mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sevindim senin adına suark :). tel ini aldın mı cnm??[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 =) Msn almakta çok ilginç yani teknolojik genç tarzı olur =P Direk ayı gibi tel nosunu sorabilirdin ama insan çekinir tabi. Msn eniyi fikir gibi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben de cem yılmaz ve turgay biçerle tanışmıştım daha önce (milli takım mentörü ayrıcana galatasaray uefa kupasını kazandığı sene gs mentörüydü mükemmel herif)[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben küçükken Tatilya'da Boliç'i görmüştüm ama yanında sevgilisi vardı gidip konuşamamıştım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Telefonunu almadiysan bi anlami yok ki :)[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hey allahını sevdiğimin istanbulu. millet sokakta bile ünlüyle tanışıyor. bi de bize bak... bürokratlardan başka bişi yok koskocaman ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gaza geldim bulucam msn ini =).. Ben uçaktaki ozan dicem hatırlamssa intiaar eedrim =))[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bulamazsın ki nerden bulucaksın , peh kaçtı o fırsat... *! gaz verir*[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bence de bulamazsın ama keşke alsaymışın tel flm ben de okul açıkken her hafta mehmet okurla muhabbet ediodum bizim okula antremana geliodu son haftalarda bakiim bakkiiim mor ve ötesi solisti harunla muhabbetim oldu ha bi de okuldaki tiyatroya kv deki Akrep Bekir geldi onla da oldu muhabbet.. oldu da oldu anasını satiim[signature][hline]The circle is now complete... [Bu mesaj Bivrip tarafından 14 Haziran 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Faruk K ile birbirimize çapışmışlığım vardır ! TİKKAT ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Taşınmış :D Bende tanışsam birileriyle ya. Anlatacak olay kalmadı evde otur otur. Hep bu paticik ve internet dünyasının gençleri bağımlı hale getirip uyuşturması yüzünden güzel izdivaçlar da olamıyor günümüzde[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: blackchaos, 14 Haziran 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Faruk K ile birbirimize çapışmışlığım vardır ! TİKKAT ! O_o, bi değişme olmadı umarım :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 14 Haziran 2005 14:41 tarihinde demiş ki: önce msn, msn den telefon numarası falan alınır sırayla her şey... :lol: boş buldunuz..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Suark, 14 Haziran 2005 15:59 tarihinde demiş ki: gaza geldim bulucam msn ini =).. Ben uçaktaki ozan dicem hatırlamssa intiaar eedrim =)) hahaha seni unutmamıstır eminim[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 "haa hatırladım naaber" filan der kurtarmak için hatırlamazsa :P ama ümitlenme be abi , işçisin sen işçi kal :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Boğmayın adamı..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yere bakan, yürek yakan Suark, kızın aklını başından almısın len capkın.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 14 Haziran 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ahah keşke alsaydın yahu telefonu arada muhabbet için falan arardın..yazık olmuş..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 offfff cok hastaydm ben o kiza bea arada resmlerinizi koyabilrsnz:D[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eğer kadıköy anadolu öğrencisiyseniz zaten bi sürü ünlü isimle tanışma şansınız var, yıl boyunca neredeyse her ay konferans düzenleniyor *hava atar*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bizim okulada geliyolar sorun o diil sorun kizin bukadar guzel olmasi ve kendi olayiyla tanismasi[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Biz de geçen anjelik teydik yan standda Sahan vardi bunalttik yarim saat adami:)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dooleys Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lem sen baya şanslı bi kerataymışın..benide tanıştırsana sedaylan o gülümsemesini bende görmek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bakalım ben de 20sinde uçağa bincem şu yıl içinde o kadar bindim, hiç kimseyi göremedim, o gün de göreceğimi sanmam.. ama nerden bilirsin belki şebnem ferah veya liv tyler gibi birisi kıbrısa tatile gelmiştir, ankaraya geri dönüyordur, tam da yanıma bilet düşmüştür felan.. bir umut yani..[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Haziran 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 msn lazım ya uhuh[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar