Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Fear'den çıkmamızı sağladığı sürece sorun yok:)[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 vay be strat ve scholoyu 5 kişilik yaptılar, gereksiz mobları kaldırıyorlarmış. Zaten çok zaman alıyordu bence çok iyi olmuş.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hunter yine aynı hunter :( hunter düşmanı ya adamlar[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 warriorlar zaten acıtıyodu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: xrex, 19 Haziran 2005 14:06 tarihinde demiş ki: bu arada kaynak nedir? hic bi fikrim yok, guildchat ve sonrasini forumda gordukten sonra buraya koydum. ama almanca blizz forumlarinda gecmis druid bolumunde bu sekilde ve yukardakinden biraz farkli gibi druid kismi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yanlış bence yalan bu patch Diger sınıfları çko incelemedim ama warriora getirieln yeni özellikler saçma olmuş ben bloodthirstün eski halini tercih ederdim iç yoktan deliler gibi bir vuruşla adamı tek darbede indirme şansın vardı pvpde ...[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ignite - Can now be dispelled by any effect that dispels magic effects. çok güzel süper frosta dönecez ya da oyunu bırakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bencede bu fake, official açıklama isteriz :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 us patchler önce çıkıyor. muhtemelen bu da onun logudur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: BonePART, 19 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: bende race respec istiyorum trolle felan donucem abicim napcam 5 saniye wotf yi *!Mendil uzatır* *!Vanish* :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aa strat'a scholo'ya 5 kişi mi gidicez? oley! like in the old days.. hurraa.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Berserker rage diye 6sn fear immune veren bi özellik var üstelik wotf gibi fear oldugunda kullanaömıyosun feardan önec kullanman gerek ona ragmen çok tararlı bi özellik dogru kullanıdlgında çok işre yarıyor wotf 5 sn üstelik fear oldugunda kullanılıyor bence hala çok iyi eski hali kusura bakmayın amafazla iidi . Neyse zaten bu notlar fake ...[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ne bicim is ya hala warlocklarin igrenc shard sistemine bi yenilik yok, baydım shard toplamaktan of[signature][hline]Gaspard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ne fake'i ya arkadaşlar iyi misiniz? Accordia Guild forumundan. Daha öncekilerde hangisi fake çıktı da, bu da fake olsun..[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 berserker stance deyken fear yediginde berserker rage e basip fear dan cikabiliyorsun diye biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yok olmuyor öyle[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: cashar, 19 Haziran 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Ignite - Can now be dispelled by any effect that dispels magic effects. çok güzel süper frosta dönecez ya da oyunu bırakacaz... magic yazıyordu lakin temizlenemiyordu, doğrusu bu olmuş.. wotf nerf'ü geliyor nihayet, horde'da tauren ve undead dışında birşeyler görürüz artık herhalde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 WotF'a nerf geldiği falan yok arkadaşlar.. İyisiniz değil mi? Hala fearden çıkmamıza yeticek, yane "working as intended" Kimse "Aha bu bana şimdi Fear atacak, Charm edecek, Uyutacak" diye düşünüp, precast ettiğini sanmıyorum. Ignite'ın dispel edilebilmesi kötü olmuş, ama bence insanlar hala ilk ticki yerler..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Sam, 19 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki: said: cashar, 19 Haziran 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Ignite - Can now be dispelled by any effect that dispels magic effects. çok güzel süper frosta dönecez ya da oyunu bırakacaz... magic yazıyordu lakin temizlenemiyordu, doğrusu bu olmuş.. wotf nerf'ü geliyor nihayet, horde'da tauren ve undead dışında birşeyler görürüz artık herhalde.. Alayı orc olacak artık horde ların %25 stun resistinden dolayı. Sırf bu racial abilityler için horde olmak geliyo insanın içinden :[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla ben o orcların 25% stun resist olayının çalıştığını görmedim ha sen 60 karşındakı 25 olursa çalışıyor ama ona bişe demiyorum[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 her lvl 60 orc la savaştığımda en az 3 stunumu resistliyor ki gayet güzel çalışıyor bence. Ama tabi karşıdan görmek daha kolay olur yoksa kendi karakterinin neyi resitleyipneyi resistlemediğini combatta pek göremiyorsun :) Priestlar bile %15 ile resistliyorlar onlarda da bariz belli oluyor. Sonuç: Çok güzel çalışıyor. Orc Warrior görünce hass. diyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Malibu, 19 Haziran 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Alayı orc olacak artık horde ların %25 stun resistinden dolayı. Sırf bu racial abilityler için horde olmak geliyo insanın içinden : escape artist ve int yüzünden gnome olanlar,hide ve dodge yüzünden elf olanlar,stoneform yüzünden cüce olanlar ......[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 troll ler hariç geri kalan horde race lerin hepsi gayet güzel racial abilitylere sahip. Alliancenin öyle olduğunu düşünmüyorum Shadowmeld ( hide ) ve humanların stealth görme olayı hariç. //Konu yine saptı battı balık yan gider diye yazıyım dedim kızmayın pls b@ps :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bak stunı resist etme şansını %25 artırması şöyle.. Eğer diğelim ki karakterinin stunı resist etme oranı %10. Bu, orclarda %35 olmuyor. %10 u %25 i kadar artırıyor yani %12.5 oluyor. Olay budur. gerisi hurafe. Ben command ve axe spec olduğu için orc oynuyorum hunterımı. Allianceda dwarfın stoneformu ya da dwarf priestlerin fear wardı, dwarfların gun speci ve humanların mace sw speci, daha ne olabilir ki. Sadece gnomeun raciallar dandik ama gnome diye bir race olması insanı baştan hasta ediyor zaten.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Blizden yetkili birini hunter char açmaya ikna etmek lazım bu ne ya gene birşey yok bize :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar