Cagan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu gank olayi cok baydi beni, hangi grup olursa olsun karsindaki adam 2v1 mobla kapisiyosa direk saldiriyorlar, ayrica 3-4 alliance/horde karsi gruptan birisini yalniz gorurse direk olduruyorlar. Dun aksam felwood da sakin sakin dolasiyorum, deadwood kesip biraz faction point toplayayim demistim, yanimda da 2 tane lvl54 ve lvl56 horde hunter vardi. Ilk basta soyle bi baktilar bana alir miyiz bunu gibilerinden sonra shadow form a gecince (lvl 60 shadow priest) bulasmayalim dediler ve yanimda mob kesmeye devam ettiler. Hatta adamlar 3v1 mobla savasirken aradan moblara SW:P falan atip adamlara yardimci olmaya calistim. Derken yarim saat sonra 1 tane lvl 60 rogue geldi, ve ben mobla kapisirken arkadan direk daldi. Standard olarak fear ile acilisimi yaptim ve rogue'u harcamaya basladim ki bu iki 54 ve 56 olan arkadas bir anda uzerime cullandi...tabi ki sonucta oldum :( Rez olduktan sonra yanlarina gidip WAVE ettim, ama 2 dakika sonra rogue tekrar arkadan saldirdi ve bu iki eleman da yardim edince tekrar oldum. Bunun uzerine LOCAL DEFENSE den biraz yardim cagrisinda bulundum, 5 dakika icinde 20 tane lvl 50+ ile adamlarin bulundugu yere gittik, zavallilar ne oldugunu bile anlayamadilar... 5-6 kisi de graveyard a gonderdik ki ordada rez olamasinlar. Sonucta herbirini corpse camping ile 5-6 defa oldurduk. Bir tanesi spirit rez olunca onu da graveyard da hallettik. ALINAN DERSLER: -durup dururken kasinip size mob keserken yardim eden lvl 60 shadow priest e saldirmayin. -bir alliance gank ettiginizde KACIN, biraz sonra 50 kisi olarak geleceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu normal birşey artık emin ol senınde bir adamın orda savaşıyor olsa sende yardım ederdın etmezsen zaten sende sorun vardır isterse 3v1 olsun sen o bölgeye gittinmi zaten bunları göze almışsın demektir[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Yani açıkçası burada garip olan senin onlara yardım etmiş olman, onların seni öldürmesi değil :) Yaptığın çok insani ve takdir edilesi ama istisna :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 07 Şubat 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 lol iyi yapmışın eline sağlık :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ahh cagan ahhh senden bi çok konuda oyunda yardım aldım saolasın bi çok fikir verdinde.Nasıl olduda sen bu oyuna kandın.Bilmezmisin bu hordeler böyle hillebaz bunun gibi bir olayda benim başıma gelmişti. kendi kendime güzel güzel mob keserkene bi tane horde warrior ile karşılaştım.Tabi görür görmez doğal olarak saldırdım güzelcene buralar senin mekanın değil git buradan dercesine kovaladım kestim.Sonra mob kesmeye devam ettim.aradan 10 dakka geçmedi kestiğim eleman ve yanında saz arkadaşları bir sürü horde geldi doğal olarak öldürdüler ve cesedin başında bekleyip bu alkışlar senin için diye diye gülüp oynadılar. Horde abicim gördüğünde affetmicen çünkü onlarda seni affetmiyecektir. direk attack :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 eheh ıyı yapmıslar butun allıncelara olum ne varkı oyun zevkı orda bızde arkadasla cok daldık level hıc dark etmez tabı kendı ustumden 10 level uste kadar dalarım daldıkda :) neyse oyunun amacı zate o buldunu kesecen sen oyle dısoysun ben orda guest yaparken 40 50 levelller gelıp benı kesmesı bısı degıl sanırım kendı acından bakma :) buldunu kesecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 cok kanka horde'lar da oluyor gecende plaguelands de