Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Adamın gururunu 5 paralık ettiniz be :P Bari avutalım NE VAR ABI TAVUS KUSUNA BENZEMEKTE BENZEYEMEZ Mİ AA? Bu arada bilegim sakattı ve sandalyeden düştüm ayıptır günahtır bana da zaten ev halkı uyandı "niye anırıo lan bu velet" die[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Zauhahaha mauhaa[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 tavus kuşu değil deve kuşu :)[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: BabacumMostors, 06 August 2003 03:07 tarihinde demiş ki: silthanas la iyi geyiği geçmişti beta test in ehuho geyik zaten silthanas ın ürünü[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ya ben bu kuşun animasyonuun yapmışdım bi ara kafa atıyodu cama felam:) ama bulamadım şimdi Ahah güzel olmuş[hline]Hippogryph rider demiş ki:The hippogryph is an amazing creature rarely seen outside of the wild.The tricky thing about... Let's see what happens when I stick my hand inside..." *GROAAAAARR* "ÇOTAAAAA" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 güzel olmuş[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 gerçekten çok güzel olmuş :-P Ben bu resmi arkadaşlarıma resmim diye yolluyordum. Odamda da Büyük boy bir hali asılı. (kendisi idolümdür de :) )[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Harika![hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hahah sabahın köründe yarıldım :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 zuhehuaeha harbidende ikiside aynı yere bakıyo :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 urza çılgın bedişteki savaş a benziyo[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 walla acaıp benzıyor o savas a :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 böuhuahuaaarrugghhoooorrhhmmm.... (gülerken nefes alamama efekti)[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ahaha bir bebecum efsenesi dehe[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Urza maçta konuşur olm :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 futbol maçında topu taca atarak mı konuşacak yoksa basket maçında üçlük çizgisinden turnikeye mi girerek =))[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 malkoçoglu turnikesi rulaz yiyosa durun karşısında :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 urza tahminen eve varmışındır, bak işte gimli ile sana bahsettiğimiz topic bu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 a bu alp abi bizim okuldan ya da ikizi warmış[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 :D süper olmuşsun urza :) babacumun başarılarının devamını dilerim *!urzaya yem atar* :p abi kızmıon dimi şakalara :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bi an laf bana geldi sandım bi garip oldum[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hoop öle laf atmak yok urzayı severim ezik mezik demeyin çocuğa dalgamızı geçelim de eşşeğin bir tarafına su kaçırmayalım emi[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: BabacumMostors, 06 August 2003 21:21 tarihinde demiş ki: dalgamızı geçelim de eşşeğin bir tarafına su kaçırmayalım emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 imzalıkmı oldu diyosun :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: UrZa, 06 August 2003 19:03 tarihinde demiş ki: said: jankis, 06 August 2003 14:43 tarihinde demiş ki: futbol maçında topu taca atarak mı konuşacak yoksa basket maçında üçlük çizgisinden turnikeye mi girerek =))[hline]things you own end up owning you (tyler durden) ha bide böle futbol cahili, basket yeteneksizi tipler gelip laf atıyo dahada deliriyorum:)[hline]Exaar Spar - Master Artisan, expert marksman of Tatoonie @ Eclipse hocam oyunu beceriyoruz diyen yok oraya buraya atmıyorum en azından topu .. hıı bi de fizban ı defansın önünde dmc olarak oynatmak için ısrar etmiyorum, 1.95 lik adam hani ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 07 August 2003 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar