Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Element : Kadin Sembolu : WO Atom agirligi : 53,6 kg olarak kabul edilmis olup, 40 kg'' dan 200 kg''a kadar degisik cesitleri de bulunmaktadir. Bulundugu yerler : Dunya gezegenindeki tum kent ve kirsal alanlarda. Fiziksel Ozellikleri 1. Yuzeyi renkli film tabakasiyla kaplidir. 2. Degisik sicakliklarda kaynar. 3. Bilinen bir sebep olmaksizin donar. 4. Ozel ilgi gordugunde erir. 5. Dogru olmayan kullanimlarda isirir. 6. Islenmemis metalden siradan maden filizine kadar pek cok halde bulunur. 7. Dogru noktalara basinc uygulandiginda urun verir. Kimyasal Ozellikleri 1. Altin, gumus, platin ve kiymetli diger taslarla buyuk akrabaligi vardir. 2. Buyuk miktarlarda pahali maddeleri absorblayabilir. 3. Bir belirti gostermeksizin kendiliginden patlayabilir. 4. Sebepsiz yere cikip gidebilir. 5. Likitlerde cozunmez, fakat alkolle doyuruldugunda aktivitesi buyuk oranda artar. 6. Bilinen en guclu servet indirgeyici ajandir. Genel Kullanim Alanlari 1. Genelde süs olarak. 2. Rahatlatmada buyuk yardimi olabilir. 3. Cok etkili bir temizleme ajani olarak. Testler 1. Saf numunesi dogal halde bulundugunda rengi parlak pembeye doner 2. Daha iyi bir numunesi ile kiyaslandiginda rengi yesile doner. Potansiyel Tehlikeleri 1. Tecrubesiz ellerde cok tehlikelidir. 2. Birden fazlasiyla ilgilenmek yasal olmadigi halde, degisik mekanlarda ve birbirleriyle direkt temasa gelmelerini engelleyecek onlemleri alarak bu yapilabilir[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hehe basınç=ürün olayına koptum.[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 güzel.. değişik bir yaklasım..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bunları biliyoduk zaten.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Güzelmiş..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 basınc urun guzel gerisine pek gulmedim deişik bi bakış açısı :) fake de gelmiş hemen :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu arada ekşi sözlükten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Guzelmis bea thanx ama biraz ek$i kokuyo gibim[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ekşi'den öte sanki yıllar önce görmüştüm.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: insight, 28 Haziran 2005 02:43 tarihinde demiş ki: Guzelmis bea thanx ama biraz ek$i kokuyo gibim bozulmuş sanki [öegh] uykudandır.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yok ekşiden diilde bi site de görmüştüm siteiyi unuttum ama bulursam kaynagı yazarım..ekşide varsa da kusura bakmaıyın..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben bunun fblisini gormustum fbyle dalg gecmek için[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hatırlatma oldu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben kadın olsam gelir sizi döverdim :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 alkolle dyurulma hadiseside cok ii olmus bence:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 cansıkmaya başladı bu kadın uzerine topicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ya ne bu sürekli kadınlarla ilgili topic açılıo.Sanki öcü kadınlar ya.Birazcık aynaya bakarak topic açsanız diorum...Bence bu iş geyikten çıkmaya başladı...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aynen, sanki kendileri matah bişeyde gelmiş kadınlara laf atıyorlar. Benzetilmedigimiz bi kopek kalmadı galiba? Topici acan arkadasa soruyorum sana basınc uygulanınca sende urun veriyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 nedir bu formulüzasyon uğraşımınız. ne alıp veremediğiniz var bizle anlamıyorum. emin olun sizden de uygun basınçta değişik ürünler almak olası.[signature][hline]"You take the blue pill -- the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill -- you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes." The Matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu degişik ürünler derken neyi kasdettin..?.:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hehe guzel olmus[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sen neyi kastettiysen onu kastettim. Sanırım seni leylekler getirmiş, baksana bu kadar basitleştirdigine gore olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: dory, 28 Haziran 2005 15:09 tarihinde demiş ki: aynen, sanki kendileri matah bişeyde gelmiş kadınlara laf atıyorlar. Benzetilmedigimiz bi kopek kalmadı galiba? Topici acan arkadasa soruyorum sana basınc uygulanınca sende urun veriyor musun? Evet tabiki:Bizim zaten doğustan gelen basınclı su fıskırtıcımız var :D [Bu mesaj Phrexian tarafından 28 Haziran 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yanliş yapmıssın arkadasım, son iki cumle bana ait değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arkadaşım nereden türediniz siz? hadi yonjaya veya kıraathaneye falan.. öyle güzel ürün verdirtirler ki size.. ırakda falan mı yaşıyorsunuz anlamadım ki? kalite kalmamış huuu duyan var mı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yanliş yapmıssın arkadasım, son iki cumle bana ait değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 arkadaşım nereden türediniz siz? hadi yonjaya veya kıraathaneye falan.. öyle güzel ürün verdirtirler ki size.. ırakda falan mı yaşıyorsunuz anlamadım ki? kalite kalmamış huuu duyan var mı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar