Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Simitçiler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Antalyadaki simitciler bi farklı bağırıyo böle "simidi yeaaa"
"Gevrek-i simidiyaaaa" gibi bişi...çözücem ama çözücem[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
Yıllardan beridir simitçiler İstanbul'un ve fakirliğin simgesi olagelmişlerdir.
Simitler simit sarayı adlı dükkanlara girdi gireli ben simit yiyemez oldum. Belki de simiti yememin nedeni beni beş dakikalığınada olsa ufak bir İstanbul turuna çıkarmasıydı kimbilir...
Simitler...
Simitçilerimiz

Sözlerimi şair Şenol Behramoğlu'nun dizeleriyle sonlandırmak isterim.

Ve vapurun etrafında uçuşupta
Yırtınıp duran martı belkide hasret
Bir lokmaya...
Mesaj tarihi:
Sıktığının farkındamısın turbo...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Helal turbo bak duygulandırdın beni
Sen zamparanın neyi oluyosun?[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
bizim burda sultayyynieeea gevrekkiiee gib bişi diolar. bu furkana hastayım bilader ben.[signature][hline]Horrible, 30 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Ahah gta ile alakasını çözemedim ben ya. Kafasına esmiş öldürmüş sadece gta'yı çok seviyormuş. Çocuk annesine çiçek alsa sims oynamayı seviyor diye aldı demezsiniz ama :).
Mesaj tarihi:
gevrek vaa boyoz vadiyadiyaa
ve
Simidii gevrekciii seklindeki bagirislarini 1 senedir duyamadigim kisiler, ozlemisim be :/[signature][hline]Yap Yakışanı.
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 03 Temmuz 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
burdakiler simit demiyo başka bişi diyo

normalde simit demiyorlar simidi ye diye bağırıyorlar.

said:
kermit, 03 Temmuz 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
ekmek parası kazanıyo diye bi sürü insanı rahatsız etmek normal mi ?

pazar günleri yoldan geçen bir simitçiyi çağırıp, sabah kahvaltısında simit yemek kadar zevklisi var mı ki bundan şikayet ediyorsun :-P

şöförlerin inadına arabalarını "voorn" diye bağırtmasını, en ufak bir hadiseye korna çalmalarını, siyasilerin seçim turu edasıyla etrafta şarkılar türküler çalmasını veya araba konvoyuyla bip bip diye dolaşmalarını ve benzeri şeyleri es geçip,
tutup simitçilerin bağırmalarına laf ediyorsunuz :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Temmuz 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bonecrusher işçi ve köylünün yanında![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
Bizim buranın simitçisi apayrıdır. Her sabah önünde arabası, takım elbisesiyle bizim sokağa girer ve...:

Simiiieeyyt..Taze simiiit. Çıtır çıtır. Sıcak simiiieyyt!!
...
Taze simiiieeeyyt..
...
...
Abilerim, ablalarım. Aksaray istikametine doğru gidiyoruuum...
Tazee, sıcaaak siimiiiieeyyt..

Sözleriyle sokaktan ayrılır. İşine saygıldır. Yıllar boyunca hiç değişmemiştir. :D
Mesaj tarihi:
Bide şarkı söyleyip bağış toplayan duygu sömürücüsü körler var.
Gözlerini oymak isterdim ama kar etmez. Az önce ders çalışırken kurdular tezgahı başladılar çökertmeeden çıhtıda halilim
Hadi gelde ders çalış!

Baktım mesafe fazla uzaktı yumurta atmak için[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
  • Yeni Oluştur...