kender Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eğer Shaolin Soccer ı izlediysenin aynı yönetmenin yeni flimini emulede dvd rip olarak indirebilirsiniz. konu olarak çok tatmin etmesede. görüntü efektkeri matrix e baya yaklaşmış denebilir. adamlar resmen en iyi dövüş sahnelrini biz yaparız diyorlar sanki:) ama konu olarak kemal sunal filimlerini pek aşamıyor. şimdiden uyarayım gülmek istiyorsanız iyi bir ilaç .. Stephen Chow’un son filmi Kung Fu Hustle, Hong Kong Film Ödülleri’nde 15 dalda 16 adaylık kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Uzakdoğu sinemasının en önemli festivallerinden biri olan Hong Kong Film Festivali’nde Mart ayında verilecek ödüllerde Chow’un filmi En İyi Film, Senaryo, Yönetmen ve Erkek Oyuncu dahil nerdeyse her kategoride yarışacak. Uzakdoğu sinemasının yükselişiyle beraber, dövüş sanatlarının tüm görselliğini sunan filmler de, son birkaç yıldır yeniden eski popülerliğini kazanıyor. Özellikle Yimou Zhang’ın Kahraman filminin başta Amerika olmak üzere birçok batılı ülkede elde ettiği gişe gelirleri, ardından House of Flying Daggers’la ilgili olumlu eleştiriler, Chow’un filmini de tüm sinema dünyasının merakla beklemesine neden oldu. Çin’de ve Hong Kong’ta vizyona girer girmez Kahraman’ın rekorlarını kırdığını duyurduğumuz Kung Fu Hustle’ı özellikle En İyi Asya Filmi dalında büyük bir yarış bekliyor çünkü rakipler birbirinden ünlü isimler. Zhang’ın House of Flying Daggers’ı (Çin), Takeshi Kitano’nun Zatoichi’si (Japonya), Chan-wook Park’ın İhtiyar Delikanlı’sı (Güney Kore), Xiaagang Feng’in A World Without Thieves’i (Çin) ve Yoichi Sai’nin Quill’i (Japonya) Stephen Chow’un rakipleri. [Bu mesaj kender tarafından 10 Şubat 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beni eğlendirdi film.Matrix'le de bayağı iyi dalga geçiyor :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bu filmi bugün izledim , muhteşem bir film..."Kaplan Vuruşu" , "Aygır Koşması" gibi isimlere sahip dövüş sanatlarının(!) olduğu filmlere bayılırım zaten...Aksiyon dozunda tutulmuş , ayrıca komedi öğreleri de muhteşem...İzleyiniz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çok güzel bi filmdi.özellikle başroldeki adamın kadından kaçışı baya güldürmüştü:D[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mtv de fragmanını izledim pek bişeye benzemiyodu ama hakkında iyi yorumlar bi izleyelim bakalım.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 [spo1=spo]bicak atma sahnesi baya komiktii.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu film geldi de bnm mi haberim yok daha gelmedi diye biliyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Film komik dövüş sahneleri süper + 2 sahnede ağlatıyo.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Shaolin Soccer gibi başlarda bayabiliyor biraz sonrasıda güzel sayılır da görsel efect le nereye kadar dimi ama[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bayağı eğlenceli bir film. Konu olarak boş, ama eğlenceli[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 hiç düşünmeden ilk 5'ime soktuğum bir filmdir tekra izliyim ilhamgelsin dedim, ama dvdyi bulamam cekiyim dedim english dublı cıktı... ordunuzmu dvdsini hic bi yerdE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Birkaç ay önce D&R'da görmüştüm Ankara'da, fırsat DVD'si kısmındaydı hatta. Eheh ilk izlediğimde çok hoşuma gitmişti de tekrar tekrar izlenecek film değil yaw bayar diyerek almamıştım. Bi de şey, ing. dublajlısı daha iyi olabilir ya, o konuşmalardaki her cümle sonunda kaaaa waaaa uaaaa şeklinde uzatmalar delirtiyodu beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 100kez izliyebilirim yanı hıc bı sorun yok. engilish dubda iyi olmuyo, ben seviyo o vuaa ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 başlık ne rahatsız etti be:) c&p direk hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben kuzenin getirdiği dvd'de seyretmiştim 2-3 yıl önce, net'te filan dvd satan sitelerde vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bıçak fırlatma sahnesi bildiğin yatak üstünde yuvarlatıp kahkahalar attırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yaw beni asil merak ettiren stephan chowun bi uru baska bilmi war imdb de izleyen oldumu dierleri shaolin soccer ve kung fu hustle gibi olan war mi baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 eski ir fist of fury'si var, oda baya komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Müzik aleti çalan kung-fu ustalarının, diğer 3 usta ile kapıştıkları sahne enfesdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 CrayTotem said: Film komik dövüş sahneleri süper + 2 sahnede ağlatıyo. asyudfatuhaıds..Nasıl ya. Nasıl ağlatabilir ki. Edit: 4 yıl önce yazdığıma tepkim.Kendi kendine konuşmuş sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Cuce said: hiç düşünmeden ilk 5'ime soktuğum bir filmdir tekra izliyim ilhamgelsin dedim, ama dvdyi bulamam cekiyim dedim english dublı cıktı... ordunuzmu dvdsini hic bi yerdE? Bişey söyliim mi, ingilizcesine BAYILDIMM heleki, spoiler Landlady'nin terliğini çekip elemanı terlikle döve döve kovaladağı sahne. Çaat - Axe gang MY ASS Çaat - Creep MY ASS çaat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 http://www.cnbce.com/YayinAkisi.aspx Sing, serseri mizaçlı, hayatı boyunca hep ezilen fakir bir gençtir. Balta çetesine girerek herşeyi değiştiriceğine inanır. 1940'ların başlarında Balta çetesi her yeri ele geçirmiştir ve geriye tek bir mahalle kalmıştır ama bu mahalle Balta çetesi için sonun başlangıcıdır. Sing'in içindeki iyilik kötülük savaşı, çocukluk aşkı ve büyük gücün keşfi, Kung Fu'yla birleşecek ve geriye kalan son mahalle büyük bir Kung Fu mücadelesine sahne olacaktır. Balta Çetesi’nden olduğunu iddia eden ve durup dururken mafyayı buranın başına saran yarım akıllı Sing olağanüstü bir maceranın da fitilini yakar. Zira mahallede yaşayan üç büyük dövüş ustası yıllardır saklandıkları kabuklarından çıkmak zorunda kalacak ve yeminlerini bozarak bu fakir mahallenin selameti için yeniden dövüşmeye karar vereceklerdir. Yoğun mizah duygusu bir yana, Kung Fu Hustle 60’lı yıllardan beri dövüş koreografileri yapan ve Crouching Tiger ile tüm dünyanın dikkatini çekerek övgüler alan Yuen Woo-ping’in birinci sınıf koreografisiyle öne çıkıyor. Stephen Chow'un ( Shaolin Soccer, CJ7 ) yönetmenliğini yaptığı film Çin'in Oscarları olarak kabul edilen Golden Horse ödüllerinde en iyi film de dahil olmak üzere 5 dalda ödül aldı. ( beyazperde.mynet.com ve sinema.com 'dan alıntıdır ) Filmi bu gece 22.00 ve 02.00'de CNBCE ekranlarında izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bende 2 gün önce izledim.Çok eğlendim valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 drama sahneleri iyi.. hatta o dilsiz kız ile bizim elemanın bi sahnesi var ki insanın aklına asian'a bakıp, sadece aşk gelior. sadece aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 İlk defa izledim bugün.Üç üstat ile müzisyen üstatların dövüş sahneleri inanılmazdı. Bir de ev sahibesi kadın oldukça güldürdü kocasıyla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar