Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Şuan açarsanız biraz sonra bitmek üzere aslında diziyi ilk açışında hemen kavrayabilirsiniz basit gibi ancak sürükleyici geldi umarımki tadında bırakırlar öyle uzatmazlar..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 guzel dizi. izliyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 +1 senaryonun bir kısmı yabancı bir dizinden alınma diye biliyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konusu temel olarak Sabrina adlı bir filmden alındı Bir İstanbul Masalı' nın. Tabii temel olarak alınan 1,5 saatlik bir film dizi haline getirilirken detaylara inen farklı bir konuya döndü dizide. Dizi oyunculuk açısından çok iyi. Zaten Çetin Tekindor efsanevi bir tiyatro oyuncusudur. Mehmet Aslantuğ da kendini özellikle karizmatik rollerde kanıtlamış çok çok iyi oyuncularımızdan biridir. Tüm karakterlerin oynayan oyunculara çok iyi uyum sağladığını düşündüğüm, temelde türk sinemasının temel konularından birine sahip bir filmden alınan konuyla bir istanbul rüyası yaratıldığı güzel ve gitgide kendini geliştiren bir dizi Bir İstanbul Masalı. Diğer benzeri dizilerdeki garip bekletmeler ve sapmalar yaratarak oyalayarak konuyu uzatan bu sayede bölüm sayısını arttıran bir şekilde devam etmiyor olması ile rakipsiz bir dizi olarak görüyorum. Erkeklerin tarafından Kurtlar Vadisi sesleri gitgide yükselirken özellikle bayanlardan Bir İstanbul Seslerinin büyük bir hızla artmasından Bir İstanbul Masalının, Asmalı Konağın tahtına çoktan oturduğu izlenmi oluştu bende. Açıkcası Asmalı Konaktan sonra baktığımda temelde de konu olarak çok daha yere basan, gerçekçi olduğu kadar gerçekten bir istanbul masalı yaratan bir dizi ile karşı karşıyayız. İleride dizi ne şekle gelir bilmiyorum ama eğer dizi seyretmeyi seven biriyseniz bence kesinlikle bir kaç bölüm seyredin. Fakat bir daha her perşembe eve bağlanabileceğiniz riskini de muhakkak göze alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bencede güzel dizi.. bu akşamki bölümünde, abi dizide bomba nebiçim patladı öyle ya.. tam bişe konuşuoduk kafayı çevirmemle birlikte havaya uçtu araba.. ödüm patladı walla..[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) - (forum) - (msn) i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 valla bu hafta kı gelısmelerle 1. lıgı ekmek teknesınden aldı ... 1.Bir Istanbul Masalı 2.Ekmek Teknesi 3.Avrupa Yakası mehmet aslantug ayrı bır olay ... arzum onan daha yrı bır olay ... capıtolde gordum ımzalı resım almak maksatlı (nedenını bılmıyom) yanına gıttım 1.5 metre mesafe kalınca aramızda paralıze oldum ... kalakaldım oyle alık alık ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 su minik kiz aysenin bi biyiklarini alsinlar artik. elime verseler pasparlak edicem kizi o ne haldir ya? alt komsumun minik kizi annesine benim nezaman biyiklarim cikacak demis diziden sonra.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Dojorel, 02 Nisan 2004 07:56 tarihinde demiş ki: su minik kiz aysenin bi biyiklarini alsinlar artik. elime verseler pasparlak edicem kizi o ne haldir ya? alt komsumun minik kizi annesine benim nezaman biyiklarim cikacak demis diziden sonra. çok iyi ya ahahahah[signature][hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Güzel dizi, gerçekten konusu olsun Gidişatı olsun sürüklüyor insanı. Sıkılmadan zevkle ve devamlı kaçırmadan izlediğim tek dizidir. Tavsiye ederim izlememiş olanlara.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Biz o kıza Pala ayşe diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 İzlemiyorum ulan bunalıma giriyorum küçücük kızda benden çok bıyık var. yahu ezik hissediyorum kendimi ben çok sıkıcı buldum diziyi Mehmet Aslantuğ Çetin Tekindor ve Altan Erkekli var ama çok baydı beni ilk bölümlerini izlemiştim. Mehmet Aslantuğ asla Sıcak Saatler çizgisini yakalyamaz daha.ne güssel diziydi be[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Dojorel, 02 Nisan 2004 07:56 tarihinde demiş ki: su minik kiz aysenin bi biyiklarini alsinlar artik. elime verseler pasparlak edicem kizi o ne haldir ya? alt komsumun minik kizi annesine benim nezaman biyiklarim cikacak demis diziden sonra. dojorel ispicilik yapayımmı :) mesela şimdi gidip hemen söyliyim ya :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmypatterson Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mehmet Aslantuğ Çetin Tekindor ve Arsen Gürzap gerçekten çok kaliteli oyuncular bence böyle bi dizide oynayarak prestij kaybediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 İlk bölümünden beri kaçırmadan izliyorum. Gayet güzel ve kaliteli bir dizi bence.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: blackchaos, 02 Nisan 2004 16:33 tarihinde demiş ki: Mehmet Aslantuğ asla Sıcak Saatler çizgisini yakalyamaz daha.ne güssel diziydi be Şimdi sıcak saatleri karıştırmayalım (Hastasıydım o şiiirsel repliklerin). Son sezonu hariç süper bir diziydi kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: fizban, 02 Nisan 2004 23:07 tarihinde demiş ki: biz ayşeyi geleceğin makine mühendisi olarak görüyoduk [no offense ;P] bencede :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 dojorel konuyu çevirmeye çalışma :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 tamam acikliyorum. komsum orc lord. yada orclord komsum mu diyim. eh, neyse..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ya bu ambulans sahnesinde çalan şarkıyı bileniniz varmıdır acaba?[signature][hline]Bir ağacım ormanda dallı budaklı Baharı bekler dururum gövdemde adın yazılı Dudağımda bir damlan denize döndü Şiirler yazdım sana okurmusun söyle [i]My Website,My playlist, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ıı dırt makina mühendislerine laf yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bir de bu diziyi diğer Mehmet Aslantuğ dizilerinden ayıran bir özellik daha var Arzum Onan' ın olmayışı. Hiç de üzüldüm diyemem açıkcası çok sevindim. Arzum Onan' ın güzelliğine diyeceğim bir şey yok fakat oyunculuğuna gelince aynı güzelliğinin 1/10u kadar bile oyunculuk maalesef göremiyorum onda. Gerçi zaten genelde oynadığı dizilerde biz erkekler oyunculuğunu değil kızın kendisini seyrettiğimizden (aynı şeyi kızlar da yapıyor) ve tabii bunu yanında Arzum Onan' ın narkoz etkisi yaratan o sesi de birleşince oyunculuktaki bu yeteneğini(!) pek farkedemiyoruz. Bence Arzum Onan' sız çok daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bende Merak Ettim Valaha Ballandira ballandira annatiiyosunus..[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Dojorel, 02 Nisan 2004 23:17 tarihinde demiş ki: tamam acikliyorum. komsum orc lord. yada orclord komsum mu diyim. eh, neyse.. her ikiside ben senin üstünde o küçük kızda altında :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ahu türkpençe var bide o dizide.. çoğunuz tanimazsiniz kanimca ama ben bi tiyatroda karşilaşmiştim ilk kez kendisiynen.. çok hoş ve şirin bi ablamiz 25 yaşlarinda ve evet cidden ablamiz.. hani 7 yaş var be kardeşim.. bu dünyaya 8-9 sene önce gelmek varmiş diyesimiz geliyo..[signature][hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo [Bu mesaj Mumu tarafından 03 Nisan 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar