Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Class Potansiyeli..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Paladinler 0.0 ben blizzin taa....
Artık buna göre biraz ayarlama yaparlar umarım...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Mage kral dedik zamanında dinleyen olmadı :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 02 Temmuz 2005 10:46 tarihinde demiş ki:
Paladinler 0.0 ben blizzin taa....
Artık buna göre biraz ayarlama yaparlar umarım...

Ne bekliyorsunuz ki?
"baba ben paladinim, rogue gibi dpsm olmasını istiyorum, priest gibi heallemek istiyorum, ha bir de heavy plate istiyorum, warriorlara göre armorumuz düşük kalıyor, 15k armor istiyoruz plix.."

Honor points !damage! üzerinden olduğuna göre, hunter mage ve rogue gibi damage dealer, ama kolay ölen classların ilk 3te olması doğal.
Paladini öldürmek 20dk sürüyor lütfen, classı oynamayı öğrenin, item kasın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stigmata, 02 Temmuz 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
Nerf nedir?
bir bebek modeli ya da markası (tam bilemiyorum)

mmorpglere özgü kullanımı: bir kesmin (bu durumda mage'lerin) güçsüzleştirilmesi, bazı yeteneklerinin elinden alınması, azaltılması[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

mage ile rogue almış başını götürmüş ya
paladin ile shaman niye öyle ezik kalmış anlamadım[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler şu platformda amaçsız ve sebepsiz kim daha uzaga işiyor tartışmaları daha fazla yapmıyoruz.
Bazı şeyleri kabul edin
Superiz.Harika oynuyoruz.
Alliancelar lame.
Hordelar cok ezik abi.

Yapılan topiclerde kuru gürültüden başka biryere varılmıyor.
Fenerbahce mi büyük Galatasaray mı büyük tartışmasından daha sonuçsuz kalıcagını bile bile sayfalarca yazmakta birşey ifade etmiyor.
Tekniksel,taktiksel tartışmadıgımız için hiçbi topicte belli bir fikir görüşürü olmuyor.

"Geçen 2 alliance gördüm kestim ikisinide hemen 1354 kişi cagırdılar lame abi adamlar.Horde rulzz"

"Horde lar ezik olm rogue lar hep arkadan saldırıyo.Shamanlar imba zaten."

sürekli basit kişisel örnekleri kaliteli,kalitesiz newbie veya gosu oyunculara baglamaya baslıyoruz.

Özetle başta belirttigim gibi.Topicigi açan arkadaş ve bu tarza bürünmüş diger oyuncular tekniksel,taktiksel horde alliance tartışması dısındaki her topic,post tarafımından editlenebilir ya da silinebilir.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

ııde olayın tadı ole cıkıo be eternal[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

olurmu yaw.işi dalgaya vurcan bı kere cıddı olmucan.=)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

pirvan gel sana acc yi verem benim paladinle oyna sonra gidip honor al. eğer birinci olabilirsen acc yi sana hediye edecem...

atıp tutma "oynamayı öğrenin" diye. En kral oynayna paladin bile olsa o listede mageleri ve rougelerı geçemez tamam ama 0.0 ne demek farkında mısın? bu iş artık oynatan playerin kontrolünde değil.

avrupa serverlarında bir tane paladin varmış lider öle diyorlar. hem amerika hemde avrupa serverlarında toplamda sadece 1 paladin. Sanırım suç oyunculardan çok blizzardın.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 02 Temmuz 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
pirvan gel sana acc yi verem benim paladinle oyna sonra gidip honor al. eğer birinci olabilirsen acc yi sana hediye edecem...

atıp tutma "oynamayı öğrenin" diye. En kral oynayna paladin bile olsa o listede mageleri ve rougelerı geçemez tamam ama 0.0 ne demek farkında mısın? bu iş artık oynatan playerin kontrolünde değil.

avrupa serverlarında bir tane paladin varmış lider öle diyorlar. hem amerika hemde avrupa serverlarında toplamda sadece 1 paladin. Sanırım suç oyunculardan çok blizzardın.

e pardond a paladin in amaci adam kesmek degilki.süper bir defansiniz var.dps niz artarsa durdurulamaz bir güc olmaz mi ?öldürülemeyen fakat öldüren bir class olur o zaman.
eternal da katiliyorum görüslerinde.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 02 Temmuz 2005 17:40 tarihinde demiş ki:

avrupa serverlarında bir tane paladin varmış lider öle diyorlar. hem amerika hemde avrupa serverlarında toplamda sadece 1 paladin. Sanırım suç oyunculardan çok blizzardın.

