cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 undeada altın kaftan giydirip hangisi karizmatik diye soran kardeşlerime hitafen :P (ılk defa ımage postluyorum umarım sorun cıkmaz :) ) [spo2=1][/spo] [spo1=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=fakat buda kim?][/spo] [spo6=a-aaa!][/spo] [spo7=eheh peki abi!!][/spo] not:bu ssler kesinlikle hazırlanarak alınmamıştır. yani öle dark gel böle de falan yok yani. tamamen doal :) edit:image error[Bu mesaj cenx tarafından 26 Haziran 2005 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 lol bunlarla uğraşırsanız tabii ki lvl atlayamaz kalırsınız öyle.. :-p süper olmuş ama.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 lol aman hep onu oldur bunu bicakla filan, zor bu isler... arada ay isiginda dansetmek lazim sahillerde =p hem biz pretty boy duncan'i katledisimizi kutluyoduk ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 loooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Zırhlar kıyafetler bufflar derken pişik olucaz arada bir bölye rahatlayıp serinlemek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eheheh super ![signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Nerull] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hazir emerald dream down, ben de bi iki ss koim =] (kardesim cumartesi gecesi server mi down olurmus, kafam girsin ayrica) neyse efenim... bu athe hanim: burda athe hanim kush uzerinde ucaaar iken: athe hanim, novgorod (rozcaam) ve darkknight (leentcaam) beylerle jungle maceralarina girismeden hemen once: bu server'in en cirkin ve en kucuk yaratigi, aka bizim mono ehe: gomez bucuru dansa doyamiyor gordugunuz uzere: ayrica nedendir bilinmez, kendisinin capi da cok genis... ehe bunu da gnomeregan'a girmek uzere digerlerini beklerken rozcaamla dansederken almisim, ii ki almisim yoksa muhabbeti unutucaktim... guild chat'e dikkat, popcaam kiriyor geciriyor... ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 guilddekiler civimis[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 haha pop süfer konuşmuş :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gc de Pek bi güzel muhabbetler bunlar :) İlk resimler güzelmiş.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Eheh namus bekçisi paladin güzelmiş. Delikanlı dorftan da bu beklenir :-p Yanlız o su efektleri nedir öyle, ekran kartı beni benden aldı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 valla ekran kartı yardırmış :) ilk resimlerdeki ateş efekti de güzelmiş, özellikle aydınlattığı pixellerle daha bi güzel olmuş :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 şovenizm fenizmin erkek versyonu diyebiliriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kadirizm :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ayrıca şu oyunda beni en sinir eden şeylerden biri armorların horde da ne kadar kötü durması. ya onuda geçtim yarım yamalak durması, undeadde parça pinçik, trollde cıbıldak ayak şebelek kask ne bu ya armor düzgün dursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kişiye göre armor efendim :p aç bi night elf female, gözün gönlün açılsın. human male'de de güzel duruyor zırhlar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 night elfler en az troll kadar tipsiz. armorda güzel durmuyor üstlerinde sadece yarım değil. tavşana armor giydirmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kedi uzanamadığı ciğere şey dermiş. bişey dermiş.. işte, pis kaka vs. hadiii.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 allaam rezil olduk el aleme :p[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Eheh komik olmuş :) Bu oyunda bi dwarflar bi gnomelar çok güldürüyor beni. Hele Gnomeargean girişinde bi gnome moblar var "I'll cut you!" diyo onları görmeniz lazım[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Glatheros, 26 Haziran 2005 06:38 tarihinde demiş ki: night elfler en az troll kadar tipsiz. armorda güzel durmuyor üstlerinde sadece yarım değil. tavşana armor giydirmiş gibi. Valla bendede nıghtelf war tıksındım ya aklım olsa gnome acardım cok manyaklar ya yap macroyu /cheer /lol /cry /rude macrolarını basa basa dolas :)[signature][hline]Luinwe Nightelf Rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Dunedain, 26 Haziran 2005 04:21 tarihinde demiş ki: ya braık baba öküzümtırak görünüyor adam işte bariz orc karizma falan demeyin bana Bunlarda karizma görüyosan ciddi sakatlık var demektir :D . kesin gnome'a en karizmatik diyorsunuzdur, en güzel hatun diye de odanızda gnome hatun resimleri asılıdır. alliance işte nolcak :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Haziran 2005 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 mono disindaki gnomelarin hic biri karizmatik degil :P ama female gnomelar cok sirin ya :) boyle havaya atip tutup oynayasi geliyor insanin :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu arada feminizmin erkek versiyonuna falokrasi deniyo(sallamıyorum!) :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar