Rinen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 DM de kapıdaki boss u farmlarken arena bossu spawn oldu. hemen çıktık dışarı. baktık başka bi alliance grubu bossa dalmış. bizde atlamadık aşşağı bekledik. adamlar kesemeyip ölünce atladık, bi kaç tane horde vardı onları kesip bossa daldık. biz bossu kesmeye başlamışken başka alliance grupları geldi. önce bize dalmadılar. boss ölmeye yakın geldiler bize daldılar. buraya kadar hç bi sorun yok herşey doğal. biz bossu öldürünce victorinox denen dallama hiç bişey söylemediğimiz halde ss deki şekilde küfür etti. hiç muhattap olmadık direk GM lere şikayet ettik. bu adama tepkimizi göstermeliyiz diye düşünüyorum ki meydanı boş bulup bi daha böyle bi davranışta bulunmasın... bu rada resimdeki mace satılıktır oyun içinden veya özel mesajla ulaşabilirsiniz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 vay serefsiz vay, takipcisi olun banlanmasi lazim o sahsin.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet birden fazla kişi şikayette bulunun, ss de var beynine binerler adamın.. kırk yılda bir kendini bilmez ahmaklar çıkıyor ama sonuç olarak bizim de geneilimiz nasıl davranıyorsa öyle bir intiba doğuyor yabancılarda. ben kaç kere nereden olduğumu söyledim her defasında "cool" filan diyorlar, olumlu imaj karşılıksız edinilmiyor sonuçta..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben de önüme gelen herkesle geyik yaparım oyunda. daha türk'lere laf söyleyen olmadı. "çok fazlasınız bu serverda" geyiği yapanlar oldu ama lvl 60 1-2 herif "daha hiç türk görmedik" demişlerdi ben ona çok şaşırmıştım. adım başı vatandaşlara rastlıyorum çünkü =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla BL de şimdiye kadar türklere ırkçı bi yaklaşım görmemiştim aksine birçok defa "oo türkiye ben şuraya tatile gelmiştim" diyenler, sevinenler oldu. bu eleman haddini aşmış.cezası temp. suspension bunun ama yine de üstünde durun kesinlikle, bulsun layığını. biz de görürsek hesabını alalım, campleyelim horde oyuncuları olarak.allylar da blacklistlesin mümkünse, hatta guildine de bildirin bakarsınız atarlar falan.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu arada "they are fucking turkish" illa ki bize küfür anlamında diil. "allah kahretsin ki türk bunlar" anlamında söylenmiş bi laf. laf sokma var tabi ama küfür olarak algılamayın hemen. yabancıların en sık kullandığı laflardan biri olan omfg'nin açılımı da sonuçta "oh my fucking god". adamlar tanrıya veya bize küfretmiyorlar yani =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 they dont understand shit ile birleştirirsen gayet ırkçı bir yaklaşım olduğunu görürsün.[signature][hline]comand falied [Bu mesaj arcane tarafından 15 Haziran 2005 07:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bunun cezasi account bandir. bi tane isvecli bi adam vardi tanidigim BL'de. AH önünde konusuyoduk gecenin bi vakti. konu nasi geldi bilmiyorum artik adam "evet ama tek sorun isvecte cok zenci var" demisti. o günden beri yok adam oyunda ki cok kasan bi adamdi. süreli mi süresiz mi bilmem artik ama kesin banlanmasi lazim bu elemanin.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 15 Haziran 2005 07:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 şahsen ragnarosta türkleri seviyorlar ama belki KO olanlardan sonra ismöimiz mmoprg kötüye çıkmış olabilir.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Tam tersine, BL'de birsürü iyi oynayan pro-gamer Türk oyuncu var high level, heralde daha önce de ezildi bu adam boss farmlamada bir Türk grubu tarafindan. ismimizin kötüye falan ciktigi yok.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet, aynı adam bizle parayla düel yapıp yenilince parayı vermeden kaçmış bi kişidir...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu arada nasıl bir reklam stratejisidir bu? Kutluyorum gerçekten :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hmm reklam mı? "iyi mal reklama ihtiyaç duymaz, o kendi reklamını yapar zaten" diye bi söz vardır. buda öyle bişi oldu galiba :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 blizzard gerekeni yapacaktır eminim. isterseniz eu forumlarına bir konu açın (bu olayı yaşayanlardan biri açsın) biz de girip altına destek yazısını yazalım. ben türks guildi kurulurken böyle guildler kurmanın, ayrımcılık başlatmanın insanları kışkırtacağını söylemiştim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 türks guildi değil bu guild isminde türklükle alakalı bişey yok. bencede eu forumlarında topic açılsın, ama benim ingilizcem yetmez.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bensiz DM'e giden arkadaşlarımı kınıyorum. :hrr: Şikayet konusunda bir sonuç olacağını sanmıyorum. Strat baron runda bi hollandalı ile atışmıştım. Adam Türkleri sevmediğini, Hollanda'da arabasını parçaladıklarını falan söylüyordu. Yapacak bi şey yok, bizi sevmenizi zaten istemiyoruz diyip kestirip atmak lazım. Bu arada Victorinox olabilir mi aynı arkadaş ismi yabancı gelmedi. :) SS almıştım, akşama bakıcam. Rogue mu arkadaş?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yok abi düpedüz küfür etmiş gerizekalı işte.fire of dune dan spastik bir paladin kendisi.hatırlarım booty bay innde millete dalıyodu.allahtan bg geldide beynini deliyorum güzelce[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar hiç denemeyin. Elimde çok açık ve seçik 2 ekran görüntüsü varken, Türkiye'ye hakaret eden (General Chatte) birisini report ettikten sonra, 3 gün kendi acc. suspend yedi. Evet TR'yi biraz savundum, adama da biraz saydırdım ama olsun :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Wow avrupa'ya Fransızlar bakıyor hatırlatırım. Onların forumlarında'da Türkleri aşağılayan yazılara aynı şekilde bu sefer Türk kısmını çıkartıp onları ekleyerek cevap vermiştim, benimkiler silinip onlarınkiler kalmıştı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: DA2019, 15 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki: Bensiz DM'e giden arkadaşlarımı kınıyorum. :hrr: Şikayet konusunda bir sonuç olacağını sanmıyorum. Strat baron runda bi hollandalı ile atışmıştım. Adam Türkleri sevmediğini, Hollanda'da arabasını parçaladıklarını falan söylüyordu. Yapacak bi şey yok, bizi sevmenizi zaten istemiyoruz diyip kestirip atmak lazım. Bu arada Victorinox olabilir mi aynı arkadaş ismi yabancı gelmedi. :) SS almıştım, akşama bakıcam. Rogue mu arkadaş? yok paladin gerizekalı[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 banlıycaklarını sanmıyorum lol biz amerikalilara her zaman salak diyoruz adamlar alıstı artık sizde bazi kisileri gormemezlikten gelmeyi ogrenin hemen bole gurur yapmayın.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yolla 2-3 gün oynayamasın burnu sürtsün -.-. Skullcrusherda valla Araplarla oynuyorum heh =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Evet bi tepki shard..[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ama sunuda dusunun, bisi yapmadan durduk yere boyle bisi niye desin? Tamam dedigi asiri yanlis birsey ama benim aklimada boyle birsey geldi..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 /agree ki arkadaslar ingilizce bilmeyen cok turk arkadasımız var,bunlar kasıtlı veya kasıtsız ninjalama operasyonları yapıyolar... adamında kan beynine vurmus yapistirmis genellemeyi,SS i yollayın ama ben bi ceza verceklerini sanmıyorum belki 1 gun uzaklastırma fln alır. sahsen turklerle bir aralar oynamıs biri olarak cok iyi biliyorum cok iyi ninjalama olayları yapiyor ki bunu birakin yabancilara yapmayi size turklere bile yapiyorlar. 10 kere 1 item icin gittigimde yerde item dustugunde 'para gerek' diye cok item ninjaladıklarını bilirim. ama genelleme yapmak yanlis tabii.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar