayı kasdetmiyorum yanmi lvl 16 adam redridgede kasacak demiyorum lvl 16 adam redridgede lvl 18-19 bir mob türünün (mesela gnollar) bulunduğu bir köşeyi mesken edincek lvl atlayana kadar onları kesecek sonra lvl 19-20 mob arıycak başka bir köşede.

partilerden nefret ederim farmingde, saatte 10k xp kasarsınız farmingle anca. farming en hızlı solo kasılır, ve en iyi farmingi druid ve pala yapar diye düşünüyorum çünkü ben 3 enfazla 4 mob kestikten sonra mola su-yemek molası veriyorum ama paladin ve druid can dolduruyor o nedenle sabahleyin bir mageden 200-300 su alan bir pala veya druid daha hızlı xp kasar farming ile. ama priestler can doldursa nolur mage kadar hızlı kesemez mobları :P

ben farmingden çok memnunum, ne quest takip ediyorum ne quest alanlarına doluşmuş hordlardan etkileniyorum ne de quest partileri kurup xp paylaşarak yavaşlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Farming dedin mi mage rogue hunter ve warlock en hızlı diye biliyorum. Azharada ben 1-2 saat dinlenmeden kesebiliyorum yani sonucta tek yaptıgım pet attack serpent sting ve normal ok atışı. Mana hiç bitmiyor böyle olunca, mob basına 10 saniye 13 saniye zaman gidiyor, zırh eskimiyor. Tek sorun ok sayısı ve kısıtlı çantamız hunter olarak.
Hatta ğala ve druid en yavaş farm yapan sınıf diye biliyorum az damage verebildiklerinden.

[Bu mesaj Absolut tarafından 06 Temmuz 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...