Hah.. Anlamadığınız şey işte bu.
Yok. Çünkü siz healer/support classınız. O anlamda işinizde iyisiniz. Gidip kafa göz yarayım 3k vurayım honor pointi abartayım diyorsanız.. Reroll.
Bu kadar basit. Baştan söylenmiş şeyler bunlar, iyi grupla dolaşacaksınız, o zaman honor point kasarsınız. Mesela günde 10 saat oynuyoruz ikimiz de. Ve iyi birer grup bulduk ve 6 saat grupta kastık. Sonraki 4 saat solo kasıyorsak, ben senden çok daha fazla puan yaparım. Dünyanın kuralı bu.
Ben hunter olarak kaç yıl boyunca LFG diye gezip grup bulamadıysam, siz de solo honor point sevdasını unutacaksınız.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!

[Bu mesaj Pirvan tarafından 02 Temmuz 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 02 Temmuz 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
öldürülemeyen fakat öldüren bir class olur o zaman.

eğer istatistik sonuçlarını yaklaşık doğru kabul edersek , bu şekildede ölen ama öldüremeyen bir sınıf olmuş paladin :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

Tanıdığım birkaç paladin var türk..
Hepsi ne yapıyor biliyor musunuz? Giriyor AVye solo, sonra karambolün arasına girip divine shield açıyor, consecration atıp 10sn sonra ölüyor.
Bu işlemi sabaha kadar yapıyor, sonra neden puan alamıyoruz diyorlar.
Oysa ben hayatımda sevilen ve iyi oynayan bir paladinin grup bulamadığını görmedim. Bu adamlar orda güzel bir grup oluştursa ve partisini hayatta tutsa, puanın dibine vururlar.
* *
Bir de şu var: Her classın bir yeri ve zamanı var. Dediğim gibi hunterlar nasıl instanceda yer bulamıyorsa, ya da 1on1 kapışmalarda bunalıma giriyorsa, 100v100 savaşlarda iyi olması doğaldır. Paladin de nasıl 1v1de daha iyiyse, 100v100de daha az avantajlı olmalıdır(akıllı paldin bunu da avantaj haline getirebilir dediğim gibi).
Ben herşeyde kral olmak istiom B@p ise muhabbet, wow değil uoya dönüp poisoner mage kasılır oside.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 02 Temmuz 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
Beyler şu platformda amaçsız ve sebepsiz kim daha uzaga işiyor tartışmaları daha fazla yapmıyoruz.
Bazı şeyleri kabul edin
Superiz.Harika oynuyoruz.
Alliancelar lame.
Hordelar cok ezik abi.

Yapılan topiclerde kuru gürültüden başka biryere varılmıyor.
Fenerbahce mi büyük Galatasaray mı büyük tartışmasından daha sonuçsuz kalıcagını bile bile sayfalarca yazmakta birşey ifade etmiyor.
Tekniksel,taktiksel tartışmadıgımız için hiçbi topicte belli bir fikir görüşürü olmuyor.

"Geçen 2 alliance gördüm kestim ikisinide hemen 1354 kişi cagırdılar lame abi adamlar.Horde rulzz"

"Horde lar ezik olm rogue lar hep arkadan saldırıyo.Shamanlar imba zaten."

sürekli basit kişisel örnekleri kaliteli,kalitesiz newbie veya gosu oyunculara baglamaya baslıyoruz.

Özetle başta belirttigim gibi.Topicigi açan arkadaş ve bu tarza bürünmüş diger oyuncular tekniksel,taktiksel horde alliance tartışması dısındaki her topic,post tarafımından editlenebilir ya da silinebilir.

Lmao...
Sosyal ağlarda paylaş

paladinin pvp deki sorunu dmg verememesi felan değil. grup savaşlarında ranged dmg verememesi ve teke tek de kaçan adamı yakalayamaması. yani paladinlerin pvp de eli kolu bağlı. havada oklar fire ball lar uçuşurken paladinler aval aval bakıyor. teke tekte uğraşıp düşmanın hp sini yüzde 10 a indiriyorsun blink sprint fear la kaçıyor adam gene aval aval bakıyorsun öyle.

blizzardda bunun farkında forumlarda açıkladılar, ileriki patch lerde bu noktaların düzeltileceğini söylediler.

said:
Pirvan, 02 Temmuz 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Bu adamlar orda güzel bir grup oluştursa ve partisini hayatta tutsa, puanın dibine vururlar.

pirvan işte kimse bunun farkında değil. niye yanıma dmg veremeyen class alıp cont pointimi bölüşüyüm diye düşünüyor. halbuki gruba alacağı bi healer onun alcağı HK yı iki ye katlar. ölmesi daha uzun sürer mezardan cesede koşup duracağına hayatta kalıp areasını ranged atağını yapmaya devam eder. hiç deilse dotladığı adamların öldüğünü görür.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca, ben arenada bir paladinle birlikte oynamıştım, benim targetlediğim adama paladin 5sn stun koyuyor o bende burst damage gidiyorum adama rahat rahat. Adam direk ölüyor zaten.
Unutmayın arkadaşlar, oyun yeni ve insanlar oynamayı, ne yapılması gerektiğini daha tam olarak bilmiyor. Zamanla her class ne işe yarar anlaşılacak.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...