elite bi questte kasiliyodum yanima (Woodycheese sanirim adi) shaman geldi el kol hareketleriyle anlasip beraber kestik lvl 60 elite adami, sonra spawn'i gekledik spawn da tekrar kesip ikimiz de questi tamamladik. Boyle horde'lar da var...quest bittikten sonra tam adamla vedalasiyordum lvl 50 paladin girdi bizim lvl 58 shaman'a bi yandan da bana "help me" diye mesaj atiyor, bizim eleman da iyi niyetli sadece kendisini heal ediyor paladine bir sey yapmiyor...ben de paladine o adam dost yapma etme diye anlatmaya calisiyorum derken bu paladinin 3 tane daha arkadasi geldi, adami kesmeye basladilar...en sonunda dayanamadim adam tam olmek uzereyken MC ettim ve kosarak uzaklastirdim...Alliance da cok fazla bebek var ne yazikki... ama istisna olarak nerede rogue gorursem kesiyorum hic acimiyorum...adamlarin rogue yapmasinin tek amaci arkadan kallesce sen mobla dogusurken gelip saldirmak...rogue'lari kesin. KATLI VACIPTIR (uzerlerine bir tane de DOT koyun, kaybolup kacamasinlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben bunu görmemişim zamanında, güzelmiş quest dayanışması. Rogue kısmına da tamamen katılıyorum, shimmering flatsteyim şu anda, benden 7 lvl yüksek bi ne rogue (hayır rogue olduğu yetmiyormuş gibi bide light elf) cc yapıyor. Neyse ben forumlara bakayım biraz, belki sıkılır çıkar :) İnsan aradaki lvl farkına güvenir de direk dalar, yok illa hp in %50nin altına düşmesini bekliyorlar.. Katli vacip valla :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sen de çok safmışsın be cagan, arkadan vuran adama wave'ler filan :) tuttuğunu.. eeö kesiceksin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Cagan, 07 Şubat 2005 16:01 tarihinde demiş ki: -bir alliance gank ettiginizde KACIN, biraz sonra 50 kisi olarak geleceklerdir. şansına gelmiş , ben local defense'den diyince hiçkimse yardım etmiyodu.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Düşman tarafından lvl 1 bile görsem keserim hiç umrumda olmaz yaratıkla uğraşıyomuş başka adamla uğraşıyomuş falan.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 asıl sinir eden, lowbielere dalmaktan zevk alan şımarık lvl 60 oyuncular. hadi lvl 40 veya lvl 50 olsa anlıycam. adam utanmadan lvl 10, lvl 20 gibi kişileri seçiyor. gücü anca ona yetiyor ya işte, ego tatmini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben hinterlands'te ghost mushroom farmlarken o cavenin içindeki lowbielere dokunmuyorum. işim gücüm var ya , niye saldırayım onlar orda selim kesiyo mis gibi. ama bir 60 shaman var aynı yerde farm yapıyoruz , o adam beni duyuyorsa buradan; ulan allahsız , ben orda gather ederken totemleri dikmişsin sırtıma ha veriyosun shockları , arkana almışsın melee lowbieleri bana saldırttırıyosun.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 oyunu ego tatmini için oynuyoruz zaten :) benim asıl amacım karşıdaki horde tarafının işini zorlaştırmak. Blizzard bunun içinde öldürme olayını koymuş. yani düşük level hordelar lvl kasamasın diye quest itemlarını parçalamak olsa yaparım. Yada onu kendi ana şehrine ışınlamak olsa uraşmam onu yaparım ama adamın lvl kasmasını engellemek için tek yol öldürmekse hiç düşünmeden lvl 1 adamı bile öldürürüm ki PVP serverındayız Ki o adam ileride lvl kasıp benim Düşmanım olacak beni kesecek....[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 adamın saçını başını yoldurup , oyundan bıkmasını sağlamak da bi yöntem tabi .[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 işte bu yüzden pve sunucuları var.. :-) doggy (olay anında 52) ile ben (olay anında 54) felwood'da quest yapıyorduk bu akşam, 56 undead mage'in biri de herhalde felcloth vs arıyor. neyse biz kendi halimizdeyiz derken doggy flaglandı ama kendi mi yaptı anlamadım. demonlardan biri insanity koymuştu bana ki aklı evvel mage kişi doggy'e güm bam büyü sallamaya başladı. bindik beynine arkadaşın pişman ettik, tekrar geldi gene pişman oldu, tekrar geldi gene pişman oldu. lakin biz değil o kesildiği halde biz de arada vakit kaybetmiş olduk, pvp sunucularında insanlar solo nasıl quest yapıyor hiç bilmiyorum doğrusu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bunun bi oyun olduğunu ve Sadece eğlenme amaçlı olduğunu VE bunun bi PvP server ı olup yüksek lvl ın seni kesebilme şansı olduğunu bunu kaldırması gerektiğini, kaldıramıyorsa orda normal serverların ticklerinin olduğunu anlayamıyorsa... Varsın saçını başını yolsun[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: spawn77, 17 Haziran 2005 04:17 tarihinde demiş ki: Bunun bi oyun olduğunu ve Sadece eğlenme amaçlı olduğunu anlayamıyorsa... lowbieleri öldürmekte iyi ego tatminleri diliyorum ben de onlara.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 açıkçası arada ok lvl fark olduğunda birini öldürdüğünde penaltı almalısın bonus değil, benim kanaatım bu yönde. sonuçta adamlar bg yapmış vs. sırf kolay diye tanarisi campleyen alliancelardan hiç hazzetmedimi yada hinterlandsde kasan lvl 25 leri kesen lvl 40 alliancelardan. tabii bu işin horde tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Şu ego tatmini sözüde Herkezin dilinde.... Hepimiz bu oyunu ego tatmini için oynuyoruz. Yoksa kare bi ekrana saatlerce bakmak için değil..... Ayrıca güçsüzü acizi ezmekte İnsanın içinde var. Hayır madem sinir oluyosun neden giriyosun PvP serverına normal serverlar var Rp serverı var bi dolu onlara gir. Blizzard pvp serverında büyük lvllıların küçük lvllıları öldürmesine olanak sağlamış sende bunu başından beri biliyodun Bile bile kendini neden ateşe atıyosun. bazen Lowbie Ları anlayamıyorum.....[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Bonecrusher, 17 Haziran 2005 04:10 tarihinde demiş ki: asıl sinir eden, lowbielere dalmaktan zevk alan şımarık lvl 60 oyuncular. hadi lvl 40 veya lvl 50 olsa anlıycam. adam utanmadan lvl 10, lvl 20 gibi kişileri seçiyor. gücü anca ona yetiyor ya işte, ego tatmini. ya bende buna katiliyorum kimle tartistiysam "kar$i taraf du$man haci affetmicen aaa " gibi tepkiler veriyolar sacma geliyo ben gordugum hordelara yardim bile ediyorum ya eheh adam mobla dalasirken yeniliyorsa inip attan oldurup gidiyorum. sadece 2 vs 1 gibi yerlerde level dinlemeyip olduruyorum yardim amacli o kadar.[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Disappear, 17 Haziran 2005 04:46 tarihinde demiş ki: ben gordugum hordelara yardim bile ediyorum ya eheh adam mobla dalasirken yeniliyorsa inip attan oldurup gidiyorum. enayiyiz biz abicim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Öle olduğunuzu snamıyorum. Ondan zevk alıyorsanız onu yaparsınız ama emin olunki o horde lvl 60 da sizi görünce Acımayacak :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yaw level 35 e kadar 10 günde toplam 24 kere instant kill yedim mountlu adamlardan.Aranızda böyle şeyler yapan varsa kınıyorum =) Kimisi direk vurdu öldürdü.Kimisi lick yaptı rude gesture yaptı sonra kesti.Kimi öptü sonra kesti.Horde da ahlak kalmamış.Nerde lan yiğitliğiniz hede hödö[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar