Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Reklamlarla kafayı sıyırdım ben :-P ya deli oluyorum bu klon işine.Bi algidanın dondurmalarına bakın birde diğer markaların dondurmalarına.Arada hiçbir fark yok... ŞEkil aynı şemal aynı.Hatta tadları bile aynı.Bu deterjan içinde geçerli.Kosla oxi yi cıkardı ardından 70 80 kişi koslaya benzer klon işiyle uğraştı.Şimdi az önce bi reklam izledim.Sütaş çıkarmış Danone nin şu bağırsak çalıştıran şeysinden aktivia dan.Allahım yaa biraz orjinal olun.Orjinal bişey üret.Resmen aynı şeyi alıp sadece içine, 1 2 replik katarak değişik bişey yaptıklarını sanıp önümüze koyuyorlar.Ben size bi korum varya... neyse...[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sen beğendiğini al..boşver onları :)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya ayda yılda bi oturduk başına televizyonun.5 dakka izliyim dedim Reklamdan geçilmiyor bu meret.Kalktım gittim :)[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 evet öyle malesef...cnbc-e falan izlemiyo musun orda çok reklam çıkmıyo..ki ben genelde dream tv izliyorum .[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ne satarsa onu çıkarıyolar?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Erutan, 26 Haziran 2005 11:59 tarihinde demiş ki: Arada hiçbir fark yok... bana göre her zman bi fark oluyo ister dondurma ister başka bi ürün olsun.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Olsun ya...Yesinler birbirlerini kazanan yine halk olacaktır :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Erutan, 26 Haziran 2005 12:04 tarihinde demiş ki: ya ayda yılda bi oturduk başına televizyonun.5 dakka izliyim dedim Reklamdan geçilmiyor bu meret.Kalktım gittim :) Aynısını dün gece yaşadım :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 birisi parası olan için onların diğeri olmayan için biri 5 lira biri 8 lira ama sence citten klon mu? bence değil..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kopyalar orjinalini yuceltir diye soz vardir, bilir misiniz? misal boba fett. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 arada fark var , mesela Golf'ün Coco Star'ını veya ona benzer birşeyi Algida yapmamış , düştü gözümden Algida...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 o sutaşın yaptıgını bende gordum iyice sogudum sutastan 2 reklamın bitiş resmindede kadın beli var aynı şekil fln yapmaya çalısmıs reklamıda bencede ileri gidememizin nedeni de yaratıcı olamamamız herseyin taklitçiligine yapmakta ustumuze yok sanırım ne diyim bole oldugumuz surece yerimizde sayarız...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi aynı hepsi ya bu dondurmaların [Bu mesaj Arndiol tarafından 26 Haziran 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hayatımda ilk defa erutana katılıyorum +1500[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Pek kopyacilik sayılmaz aslında Yani rasyonel kaç tane sekil var ki? Dondurma çubuğunda durabilecek yenerken düşmeyecek? Heksagon mu yapsınlar? Yada düşünen adam şeklinde dondurma mı çıkarsınlar? adamlar tabiiki üçgendi dikdörtgendi baz alarak prizma yapıyorlar. olmadı silindir. ee ne kopyası?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abi eskiden Banan die bi şey wardı muzlu magnum gibi çikolata kaplı poşet içinden yneiyordu . Yani illa cubuk olcak diye bişey yokki.Mesela kallipto fıstık gibi...[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Valla bende hatırlar gibiyim ama..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya muz gibi eğimli böyle.Magnum gibi çikolata kaplı.E 6.5 liraydı ozaman ne günlerdi ya :)[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ahh ahh :D eskiden herşey tam saflıgındaydı..Şimdi çikolatalı dondurma alıyorsun sütlü cıkıo :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bencede kopyacılık sayılmaz cnku ticaret hayatında hersey bole oluo... bi firma ii bsiler kesfedio dger firmalar onnla rekabet edebilmek icin ya onn yaptıının ustune bsler ekliyor yada aynısından piyasaya surup karsı firmanın kazanacagı paraya ortak oluor.. ama genelde kazanan o urunu ilk cıkartan oluor cnku insanlar ilk onu grduu icin onu benmsior bence... ama bnun farklı bi seklide olablir: pazar kapma olayıda var bu iste... o urunu daha snra cıkartan firma,ilk cıkartan firmanın gtmedii yere ondan once gderse onn pazarını kapmıs olr ve bolece aynı urunle aynı parayı kazanmıs olr:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 siz beendinizi yiyin kımse zorlamıo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bir kere dondurma sektörünün en büyük kopyacılığını algida yapmıştır: Kırk yıllık frigo'yu aşağı yukarı aynı tatta,frigola diye adını değiştirip satmak da ne demek oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sizin klonculuk dediğiniz şey serbest piyasa ekonomisidir. serbest piyasa ekonomisi de liberal demokrasilerin en doğal sonucudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: eldar, 26 Haziran 2005 14:33 tarihinde demiş ki: Bir kere dondurma sektörünün en büyük kopyacılığını algida yapmıştır: Kırk yıllık frigo'yu aşağı yukarı aynı tatta,frigola diye adını değiştirip satmak da ne demek oluyor... ne yani, "kırk yıllık frigo" diye bedavaya mı verseydi? onu mu diyorsun? adamlar frigo yapmışlar, satıyorlar, adını da frigola koymuşlar. alıp yiyesin diye. bunda bu kadar öfkelenecek ne var onu anlamıyorum. bir de "niye klon yapıyorlar kardeşim, gitsinler kendileri farklı birşeyler bulsunlar" diyorsunuz da, süt satan, light süt satan bir sürü firma var. buna rekabet denir. sırf "klonsunuz kardeşim siz, rezilsiniz" diyceksiniz diye, bir firma light süt yaptıktan sonra diğer firmalar da çıkarmaması gerekirdi. oysa çıkardılar. rekabet oldu piyasada, böylece daha farklı ürünlerle, daha farklı fiyatlarla karşımıza çıkıyor. ha bir de, danone yapmış olabilir, ama sütaş da onun piyasasına girip, rekabet etmek istemiş işte. ayrıca kendi müşterilerine alternatif ürünler sunmak için iyi de yapmış bence. mesela danone yerine sütaş yemeyi tercih ederim. e bu durumda şu hede hödö yoğurdundan yemek istediğimde illa danone mi almak zorunda kalcam. sırf "kloncu bunlar, bi korum var ya" olmamak için çıkartmazsa, şütaş tercih eden kişiler yiyemiycek mi bu yoğurtlardan. lütfen biraz mantıklı olun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Gimli, 26 Haziran 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Pek kopyacilik sayılmaz aslında Yani rasyonel kaç tane sekil var ki? Dondurma çubuğunda durabilecek yenerken düşmeyecek? Heksagon mu yapsınlar? Yada düşünen adam şeklinde dondurma mı çıkarsınlar? adamlar tabiiki üçgendi dikdörtgendi baz alarak prizma yapıyorlar. olmadı silindir. ee ne kopyası? gimli süper fikirler! hemen gidiyorum algida'ya, zengin olacaaam.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar